Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

Tyle osób ma galerie swoich psiaków, to ja też pokażę moją Gertrudę. W lutym Gerda kończy 7 lat, więc to już poważna i stateczna pani w średnim wieku :evil_lol:

Rycie w śniegu

Po ryciu

Rycie w śniegu od tyłu

W tym śniegu jednak coś musi być

Pan zrobił sobie drzemkę, a ja się nudzę :shake:

No baw się, dawaj skarpetę

Będzie moja :eviltong: !!!

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wredna pani mnie wyczesała po zabawie w śniegu, oj nie lubię czesania :diabloti:

A kiedyś głupki przyniosły drzewo do domu i nie było na nim żadnych ciekawych zapachów :shake: , to po co to drzewo? Chyba Pan chciał zaznaczyć swoje terytorium :evil_lol: :diabloti: .

Posted

Fotka ze sciagana skarpetka rewelacyjna:lol: Ja tu nie widze statecznej Gerdy, tylko Gerde rozrabiare:evil_lol:

Posted

Marlena924 to jest średniaczka pieprzaczka.

Tu obsewuje resztki choinki, którą przykryliśmy przed mrozami winorośle na altance. To ważne roślinki, planujemy kupić balon i zająć się domowymi przetworami :drinking:

I obchód domu. Gerda rzadko jeździ teraz na działkę więc musi sprawdzić wszystko z prawej strony:

i z lewej strony:

A to dzieło powstało obok bloku, w którym mieszkamy, gdy mój TZ postanowił zostać mecenasem sztuki grafficiarskiej. Zadedykował je naszej córce Klaudii. Obok podobno jest napis "Gerda", ale za cholerę nie umiem tego przeczytać :shake: Na zdjęciu widać początek napisu.

Posted

ja tez taki "obrazek" chcę :evil_lol:

Pieprzeczka śliczniasta - będąc piękna i młodą uczenicą szkoły podstawowej miałam średniaka, który za cholerę mnie nie słuchał ;)

btw. co robicie że Gerda ma tak błyszczącą sierść??:D

Posted

Gertruda jako szczenior (jakość kiepska, bo to zdjęcia zdjęć) :

Spotkała kogoś podobnego wzrostem:

Bliższe poznanie:

Owieczka nie chce się bawić, jest drętwa :shake:

Gerda zainspirowana owieczką udaje gipsową figurkę :diabloti: :

No i trochę sportu:bigcool::

Posted

:multi: iiihaaaa kolejna sznaucereczka suuperrrrr :multi: :multi: :multi: Beria a jak Gerdziuchna teaguje na inne sznaucerkowe suczki??/ bo niedługo będziemy niedaleko siebie mieszkać :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='beria']I czarujący uśmiech rozczochranego brudasa :diabloti:

Ten uśmiech jest rozbrajający:lol: :lol: :lol: Ząbki zrobiły się jej pod kolor brody:lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo już z nami na spacerki nie chcecie chodzić :eviltong:

Chcemy tylko że my znamy osiedle....A te Twoje zamarzną w takiej odległości od domu jaka my robimy ;)

Posted

[quote name='malawaszka'] Beria a jak Gerdziuchna teaguje na inne sznaucerkowe suczki??/ bo niedługo będziemy niedaleko siebie mieszkać :razz: :razz: :razz:

Gerda ma tylko jednego śmierelnego wroga, Onkę z naszego bloku. Wszystkie inne psy są ok.
Zapraszam do siebie na spacerki, po spacerze jest też gdzie posiedzieć

i inne niezbędne wyposażenie, nawet fotel dla najbardziej zasłużonych/zmęczonych :evil_lol:

A to dzisiejszy spacerek, najpierw tarzanie

Potem otrzepywanie

I zabawa w chowanego

Posted

Pysia napisał(a):
Chcemy tylko że my znamy osiedle....A te Twoje zamarzną w takiej odległości od domu jaka my robimy ;)

Przyjedźcie na Kazimierz.. to też się wybiorę :lol::lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Przyjedźcie na Kazimierz.. to też się wybiorę :lol::lol:

Zawiercie, Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza :) No to możemy się umówićna jakiś spacerek :) Tylko że nam zimno nie straszne i długie w nim chodzenie :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...