Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak właśnie wyglądają męskie zabawy:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Becia też takie uwielbia - kiedy Pan tu klepnie, tam wytarmosi, itp. itd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
tak właśnie wyglądają męskie zabawy:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Męskie :razz: To było o Gertrudzie, czy o TZcie :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Męskie :razz: To było o Gertrudzie, czy o TZcie :evil_lol:

:hmmmm: trudno powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć :multi::multi::multi:

Posted

beria napisał(a):
Umie, umie, tak jak w Morsku :diabloti:

Wyjście macie tylko jedno - zbudować grila ;) Wtedy nie będzie problemu z patyczkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gdzieś tam napisałam ( bo mi się galerie pomyliły :evil_lol:) pytanie do Ciebie czy przyjedziesz jutro do mnie :)

Posted

Kurcze,patrz Beria jaka podobna suka mi sie swego czasu w kadr zaplatala ! Moze one jakos ze soba z Gerda spokrewnione sa,bo naprawde wygladaja jak klony ? :cool1:

:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='carragan']Kurcze,patrz Beria jaka podobna suka mi sie swego czasu w kadr zaplatala ! Moze one jakos ze soba z Gerda spokrewnione sa,bo naprawde wygladaja jak klony ? :cool1:

Kurcze....Skądś ją znam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='carragan']Kurcze,patrz Beria jaka podobna suka mi sie swego czasu w kadr zaplatala ! Moze one jakos ze soba z Gerda spokrewnione sa,bo naprawde wygladaja jak klony ? :cool1:

W Morsku wszystko mogło się zdarzyć :cool3: Nawet atak klonów :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']W Morsku wszystko mogło się zdarzyć :cool3: Nawet atak klonów :evil_lol:
Tak to musiał być atak klonów, bo również w Morsku widziałam takiego kolna Gerdy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moje psy zawsze wolą udka, a tu Gerda woli rączki:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a co ona tak :hmmmm: różowa? :evil_lol:

nie czytałaś że Gosia jedzie do Pysi :razz: :evil_lol::evil_lol: a Pysia lubi różowy :evil_lol::evil_lol:
więc Gosia chce być miła i Gerde przefarbowała :diabloti:

Posted

Tortury trwają :diabloti: Dzisiaj zrobiłam sobie dzień wolny :multi: Zaplanowaliśmy z Dżordżiem na dzisiaj grzybobranie :cool3: Wstałam po 10, jak na prawdziwego grzybiarza przystało, w lesie byliśmy grubo po 11 i nazbieraliśmy 3 reklamówki grzybów :crazyeye: Głupi ma szczęście :eviltong:
Pokemon po ostatnim numerze, został w domu :diabloti: Pod koniec września zaplanowałam zrobienie Gertrudzie przeglądu z profilaktycznym badaniem krwi, no i trzeba ją wreszcie wysterylizować :roll:
Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre, nie mam siły na niespodzianki.

Posted

Ja słyszłam, że ponoć w tym roku jest tyle grzybów że nawet dla śpiochów wystarczy :evil_lol::evil_lol:

nie rozumiem co jest fajnego w zbieraniu grzybów :roll::roll: w lesie tyle pająków ja się nie potrafie skupić na grzybach bo ciągle widze pająki :scared:pozatym nie lubie grzybów :eviltong:

Posted

uhhhhh trzymam :kciuki: za to żeby tortury sie już skończyły

mnie się nie chce iść na grzyby a ponoć bardzo ich dużo u mnie na wsi :razz:

a wyniki Gerdy na pewno będą dobre bo czemu by miały nie być ;) :loveu:

Posted

Znalazłam to zdjęcie na którym, myślałam, że Gerda jest różowa :evil_lol:
Ale to tło wyszło różowe :evil_lol: Zdjęcie robione w czasie zachodu słońca ;)

I naturalna kolorystyka burasa :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...