malawaszka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 :loveu: Boluś też uwielbia marchewki :razz:
beria Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 A biedna Gertruda z powodu nadzwyczajnej atrakcyjności, nie ma zdjęć spacerkowych :placz: Siedzi w domu jak więzień Nudzi się Dobrze, że pan chce się też bawić jej zabawkami :razz:
mila_2 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 to Gerdunia coś z kotak ma - bawi się myszkami;)
KaRa_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Co za spojrzenie...biedulka nic nie zobila a za kraty ja dali:lol:
beria Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Przy niedzieli Gerda przejrzała na oczy :cool1: Ma już chyba dosyć pozowania, bo jakoś tak brzydko na mnie patrzy :diabloti: Stara się zignorować ukochaną panią :mad: Po kuracji odchudzającej z Gertrudy została tylko głowa :eviltong:
malawaszka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='beria']Po kuracji odchudzającej z Gertrudy została tylko głowa :eviltong: o matko no i umarłam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 i jaka spokojna w tym wszystkim :-o nie widzę Luny z gumką na głowie ojj nie widzę :lol:
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 malawaszka napisał(a):i jaka spokojna w tym wszystkim :-o nie widzę Luny z gumką na głowie ojj nie widzę :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:załóż to zobaczysz :p
beria Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Taka grzeczna :shake: , a dzień wcześniej zrobiła skok na winogrona i zżarła wszytkie :mad: Za karę pójdzie jeszcze do fryzjera :diabloti:
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 a;e przynajmniej zżarła te winogrona bo Luna kradnie, rozgryza na dwyanie i zostawia żeby każdy mógł sobie wdepnąć :angryy:
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 beria napisał(a):Taka grzeczna :shake: , a dzień wcześniej zrobiła skok na winogrona i zżarła wszytkie :mad: nie posrala sie ? :evil_lol:
beria Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a):nie posrala sie ? :evil_lol: No właśnie nie, a było tego prawie kilogram :evil_lol:
mila_2 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 GERDAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Pańcia z Ciebie yorka robi - nie daj się, walcz - grzywki i brody górą!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)
malawaszka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 beria napisał(a):No właśnie nie, a było tego prawie kilogram :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no to widzę że Gerdasię ne rozdrabnia :evil_lol:
Pysia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no to widzę że Gerdasię ne rozdrabnia :evil_lol: Ja tez to widze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet moje kilo nie robia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 A to nowy domownik moich rodziców - Misia. W sobotę przyjechała ze schroniska w Myszkowie. Na zdjęciach jest już wykąpana i wyczesana z najgorszych świństw. I zaczęła się już bawić z Małyszkiem I Małyszek nieuczesany, chce na rączki :multi: I kotek mojej mamusi I aparat mi się rozładował :angryy: :angryy: :angryy:
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ale śliczna gormadka :loveu: :loveu: Pęknego piesia wybrali sobie, ma błysk w oczach, a Yorkuś no cóż sama slodycz, za to kicia słodziachna :loveu:
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ale wspaniały Zwierzyniec :loveu::loveu::loveu:
KaRa_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Jaka prześliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 :loveu: piękne :multi: :multi: :multi: Beria - byłaś w tym schronisku w Myszkowie??? wiesz coś o nim?? jak tam jest???
beria Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 KaRa_TC napisał(a): Jaka prześliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu: Kara, ona też lubi leżeć na żabkę - brzuszkiem na ziemi, jak twoje czekoladki :lol: Ale na razie tylko na podłodze, bo z ogródka baaardzo szybko biegnie pod drzwi, nie chce być na dworze. Chyba ma jakieś złe skojarzenia i boi się, żeby jej domek nie zniknął. :shake:
Recommended Posts