Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='beria'] Ale kroliczek!! :loveu::loveu:
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='beria']Gerda ma tylko jednego śmierelnego wroga, Onkę z naszego bloku. Wszystkie inne psy są ok. Zapraszam do siebie na spacerki, po spacerze jest też gdzie posiedzieć i inne niezbędne wyposażenie, nawet fotel dla najbardziej zasłużonych/zmęczonych :evil_lol: A to dzisiejszy spacerek, najpierw tarzanie :multi: woww jak cudnie ogródkowo ahhh chcę już wiosnę :multi: kurcze jak fajnie, że Gerdziuchna się tak tarza w śniegu :loveu: moja Luna to się tarza czasem, a i owszem, ale w śmierdzielach :shake: :angryy:
beria Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Przy niedzieli wszyscy dłużej spali. Toaleta poranna - czochranie w naszym łóżku :diabloti: Potem pojechaliśmy zajrzeć na działkę i na spacerek, bo tam jest dobry teren spacerkowy.
beria Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Gerda maszeruje Gerda biega Gerda lata :hmmmm: Trudna konkurencja sportowa - galop w głębokim śniegu A po spacerze
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ale piękne tereny spacerowe :multi: to w Zawierciu???? :multi:
beria Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Nie :angryy: . Jeździmy samochodem na spacer. :evil_lol: Takie tereny mamy koło działki, niedaleko Poręby.
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 superrrr to tam będę miała jeszcze bliżej niż do Zawiercia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ciągle myślę... o tym pięknym pyszczku :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 ulalaaa Lucy a myślałam, że jesteś blondynką :evil_lol:
Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 malawaszka napisał(a):ulalaaa Lucy a myślałam, że jesteś blondynką :evil_lol: Tylko udaję inteligentną brunetkę ;) :grins: :grins:
KaRa_ Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='beria'] Dwa misiaczki :loveu: :loveu: :loveu:
beria Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 "Misiaczek" dostał na początku grudnia zalecenie od weta - dietka i odchudzanie :diabloti: . I dzisiaj, gdy była sama w domu w wielkiej desperacji dobrała się do kosza na śmieci. Niezły wypas miała :angryy: :mad: :mad: . Zżarła nawet papier z ciasta :diabloti: A i tak czekała na swoją michę.
beria Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Gertruda spaceruje, dzisiaj mieliśmy temperaturę na plusie :eviltong: Patyczek znalazłam. Może go oddam. No rzucaj, rzucaj. Kto dogoni psa ...:eviltong: A od jutra mają być mrozy
malawaszka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 haha i też ma korbę na patyki? moje obydwa dostają swira :lol:
beria Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Niedzielny, ziewający leń Na dworze zimno, trzeba się czymś zająć w domu. Może coś wytropię Zrobię im rewizję, może coś znajdę Jest reklamówka :cool3: Zaglądam Nic tam nie było do jedzenia, auu :shake:
Lucy* Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Daliście jej juz jeść czy nie ?? :mad: Mam nadzieje że przestała biedaczka wyć :mad: A tak wogóle - ŚWIETNE ZDJĘCIA - GERDZIA JEST CUDNA :loveu: :loveu:
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Lucy* napisał(a):Daliście jej juz jeść czy nie ?? :mad: Mam nadzieje że przestała biedaczka wyć :mad: Na zagłodzoną nie wygląda :) Jest śliczna :loveu:
beria Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Dzisiaj mieliśmy gości. Był mały chrześniak mojego TZ. Gerda widziała go ostatnio chyba z rok temu, ale ona lubi dzieci i ma do nich naprawdę dużo cierpliwości. Zabawa owieczką Gerda, gdzie jesteś? Wyłaź! Tu jest Gerda:multi: Karmienie ciasteczkiem (no i gdzie ta dieta :shake: ) Co ona robi mojemu koledze :razz: Co tam masz ciekawego? Też chcę zobaczyć. Zawsze na posterunku Znowu ciasteczko :loveu: Czy na pewno ta pani nie robi krzywdy, sprawdzę Zabawa była dużo, dużo lepsza niż na zdjęciach. Gertruda nie spuszczała Szymka z oka i łaziła za nim wszędzie. I ciasteczek zżarła więcej :mad: , bo Szymkowi bardzo spodobało się karmienie Gerdy. Gerda uprzejmie podała mu nawet łapkę (za ciasteczko oczywiście :cool3:) i gratis wymyła buzię.
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='beria']Dzisiaj mieliśmy gości. Był mały chrześniak mojego TZ. Gerda widziała go ostatnio chyba z rok temu, ale ona lubi dzieci i ma do nich naprawdę dużo cierpliwości. Zabawa owieczką Gerda, gdzie jesteś? Wyłaź! Tu jest Gerda:multi: Karmienie ciasteczkiem (no i gdzie ta dieta :shake: ) Co ona robi mojemu koledze :razz: Co tam masz ciekawego? Też chcę zobaczyć. Zawsze na posterunku Znowu ciasteczko :loveu: Czy na pewno ta pani nie robi krzywdy, sprawdzę Zabawa była dużo, dużo lepsza niż na zdjęciach. Gertruda nie spuszczała Szymka z oka i łaziła za nim wszędzie. I ciasteczek zżarła więcej :mad: , bo Szymkowi bardzo spodobało się karmienie Gerdy. Gerda uprzejmie podała mu nawet łapkę (za ciasteczko oczywiście :cool3:) i gratis wymyła buzię. Super fotki :) Gerda grzeczna dziewczynka ze Szymka nie zjadła :loveu: Razem z ciasteczkiem :evil_lol:
malawaszka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ahhhh zazdroszczę takiej psiej postawy wobec dzieci :loveu:
Recommended Posts