beria Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Tyle osób ma galerie swoich psiaków, to ja też pokażę moją Gertrudę. W lutym Gerda kończy 7 lat, więc to już poważna i stateczna pani w średnim wieku :evil_lol: Rycie w śniegu Po ryciu Rycie w śniegu od tyłu W tym śniegu jednak coś musi być Pan zrobił sobie drzemkę, a ja się nudzę :shake: No baw się, dawaj skarpetę Będzie moja :eviltong: !!!
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Śliczna , stateczna /:evil_lol: -nie uwierzę ;) /Gerda
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 śliczniutka Gerdunia :lol: :lol: i na swój wiek to wcale nie wygląda :lol:
beria Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Wredna pani mnie wyczesała po zabawie w śniegu, oj nie lubię czesania :diabloti: A kiedyś głupki przyniosły drzewo do domu i nie było na nim żadnych ciekawych zapachów :shake: , to po co to drzewo? Chyba Pan chciał zaznaczyć swoje terytorium :evil_lol: :diabloti: .
KaRa_ Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jaka sliczna psina;) Chyba nie podobal jej sie zapaszek skapet,ze chciala,zeby wlasciciej je zmienil:lol: :lol: :lol:
marlena924 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Fotki świetne a komentarze do nich znakomite! Jest to sunia rasy sznaucer?
Iv Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Fotka ze sciagana skarpetka rewelacyjna:lol: Ja tu nie widze statecznej Gerdy, tylko Gerde rozrabiare:evil_lol:
beria Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Marlena924 to jest średniaczka pieprzaczka. Tu obsewuje resztki choinki, którą przykryliśmy przed mrozami winorośle na altance. To ważne roślinki, planujemy kupić balon i zająć się domowymi przetworami :drinking: I obchód domu. Gerda rzadko jeździ teraz na działkę więc musi sprawdzić wszystko z prawej strony: i z lewej strony: A to dzieło powstało obok bloku, w którym mieszkamy, gdy mój TZ postanowił zostać mecenasem sztuki grafficiarskiej. Zadedykował je naszej córce Klaudii. Obok podobno jest napis "Gerda", ale za cholerę nie umiem tego przeczytać :shake: Na zdjęciu widać początek napisu.
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ja tez taki "obrazek" chcę :evil_lol: Pieprzeczka śliczniasta - będąc piękna i młodą uczenicą szkoły podstawowej miałam średniaka, który za cholerę mnie nie słuchał ;) btw. co robicie że Gerda ma tak błyszczącą sierść??:D
Daga_i_Oskar Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Gerdunia słodka niunia, a sierść naprawde jest lśniąca, super ;) no i świetne graffiti, my też takie chcemy :lol: :lol:
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Stateczna ??:-o Nie zauważyłam :evil_lol: Diabełk jeden ;) A rysunki sąwyśmienite :multi: No oczywiscie Gerda jeszcze lepsza ;)
beria Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Gertruda jako szczenior (jakość kiepska, bo to zdjęcia zdjęć) : Spotkała kogoś podobnego wzrostem: Bliższe poznanie: Owieczka nie chce się bawić, jest drętwa :shake: Gerda zainspirowana owieczką udaje gipsową figurkę :diabloti: : No i trochę sportu:bigcool::
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='beria'] Jaka sliczna psinka!!:multi::multi: JAk maskoteczka:loveu:
beria Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 A tu kotek moich rodziców - Prezes: I czarujący uśmiech rozczochranego brudasa :diabloti:
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :multi: iiihaaaa kolejna sznaucereczka suuperrrrr :multi: :multi: :multi: Beria a jak Gerdziuchna teaguje na inne sznaucerkowe suczki??/ bo niedługo będziemy niedaleko siebie mieszkać :razz: :razz: :razz:
KaRa_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='beria']I czarujący uśmiech rozczochranego brudasa :diabloti: Ten uśmiech jest rozbrajający:lol: :lol: :lol: Ząbki zrobiły się jej pod kolor brody:lol: :lol:
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ale uśmiech :) Malawaszka - Ty to się nie odzywaj bo nie chcesz mieszkać obok mnie :placz:
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']Ale uśmiech :) Malawaszka - Ty to się nie odzywaj bo nie chcesz mieszkać obok mnie :placz: bo już z nami na spacerki nie chcecie chodzić :eviltong:
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 malawaszka napisał(a):bo już z nami na spacerki nie chcecie chodzić :eviltong: Chcemy tylko że my znamy osiedle....A te Twoje zamarzną w takiej odległości od domu jaka my robimy ;)
beria Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] Beria a jak Gerdziuchna teaguje na inne sznaucerkowe suczki??/ bo niedługo będziemy niedaleko siebie mieszkać :razz: :razz: :razz: Gerda ma tylko jednego śmierelnego wroga, Onkę z naszego bloku. Wszystkie inne psy są ok. Zapraszam do siebie na spacerki, po spacerze jest też gdzie posiedzieć i inne niezbędne wyposażenie, nawet fotel dla najbardziej zasłużonych/zmęczonych :evil_lol: A to dzisiejszy spacerek, najpierw tarzanie Potem otrzepywanie I zabawa w chowanego
beria Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Idę przyspieszam jeszcze szybciej galop Osiągnęłam prędkość startową
Lucy* Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pysia napisał(a):Chcemy tylko że my znamy osiedle....A te Twoje zamarzną w takiej odległości od domu jaka my robimy ;) Przyjedźcie na Kazimierz.. to też się wybiorę :lol::lol:
Lucy* Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 O a jakie cudne pyszczysko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ma Gertruda ;)
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Lucy* napisał(a):Przyjedźcie na Kazimierz.. to też się wybiorę :lol::lol: Zawiercie, Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza :) No to możemy się umówićna jakiś spacerek :) Tylko że nam zimno nie straszne i długie w nim chodzenie :evil_lol:
Recommended Posts