beria Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Jak my się w czwórkę pomieścimy niedługo w łóżku :niewiem:
puzzle Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 beria napisał(a):Jak my się w czwórkę pomieścimy niedługo w łóżku :niewiem: ahahahahahahhahahhhahahahhaha jeszcze zeby to byly mini a to sredniaki:diabloti:
beria Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='dealer']przybylam i tu azeby sprawdzic co ta Pysia tak wszedzie o tych ziemniaczkach:diabloti: ale napotkalam przeszkode w postaci przesmiesznych piesow i sie zapatrzylam:loveu: i tera bede przybywac i sie napatrzac.... a jak se te cycki zrobisz to tez daj fote uczynie se takie na wzor i podobienstwo Twoje:diabloti: Pysia chyba nadal leci na ziemniaczkach, bo powieści pisze niczym J.K. Rowling, wytwórnie walczą już o prawa autorskie :evil_lol: [SIZE="1"]Jak zrobię nie wstawię tu fotek, bo to niewłwaściwe forum [quote name='niedzwiadek:)']ahahahahahahhahahhhahahahhaha jeszcze zeby to byly mini a to sredniaki:diabloti: Trzeba będzie łóżko na wymiar zrobić :evil_lol: TZ znowu z małą mecz oglądał na łóżku :evil_lol: Gertruda burczała zazdrosna o ostatni bastion, który nie był dotychczas zdobyty przez Dee :diabloti: Władca Lodówki z wiernymi sługami zapatrzonymi w swojego Pana :evil_lol: Poczęstował dzisiaj Dee ananasem z puszki, bo się tak na niego patrzyła :roll:
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nio, czuję się z lekka zaspokojona fotkami Małej-Średniej-Olbrzymiej Dee... I z niecierpliwością czekam na następne... dobrego nigdy dosyć! Pzdr.
beria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 To się nazywa jazda po bandzie :evil_lol: Lata w kupie, rozum w .... :diabloti: Daj, daj, daj :multi: Cała butelka twoja????? Jednak częstujesz :loveu:
Elitesse Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 iiii moja malutka :loveu: a ciocia Gerda nawet butelka sie podzielila :loveu:
beria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Moje ulubione - łapka na łapce :loveu: Sprzątanie świata :diabloti: Pozbieram też te plastikowe tacki :cool3:
beria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Jeszcze jedno z miotełką :evil_lol: Ona tą miotłę wyciągnęła z domu i wyniosła na trawę :evil_lol: Jak się napić... ... żeby łapek nie zamoczyć :razz:
beria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Prezentujemy uzębienie i czarne podniebienie :diabloti: Pomocnik fotografa :evil_lol: To było ostatnie zdjęcie :diabloti:
beria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Elitesse napisał(a):iiii moja malutka :loveu: a ciocia Gerda nawet butelka sie podzielila :loveu: Ciocia się dzieli, ale tylko czasem, bo jest wredna niestety :razz:
Elitesse Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 beria napisał(a):Pozbieram też te plastikowe tacki :cool3: taaa ludzie brudza a biedne psie dziecko musi sprzatac :shake: beria napisał(a): Ona tą miotłę wyciągnęła z domu i wyniosła na trawę :evil_lol: bo tyle sie trawy nanioslo ze trzeba ja pozamiatac :eviltong: beria napisał(a):Prezentujemy uzębienie i czarne podniebienie :diabloti: Pomocnik fotografa :evil_lol: To było ostatnie zdjęcie :diabloti: co za zly i wsciekly pies !! pewno zjadl fotografa !! :evil_lol:
Vectra Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Małego pieska do sprzątania zagonili :( ;) też widziałam wszystko :)
puzzle Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 hahhahahaha z ranca:cool3: ? Masz podobne rano jak moj brat:diabloti: Ale malutka est boska:loveu: . Za dwa lata zrobie skok na elitesse:diabloti:
Asiaczek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Malutka DeeDee już od małego musi wdrażać się w domowe obowiązki...Czy aby nie za wcześnie...?:lol: Pzdr.
beria Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Elitesse'] co za zly i wsciekly pies !! pewno zjadl fotografa !! :evil_lol: Śmiej się, śmiej :diabloti: Ręce mam takie jakbym miała rękawiczki z kolczastego drutu :razz: [quote name='madzia i medor']Wszystko widziałam;) [quote name='Vectra']Małego pieska do sprzątania zagonili :( ;) też widziałam wszystko :) Dee ma ciągoty do szczotek i sprzątania :cool3: W mieszkaniu nie mamy kratki wentylacyjnej do łazieni, bo ktoś ją dawno temu pożarł :diabloti: Dee może wchodzić przez dziurę do łazienki i wynosi z niej skarb nad skarby, super mega wypasioną zabawkę, odwieczny przedmiot pożądania Gertrudy - szczotkę do mycia muszli klozetowej :grins: :grins: :grins: [quote name='madzia i medor']Witam z rańca:p:p [quote name='niedzwiadek:)']hahhahahaha z ranca:cool3: ? Masz podobne rano jak moj brat:diabloti: Ale malutka est boska:loveu: . Za dwa lata zrobie skok na elitesse:diabloti: Witam z wieczora :loveu: [quote name='diabelkowa']swietna masz gromadke:loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name='Asiaczek']Malutka DeeDee już od małego musi wdrażać się w domowe obowiązki...Czy aby nie za wcześnie...?:lol: Pzdr. Tak, Dee pomaga, na razie zamiata, ale pracuje już nad artystycznym wycinaniem ażurków w tkaninach :evil_lol: Na spacerze z Gerdą pobiegła za swoją szefową,... ... a nam pokazała :eviltong: Ale szefowa zaczęła dziczeć i pędzić
beria Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Szefowa zatrzymała się w zadumie nad patyczkiem i udało się ją dogonić :multi: Dee znalazła własny patyczek :cool3:
Elitesse Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 W mieszkaniu nie mamy kratki wentylacyjnej do łazieni, bo ktoś ją dawno temu pożarł :diabloti: Dee może wchodzić przez dziurę do łazienki i wynosi z niej skarb nad skarby, super mega wypasioną zabawkę, odwieczny przedmiot pożądania Gertrudy - szczotkę do mycia muszli klozetowej :grins: :grins: :grins: yhm nie zebym sie chciala przyznac ale to wyniosla z hodowli :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Trochę samodzielnego patrolowania Aż zobaczyła ...:cool3: ... coś nowego, intrygującego... ... i wilgotnego
beria Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Elitesse']yhm nie zebym sie chciala przyznac ale to wyniosla z hodowli :evil_lol: :evil_lol: Oj, kochana nie wyniosła :razz: W wyprawce nie było :evil_lol: Poznawanie nieznanego i.... spoza gór i rzek, wyszliśmy na brzeg (w różnym stylu) :evil_lol:
beria Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: No, dobra Dee. Jesli chcesz być w mojej bandzie i chcesz żebym była twoim szefem, wyrwij z ziemi ten korzeń. To będzie taka próba :diabloti: Staram się... Wypchaj się Gerda z twoją bandą, idę bo ... ... przyjechał szef wszystkich szefów - Krzysztof Jarzyna ze Szczecina :diabloti: Teraz jestem w jego bandzie :evil_lol: :eviltong:
Recommended Posts