beria Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Inteligentne inaczej spojrzenie Gertrudy :razz: Dee straciła głowę Gerda pomaga jej szukać
beria Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Biegaczki Widziałam orła cień. Tylko czemu przypomina zająca ???:evil_lol: Blue - chudzielec, będzie następnym razem ;)
Anecioreczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gerda jakie orbity:eviltong: http://images30.fotosik.pl/84/2f27bdf0dfb7dde4.jpg Dee:loveu: http://images13.fotosik.pl/91/e89ff61c3f9dbfae.jpg
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ha ha, jakie szaleństwa:loveu::loveu::loveu::loveu:
Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hura :multi: Nareszcie fotki :multi: http://images12.fotosik.pl/97/22d16d0cd51e06ac.jpg Zająca też macie? :crazyeye::evil_lol: Super :multi: Dziewczyny się dogadują :loveu: A tak się bałaś :cool3:
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://images13.fotosik.pl/97/a7085d950dfed333.jpg Czy ja już pisałam, że DeeDee to sama słodycz?:loveu: Pzdr.
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ale piękna postawa! Widać, że DeeDee trenuje przed wystawą! Kiedy debiut? Pzdr.
Elitesse Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale piękna postawa! Widać, że DeeDee trenuje przed wystawą! Kiedy debiut? Pzdr. na klubowce za 2 tygodnie - w klasie baby :) :)
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Elitesse napisał(a):na klubowce za 2 tygodnie - w klasie baby :) :) To trzymamy kciuki za debiutantkę !:loveu: pzdr.
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 prawda ze jestem piekna ? :loveu: niezle mnie pan fryzjer wymeczyl :)
malawaszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no nie mów, że to DeeDee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: kto ją tak ślicznie zrobił??? :razz:
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='malawaszka']no nie mów, że to DeeDee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: kto ją tak ślicznie zrobił??? :razz:[/quote] laska sie z niej zrobila :loveu: zupelnie nie przypomina tego sceniorka z poprzedniej strony a robil ja tak jakby twoj sasiad :eviltong: pytalam cie kiedys o jego zaklad fryzjerski :)
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='malawaszka']na Kasprzaka???[/quote] tak :multi:
beria Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Byliśmy dzisiaj z Dee na pierwszej wystawie. Biedna, mała DeeDee po wejściu na halę bardzo się bała :nerwy: Mnóstwo obcych, szczekających psów, hałas i brak Gertrudy, za którą zawsze dotychczas mogła się schować :nerwy: Pod blokiem Dee pyszczy na obce psy na równi z Gertrudą, ale jak pies nie ucieknie od razu na ich widok, tylko do nich wystartuje, to ewakuuje się na bezpieczne tyły :evil_lol: A na wystawie była pierwszy raz sama :roll: Miałam nadzieję, że Dee wystawi Elitesse albo jej TZ. Ale dooopa :razz: Odmawiała współpracy :shake: I musiałam wejść z nią na ring. Początek nie był zły, w tych warunkach zaskakująco dobry, mała nawet sama się ustawiała, pokazała sędziemu ząbki, ale potem Dee puściła pawia (widzocznie jej się udzieliła nerwowa atmosfera) :evil_lol: a ja chwyciłam ringówkę nie tą ręką, którą trzeba i na piewszym planie sędzia mógł podziwiać mnie :loveu:, a nie psa :eviltong: W efekcie mamy lokatę 2/3, ocenę WO i bardzo dobry opis :grins: Chyba się jeszcze dużo obie musimy nauczyć :cool3: Przegraliśmy z ładną suczką, która znajduje się w rękach profesjonalisty i jest prawie 2 miesiące starsza od Dee. A potem zaczęła się dla DeeDee przyjemniejsza część wystawy, bo bawiła się z siostrzyczką, która przyjechała rekreacyjnie na wystawę :multi: Stres jej minął i dziczały na całego :evil_lol: Fotosik mi nie działał, ale może mi się uda wstawić jakieś fotki.
beria Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Jeszcze wystraszona, szuka bezpieczeństwa na mojej torebce przygotowania na ringu - zdjęcia robił TZ i goowno z nich wyszło :angryy: relaks po zejściu z ringu
Vectra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wielkie GRATKI dla mojej siostrzenicy , doskonały debiut :) nauczycie się nauczycie ...
beria Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Mały zawodnik :evil_lol: Elitesse się pochwali sukcesami pewnie jutro, jak wróci z Rybnika ;)
Recommended Posts