Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florian miał dziś degustację makaronu od 3 x. Zjadł, cieplutkie i wymieszane z mięsem ;)
Za to mój własny był zachwycony! (dałam mu na spróbowanie, bo mi żebrał ... ) Rzucił się na suchy makaron i zdecydowanie chciał dokładkę (w sumie dostał garstkę). Co się dziwić jak go biednego katuję tym paskudnym renalem ;)

Jutro rano Florian wyprowadza się na Natolin. Wyjeżdżam na 3 doby :/ Święta :/

Posted

Morinio i Florian jutro ( no prawie dziś) dołączą do paskudnego kudłacza (Vita) i krótkowłosej cholery Roxy (alias rudy stafford miniaturowy) oraz Jacusia (alias snowboard). Tym samym będę miał pod opieką pełną geriatrię - dobrze ponad 60 lat psów :-P

Posted

KWL nic tylko gratulowac :)

a jak Florkowi makaron posmakowal to na spokojnie za jakis czas umówimy się to dostaną 3 kg
bo taki worek mamna zbyciu :)

Posted

migdalena napisał(a):
Już widze jak skocznie witają Nowy Rok.:evil_lol:

Florian i Harald faktycznie raczej już nie skaczą, Jacuś nie wiem ale chyba może jeszcze nas zaskoczyć :-) , ale Vito... Przy nim naprawdę lepiej nie mówić o skakaniu :-) Mimo wieku nadal jest niesamowicie giętki, skoczny i zwinny. To jest pies z domieszką kangura (skacze i używa bardzo nieortodoksyjnie tylnych łap) i kota (wspina się i chodzi po meblach, parapetach itp. Oczywiście głównie w celu znalezienia tego co przed nim zostało schowane, ale nauczył mnie że półka na wysokości 2 metrów nie jest poza jego zasięgiem...

obraczus87 napisał(a):
WItaj Florian :) jak zdrówko?? :)
Jakoś trochę lepiej ostatnio - wczoraj był niesamowicie aktywny, kręcił się po domu, wtykał nos we wszystko co się działo. Dziś miał wielką dramatyczną (pozdrowienia dla buraków z MZA) wyprawę na Natolin więc teraz odsypia - ale zanim się uwalił to dzielnie zwiedzał nowe kąty.

Posted

Stanowczo protestuję tym pomówieniom ! Żadnego zjedzenie nie udowodniono, a nawet nie odnaleziono poszlak ! :-)
Vit zdecydowanie woli pokarm który nie ucieka :-P

Posted

Florian słodko zasnął w małym boksie. Nasze gbury na łóżku, Florian koło mnie. Mizialiśmy się wieczorem więc mam mordę koło stóp...

Posted

No nie ja to twardy kawałek drewna, nie ten kauczuk co Vit :-P a Florian po prostu sie wyciągał i ja z laptem w drzwiach a on w przedpokoju. A teraz śpi i pokasłuje...

Posted

migdalena napisał(a):
A gdzie są urocze szczeniory?:loveu:

migdalena napisał(a):
Pewnie zapakowali na prezenty świąteczne:mad:.

a kto by takie chciał??!!!
(chętnie oddam, choćby zapakowane i z kokardką :p}

Uprzejmie donoszę, że wszystko żyje. Cała psiarnia mnie bardzo serdecznie przywitała. A najbardziej to się ucieszyła... Migotka. Bo z KWlem się jakoś dogadać nie mogła :evil_lol:

Posted

Apsa, jak go widzę codziennie to mi trudno ocenić, może i trochę lepiej. A co do wielkości, to tez tym pierwszym zdjęciem się zdzwiłam, chyba taka perspektywa. Inna sprawa, że Florian jest mizerota i przez to wygląda jak napisałaś - malutki, drobniutki.

Florian pozdrawia swoich wielbicieli :)