Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ach wiec to jest Jacus:)))tak sie ciesze,ze chlopki juz bezpieczne:)))jakie maja cudne pychole na tym zdjeciu z samochodu:))niesamowite jestescie!
morisowa jakbys potrzebowala pomocy jakiejs daj znac:)

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA napisał(a):
Ja na Natolinie. Bywasz w Alei Kasztanowej?

no pewnie:))codziennie:)))dzis bede po 22 pewnie przed 23 jakos z gepetto moja husiorka i piniem grubasem;P

Posted

To może kiedyś wspólny spacer duuużym stadkiem?
Apsa, jutro będę Cię jednak prosić o podwózkę do BŁ, bo nie spodziewałam się, że Florian będzie aż tak kiepsko chodzić. Nie wyobrażam sobie jechać z nim komunikacją, z Torcią było łatwiej.

Posted

Florian został wykąpany, nie do końca się to udało bo w trakce operacji rozjechały mu się łapy i nie miał siły wstać. Obecnie zajął posłanko w kuchni. Nie jest tak do końca zobojętniały. Jeśli widzi że osoba która weszła do kuchni jest nim zainteresowana to podnosi się i szuka kontaktu z człowiekiem i podtyka lepek pod głaskanie.

Posted

ja wychodze tez rano i w ciagu dnia tylko dzis pozno z pracy wracam i dlatego..ale jakby ktoras miala chec to zapraszam:))moj nr to 509 173 446 mozemy sie umowic na wspolny duzy spacer jak najbardziej:)))morisowa ja jutro mam dosc zabiegany dzien...ale jakos poznym popoludniem lub pod wieczor w razie co moze bym mogla pomoc w transporcie..jesli nic sie nie znajdzie..

moj podstawowy zestaw spacerowy to srebrno biala husky rozbiegana na prawo i na lewo oraz czarno bialy grubas ktory mial moze kiedys po kisielu dziada bordera;)i dzis bezie tez z nami gepetto;)

Posted

[quote name='Dada M']Pierwsze zdjęcie Florka z (już oficjalnie) Pańcią :

Tak przy okazji edycja postów działa pod Firefoxem, pod Operą nie.
Dodawanie zdjęc działa za to w Operze...

Posted

Clo, wspólny spacer raczej za kilka dni i pewnie i tak bez Floriana.
Dada M, KWl - dzięki za wstawienie naszej fotki :-)

Florian padł, śpi mocno, nie budzi go nawet nakładanie żarełka do miseczek. Odsypia chłopak. Oby na zdrowie... ten pierwszy tydzień zawsze jest trudny.

Posted

KWL napisał(a):
Tak przy okazji edycja postów działa pod Firefoxem, pod Operą nie.
Dodawanie zdjęc działa za to w Operze...

Dodaję zdjęcia pod Firefoxem

Wspaniały dzień dla Florka. Lorda i Jacusia też.

Posted

Noc spokojnie, Florian spał. W mieszkaniu jest czysty. Wczoraj miał spacer sam, potem z Morisem, a rano wzięliśmy całe stado razem. Ale w mieszkaniu jest izolowany na razie, bo dość intensywnie obwąchuje inne psy, a nasze to drażni.
Florek z wielkim trudem wstaje. Problemem jest ustawienie tylnych łap. Tragedia to schodzenie po schodach (jest winda, ale kilka stopni mamy do pokonania). Ale jak się już pies uruchomi, to chodzi.

Posted

Tak dziś Florek wybiera się do weta. A przypominam Florek jest w kuchni. I dziś ma mieć pobraną krew do badań, więc głodówka. Siedzi w kuchni co i raz jakieś kuszące zapachy przed nosem suną, ale żadna miska pod nos nie trafia...
A Florek mimo kąpieli... jest dominyjącym akcentem :-) Złapaliśmy ogon, teraz trzeba resztę trzeba ciągnąć spowrotem. Ogólnie pomijając stan zdrowia to Florian zachowuje się jakby od zawsze był z nami w domu, jakby lata w schronisku były złym snem z którego się właśnie przebudził, przetarł oczy i bezproblemowo wrócił do życia.