beria Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='malawaszka']ahhhh zazdroszczę takiej psiej postawy wobec dzieci :loveu: Gertruda nawet gdy była mlodym bombowcem, to w stosunku do dzieci zawsze była delikatna. Ten typ tak ma. A tu z moim dzieckiem Bieg przez śnieg :eviltong: Dzikie skoki Trwała bitwa na śnieżki, Gerda stara się przejąć amunicję I ochronić pana przed zdradzieckim rzutem w plecy Pies poległ Moje zarośnięte pyszczydło
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='beria']Gertruda nawet gdy była mlodym bombowcem, to w stosunku do dzieci zawsze była delikatna. Ten typ tak ma. A tu z moim dzieckiem Bieg przez śnieg :eviltong: Dzikie skoki Trwała bitwa na śnieżki, Gerda stara się przejąć amunicję I ochronić pana przed zdradzieckim rzutem w plecy Pies poległ Moje zarośnięte pyszczydło Hura:multi: Gerda na spacerku:multi: Ale ona susy robi...Ulala :evil_lol:
KaRa_ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gerda jak szaleje w sniegu;) Piekna ona jest, raz mialam w domu przez miesiac znalezionego sznaucerka i powiem,ze to kochane rodzinne psy, a jakie uczuciowe:loveu:
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Mama ma oolbrzymkę ale ona straszny sobek... Beria zaniedbuje galerie bo jej spada :) Dobrze że my czuwamy ;)
beria Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Pysia napisał(a):Mama ma oolbrzymkę ale ona straszny sobek... Beria zaniedbuje galerie bo jej spada :) Dobrze że my czuwamy ;) Bo ja jestem leń :evil_lol: , ale dobre ciocie czuwają :loveu:
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 beria napisał(a):Bo ja jestem leń :evil_lol: , ale dobre ciocie czuwają :loveu: Musimy czuwać bobyś nam poszła w niepamięć ;)
Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='beria'] Ale zajaczek!! Na co ona tak zawziecie poluje?:evil_lol:
beria Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ale zajaczek!! Na co ona tak zawziecie poluje?:evil_lol: Nie wiem :shake: ona już nie najmłodsza, ale taka durnowata :diabloti: A to sesja zdjęciowa sępa kuchennego: Czeka Sfinks kuchenny Znudzony czekaniem sęp kuchenny Bardziej natarczywy sęp kuchenny Bezczelny sęp kuchenny (nie jest łatwo odchudzać psa :shake: )
KaRa_ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='beria'] Biedna Gerda podzielić się nie chcą z nią:lol:
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='beria']Moje zarośnięte pyszczydło :loveu: :buzi: Ucałowania dla tego cudownie zarośniętego pyszczydła :buzi: :loveu:
mila_2 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a mi się marzy już wiosna, żeby Bekona zaprowadzić do "fryzjera"...Gerdunia pięknie ostrzyzona jest:)
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Proszę :)Mamy piękne fotki :) Gerdusia ma śliczny brodaty pycholek :loveu:
beria Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a to nie przypadkiem ZAJĄCZEK ;) Z całą pwenością ZAJĄCZEK :lol:
Pysia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='beria']Z całą pwenością ZAJĄCZEK :lol: O !!:crazyeye: Jak fajnie :multi: Dlaczego moje tak nie potrafia ?:razz:
Lucy* Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='beria'] Jakim odcieniem farbujesz jej bródkę :cool3: :cool3: :cool3: To Safira ?? :evil_lol:
beria Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 malawaszka napisał(a):bo ich nie nauczyłaś :evil_lol: Jak Pysia wprowadzi Zmorkom dietkę to zobaczy do czego są zdolne za ciasteczko :evil_lol:
beria Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Lucy*']Jakim odcieniem farbujesz jej bródkę :cool3: :cool3: :cool3: To Safira ?? :evil_lol: To Marcheffka :cool3: Ale schudła już 2 kg :eviltong:
Lucy* Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='beria']To Marcheffka :cool3: Ale schudła już 2 kg :eviltong: Musze to zastosować .. zawsze chciałam być chudym rudzielcem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ona wcina marfeweczkę bo ma zakryte oczy i nie widzi co je :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Faktycznie zajaczek z niej, tylko z krotszymi uszami:lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 beria napisał(a):Jak Pysia wprowadzi Zmorkom dietkę to zobaczy do czego są zdolne za ciasteczko :evil_lol: Zmoreczka diety już nie potrzebuje a Zmorka chuda maupa ( jak i ja ;) ). Ja myślę że one mają za długie gałęzie ;)
Recommended Posts