mysza 1 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Najważniejsze, że Florianek czuje się lepiej. mala_czarna Gusia już pytała Morisową o Lemona, trochę już ma nadmiar psów :( Quote
morisowa Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Florian miał dziś degustację makaronu od 3 x. Zjadł, cieplutkie i wymieszane z mięsem ;) Za to mój własny był zachwycony! (dałam mu na spróbowanie, bo mi żebrał ... ) Rzucił się na suchy makaron i zdecydowanie chciał dokładkę (w sumie dostał garstkę). Co się dziwić jak go biednego katuję tym paskudnym renalem ;) Jutro rano Florian wyprowadza się na Natolin. Wyjeżdżam na 3 doby :/ Święta :/ Quote
KWL Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Morinio i Florian jutro ( no prawie dziś) dołączą do paskudnego kudłacza (Vita) i krótkowłosej cholery Roxy (alias rudy stafford miniaturowy) oraz Jacusia (alias snowboard). Tym samym będę miał pod opieką pełną geriatrię - dobrze ponad 60 lat psów :-P Quote
3 x Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 KWL nic tylko gratulowac :) a jak Florkowi makaron posmakowal to na spokojnie za jakis czas umówimy się to dostaną 3 kg bo taki worek mamna zbyciu :) Quote
migdalena Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Już widze jak skocznie witają Nowy Rok.:evil_lol: KWL,nie zapomnij obudzić chłopaków na kieliszeczek szampana,mogę Wam nawet cos podrzucić! Quote
KWL Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 migdalena napisał(a):Już widze jak skocznie witają Nowy Rok.:evil_lol: Florian i Harald faktycznie raczej już nie skaczą, Jacuś nie wiem ale chyba może jeszcze nas zaskoczyć :-) , ale Vito... Przy nim naprawdę lepiej nie mówić o skakaniu :-) Mimo wieku nadal jest niesamowicie giętki, skoczny i zwinny. To jest pies z domieszką kangura (skacze i używa bardzo nieortodoksyjnie tylnych łap) i kota (wspina się i chodzi po meblach, parapetach itp. Oczywiście głównie w celu znalezienia tego co przed nim zostało schowane, ale nauczył mnie że półka na wysokości 2 metrów nie jest poza jego zasięgiem... obraczus87 napisał(a):WItaj Florian :) jak zdrówko?? :) Jakoś trochę lepiej ostatnio - wczoraj był niesamowicie aktywny, kręcił się po domu, wtykał nos we wszystko co się działo. Dziś miał wielką dramatyczną (pozdrowienia dla buraków z MZA) wyprawę na Natolin więc teraz odsypia - ale zanim się uwalił to dzielnie zwiedzał nowe kąty. Quote
KWL Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 O jejku co Harald zrobił ??? (poza miną :-P) Quote
KWL Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Stanowczo protestuję tym pomówieniom ! Żadnego zjedzenie nie udowodniono, a nawet nie odnaleziono poszlak ! :-) Vit zdecydowanie woli pokarm który nie ucieka :-P Quote
KWL Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Florian słodko zasnął w małym boksie. Nasze gbury na łóżku, Florian koło mnie. Mizialiśmy się wieczorem więc mam mordę koło stóp... Quote
3 x Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 APSA napisał(a):To ty wygimnastykowany jesteś :diabloti: giętki jak Vito ;) Quote
KWL Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No nie ja to twardy kawałek drewna, nie ten kauczuk co Vit :-P a Florian po prostu sie wyciągał i ja z laptem w drzwiach a on w przedpokoju. A teraz śpi i pokasłuje... Quote
migdalena Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A gdzie są urocze szczeniory?:loveu: Quote
migdalena Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Pewnie zapakowali na prezenty świąteczne:mad:.Ale psi nos zaprowadzi gdzie trzeba...kwestia czasu. Quote
morisowa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 migdalena napisał(a):A gdzie są urocze szczeniory?:loveu: migdalena napisał(a):Pewnie zapakowali na prezenty świąteczne:mad:. a kto by takie chciał??!!! (chętnie oddam, choćby zapakowane i z kokardką :p} Uprzejmie donoszę, że wszystko żyje. Cała psiarnia mnie bardzo serdecznie przywitała. A najbardziej to się ucieszyła... Migotka. Bo z KWlem się jakoś dogadać nie mogła :evil_lol: Quote
migdalena Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nie ma jak w domu,oczywiście w domu pełnym psów. A czy mi się coś pokręciło,czy mówiłaś,że Migotka ma szanse na dom? Quote
morisowa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Migotka ma pewny dom tylko transportu do Poznania brak 9dwa razy miał być i nie wyszło) Quote
morisowa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 mała Cleo bardzo lubi dziadka Floriana :loveu: Aster też lubi przytulić się do dziadka Quote
3 x Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 cudne foty :) ale łapki to ma Florian powiększone ech Quote
malibo57 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Rozwaliły mnie te zdjęcia, słowo daję. I ten nos! Ciągle na pierwszym planie:loveu: Quote
morisowa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Apsa, jak go widzę codziennie to mi trudno ocenić, może i trochę lepiej. A co do wielkości, to tez tym pierwszym zdjęciem się zdzwiłam, chyba taka perspektywa. Inna sprawa, że Florian jest mizerota i przez to wygląda jak napisałaś - malutki, drobniutki. Florian pozdrawia swoich wielbicieli :) Quote
Recommended Posts