Anecioreczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 łożesh!:) Jak sie Kochają:loveu::cool3:
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='beria']Oto moje dzieło, własnymi ręcami skręcone :cool3: Blue pogięło z radości :evil_lol: Zapoznanie z nowym sprzętem zaczęła od dołu Potem zaliczyła budkę, która okazała się strategicznym miejscem do walki z psami :evil_lol: I wyżej Tu już na budce :razz: Ostatnie piętro jeszcze nie zostało zdobyte :razz: Blue jest aktywna 12h na dobę :crazyeye: Na takiego malucha, to chyba niezbyt normalne, zwłaszcza, że ona kiedy nie śpi, cały czas się bawi, biega, skacze. W ciągu dnia strzela sobie jedną drzemkę. Tak sobie śpi, akurat dzisiaj w pozycji prawie pionowej między poduszkami. A jutro wstawię wspólne zdjęcia z Gertrudą :eviltong: Super ten drapak :multi: Chyba zafunduje Tommyemu taki ;) A mała jest normalnym kotkiem :evil_lol: Będzie spać jak dorośnie :p Teraz musi się rozwijać ;) Jest rozbrajająca ...:loveu:
malawaszka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gooosiaaaa jesu jak BOSKO!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: kolorek dobrany idealnie do Blue :-)))
anetta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ekstra ten drapaczek :thumbs: ale powinien byc jakis kontrastowy...Blue nie widac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze ze sa jasne slupki :evil_lol: :loveu:
beria Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Małgosiu, TY zawsze chodzisz z Dżordżiem na spacery ??? To takie ... WZRUSZAJĄCE ... :cool3: Akurat wtedy była ze mną Klaudia :cool3: anilla napisał(a):ale blue ma wypasiony drapaczek:crazyeye: a jak tam oczyska?? mam nadzieje że coraz lepiej Oczki już wyglądają dosyć dobrze :multi: Cały czas krople i raz w tygodniu kontrole u weta. Blue z daleka nie widzi, ale z odległości kilkudziesięciu centymetrów zauważa poruszający się cień ;) To najlepszy test dla jej wzroku, bo cień nie ma zapachu i nie wydaje dźwięków. Po zakończeniu leczenia chlamydiozy, będziemy jej podawać kropelki na odbudowę rogówki, zobaczymy czy pomogą. Vectra napisał(a):oo widze że Blue się prezecik spodobał :multi: :multi: :multi: Oj spodobał się ;) Najbardziej lubi się wspinać po tych rurach :evil_lol: KaRa_TC napisał(a): Gdzie tutaj walka?Ja tu widze buziaczki:cool3: Małysza liże, a Blu tłucze ją łapą :cool1: Zadekowana w budce opukała też Miśkę :evil_lol:
beria Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a):łożesh!:) Jak sie Kochają:loveu::cool3: Najbardziej kochają się, kiedy Blue skacząc atakuje śpiącego psa :evil_lol: Pysia napisał(a):Super ten drapak :multi: Chyba zafunduje Tommyemu taki ;) A mała jest normalnym kotkiem :evil_lol: Będzie spać jak dorośnie :p Teraz musi się rozwijać ;) Jest rozbrajająca ...:loveu: Fajne są takie wysokie drapaki, do samego sufitu :razz: malawaszka napisał(a):Gooosiaaaa jesu jak BOSKO!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: kolorek dobrany idealnie do Blue :-))) Tylko na zdjęciach tak fioletem zalatuje :angryy: anetta napisał(a):Ekstra ten drapaczek :thumbs: ale powinien byc jakis kontrastowy...Blue nie widac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze ze sa jasne slupki :evil_lol: :loveu: Kolor ma pasować do pokoju Klaudii :cool1:
beria Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 A teraz bliskie spotkanie trzeciego stopnia ;) Kto ty jesteś? To chyba kot, ale dziwny jakiś, bo nie syczy :hmmmm: Gerda bardzo tym razem interesowała się Blue. Obwąchiwała ją, aż prawie przygniatała nochalem. I miała problem z zaklasyfikowaniem tego stworzenia :evil_lol: Widać było, że waha się, czy obszczekać, czy może matkować :niewiem: Blue & Miśka Przyczajona Mały dręczyciel myszek :evil_lol: Falująca Blue :cool3:
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 beria napisał(a):Akurat wtedy była ze mną Klaudia :cool3: No tak ! Zawsze mówiłąm, że podobna do tatusia. :evil_lol:
beria Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No tak ! Zawsze mówiłąm, że podobna do tatusia. :evil_lol: Oby tak się wszystkim wydawało :razz: Dzisiaj byliśmy z nią na zakupach i tak namiętnie demonstrowała swoją, bezinteresowną oczywiście :diabloti:, miłość do tatusia, aż bałam się, że ktoś zwróci uwagę na przytulającą i łapiącą za szyję pana w średnim wieku, nastolatkę :diabloti: W każdym razie cel osiągnęła, nie wiem czym zapłacimy jutro za zamówione płyty gipsowe :roll: Chyba muszę wypróbować te same sztuczki na sprzedawcy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 hahahaha ja też nie raz na spotkaniach służbowych jak byłam z OD widziałam jak się dziwnie na nas ludzie patrzą - starszy Pan w gangu z aktóweczką i młoda piękna kobieta - czyli ja :evil_lol:
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A ja jak idę gdzieś w obce miajsce z TZtem i Karolem to mówią że Karol to syn TZta a ta pani to kto? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pysia napisał(a):A ja jak idę gdzieś w obce miajsce z TZtem i Karolem to mówią że Karol to syn TZta a ta pani to kto? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak to kto??? dziewczyna Karola :razz: :p
mila_2 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 piękny drapak, piękny kot...co tam będę się rozwodzić...CUDO:):)
Alka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='beria']A teraz bliskie spotkanie trzeciego stopnia ;) Kto ty jesteś? widzę ,że spotkanko przebiegło w przyjaznej atmosferze:loveu: drapaczek pierwszorzędny :thumbs:
beria Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Jeszcze troszkę kota, bo to dogomania :evil_lol: Ćwiczymy yogę :p Do biegu, gotowy... ... strat :diabloti: Pies się zbliża :cool3: Pokonany :multi:
Vectra Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 hahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kot morderca :evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ojeeesuuuuu noooo kcem takiego kociamberka :loveu: :loveu: :loveu:
bigos Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='beria']Jeszcze troszkę kota, bo to dogomania :evil_lol: Ćwiczymy yogę :p Do biegu, gotowy... ... strat :diabloti: Pies się zbliża :cool3: Pokonany :multi: Ale z niego wysportowany słodziak:loveu::loveu::loveu:
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Rzeź niewiniątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ponieważ jest mokro, zimno i nieprzyjemnie, wstawię stare fotki :eviltong: Całkiem niedawno było tak A na spacerze Gerda spotkała kolegę :razz: Kolega się trochę wstydził :roll: Ale szybko oswoił się z aparatem ;) Bliższe zapoznanie :cool3: My nic złego nie robimy :razz:
KaRa_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No ale para hodowlana:evil_lol: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hahaha boska ta minka na ostatnim :loveu: :lol:
Recommended Posts