clo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ach wiec to jest Jacus:)))tak sie ciesze,ze chlopki juz bezpieczne:)))jakie maja cudne pychole na tym zdjeciu z samochodu:))niesamowite jestescie! morisowa jakbys potrzebowala pomocy jakiejs daj znac:) Quote
clo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja na kabatach mieszkam jakby co i sobie z gepetto bede dzis wieczor dreptac;) Quote
clo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 APSA napisał(a):Ja na Natolinie. Bywasz w Alei Kasztanowej? no pewnie:))codziennie:)))dzis bede po 22 pewnie przed 23 jakos z gepetto moja husiorka i piniem grubasem;P Quote
morisowa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 To może kiedyś wspólny spacer duuużym stadkiem? Apsa, jutro będę Cię jednak prosić o podwózkę do BŁ, bo nie spodziewałam się, że Florian będzie aż tak kiepsko chodzić. Nie wyobrażam sobie jechać z nim komunikacją, z Torcią było łatwiej. Quote
obraczus87 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Morisowa, dzisiaj wieczorem wysle pieniądze :) a ponieważ będe wysyłać z mbanku to będziesz je miała jeszcze dzisiaj :) Quote
morisowa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 To trzymam kciuki. Się nie umawiałam, rano zadzwonię, nie chciałam Maćkowi w niedzielę marudzić. Quote
KWL Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Florian został wykąpany, nie do końca się to udało bo w trakce operacji rozjechały mu się łapy i nie miał siły wstać. Obecnie zajął posłanko w kuchni. Nie jest tak do końca zobojętniały. Jeśli widzi że osoba która weszła do kuchni jest nim zainteresowana to podnosi się i szuka kontaktu z człowiekiem i podtyka lepek pod głaskanie. Quote
asiaf1 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Morisowa, gdyby nikt nie mógł to pojedz taksówką ja pokryje koszty Quote
Dada M Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pierwsze zdjęcie Florka z (już oficjalnie) Pańcią : http://img684.imageshack.us/img684/4227/florian.jpg Quote
clo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja wychodze tez rano i w ciagu dnia tylko dzis pozno z pracy wracam i dlatego..ale jakby ktoras miala chec to zapraszam:))moj nr to 509 173 446 mozemy sie umowic na wspolny duzy spacer jak najbardziej:)))morisowa ja jutro mam dosc zabiegany dzien...ale jakos poznym popoludniem lub pod wieczor w razie co moze bym mogla pomoc w transporcie..jesli nic sie nie znajdzie.. moj podstawowy zestaw spacerowy to srebrno biala husky rozbiegana na prawo i na lewo oraz czarno bialy grubas ktory mial moze kiedys po kisielu dziada bordera;)i dzis bezie tez z nami gepetto;) Quote
KWL Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Dada M']Pierwsze zdjęcie Florka z (już oficjalnie) Pańcią : Tak przy okazji edycja postów działa pod Firefoxem, pod Operą nie. Dodawanie zdjęc działa za to w Operze... Quote
obraczus87 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Florusiu, jestem w dobrych rekach teraz :) Quote
morisowa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Clo, wspólny spacer raczej za kilka dni i pewnie i tak bez Floriana. Dada M, KWl - dzięki za wstawienie naszej fotki :-) Florian padł, śpi mocno, nie budzi go nawet nakładanie żarełka do miseczek. Odsypia chłopak. Oby na zdrowie... ten pierwszy tydzień zawsze jest trudny. Quote
obraczus87 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pierwszy tydzień najtrudniejszy, ale przy Twoim boku na pewno będzie Florkowi dużo dużo łatwiej :) Quote
Awit Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 To Florek został adoptowany.... Znalazł się w normalnym kochanym domku.... Quote
beka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ale Ty jesteś..:) Florek, okupowana łazienka, dzikie kociaki ...normalnie szacun Quote
clo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a u mnie gepetto vel smierdziel zostal wlasnie wykapany!:P Quote
Cajus JB Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 KWL napisał(a):Tak przy okazji edycja postów działa pod Firefoxem, pod Operą nie. Dodawanie zdjęc działa za to w Operze... Dodaję zdjęcia pod Firefoxem Wspaniały dzień dla Florka. Lorda i Jacusia też. Quote
obraczus87 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 dzień dobry Florku :) Morisowa jak minęła pierwsza noc?? Quote
morisowa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Noc spokojnie, Florian spał. W mieszkaniu jest czysty. Wczoraj miał spacer sam, potem z Morisem, a rano wzięliśmy całe stado razem. Ale w mieszkaniu jest izolowany na razie, bo dość intensywnie obwąchuje inne psy, a nasze to drażni. Florek z wielkim trudem wstaje. Problemem jest ustawienie tylnych łap. Tragedia to schodzenie po schodach (jest winda, ale kilka stopni mamy do pokonania). Ale jak się już pies uruchomi, to chodzi. Quote
mysza 1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dzisiaj będzie wet? Biedak, strasznie mi go żal :( Quote
KWL Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Tak dziś Florek wybiera się do weta. A przypominam Florek jest w kuchni. I dziś ma mieć pobraną krew do badań, więc głodówka. Siedzi w kuchni co i raz jakieś kuszące zapachy przed nosem suną, ale żadna miska pod nos nie trafia... A Florek mimo kąpieli... jest dominyjącym akcentem :-) Złapaliśmy ogon, teraz trzeba resztę trzeba ciągnąć spowrotem. Ogólnie pomijając stan zdrowia to Florian zachowuje się jakby od zawsze był z nami w domu, jakby lata w schronisku były złym snem z którego się właśnie przebudził, przetarł oczy i bezproblemowo wrócił do życia. Quote
kakadu Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 bardzo prosze o numer konta na kolinka100@wp.pl - dziekuje Quote
Recommended Posts