wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nikola & Tina napisał(a):ojej i co z malutkim kotkiem :( O, ktoś jeszcze przyszedł :lol: No właśnie, co z kotem ? :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 wet nie odpisuje .... nie wiem dlaczego :roll: Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wet nie odpisuje .... nie wiem dlaczego :roll: To może się do niej przejdźcie ? :razz: Quote
gosiulaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wiki4 napisał(a):To może się do niej przejdźcie ? :razz: Na razie jeszcze czekam... może w końcu odpisze. Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gosiulaa napisał(a):Na razie jeszcze czekam... może w końcu odpisze. Niech się przyzna, wykonała na nim operacje :shake: :diabloti: Quote
gosiulaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wiki4 napisał(a):Niech się przyzna, wykonała na nim operacje :shake: :diabloti: Nie no bez jaj... ile można czekać na odpowiedź. Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 gosiulaa napisał(a):Nie no bez jaj... ile można czekać na odpowiedź. Eksperymentuje na nim :-o Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ehm żadnych :roll: myśle że można zamknąć wątek bo tak jesteśmy i tak tylko my a my go raczej nie weźmiemy po za tym żadnych świeżych wieści nie można od wet zdobyć więc jak przyjdzie jakiś mod to może śmiało zamknąć wątek :eviltong: Quote
gosiulaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ehm żadnych :roll: myśle że można zamknąć wątek bo tak jesteśmy i tak tylko my a my go raczej nie weźmiemy po za tym żadnych świeżych wieści nie można od wet zdobyć więc jak przyjdzie jakiś mod to może śmiało zamknąć wątek :eviltong: Dokładnie... to nie ma sensu. EDIT: dostałam odpowiedź od wet... muszę przyznać że się nie opisała za dużo :roll: A oto co napisała: "dr Ewa Hus go wziela do domku." Nie wiem jak zinterpretować tą wiadomość... nie wiem czy kotek zostanie u dr na zawsze czy tylko chwilowo tam przebywa... :shake: Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kotuś poszedł do domku :multi: Wetka wzięła go na zawsze ;) Quote
Recommended Posts