Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patrzę na te zdjęcia i ze szczęścia chce mi się płakać, gdy widzę jaki on szczęśliwy, jaki On piękny:loveu:

DZIĘKUJĘ!!! W chwilach załamania patrząc na takie obrazki odzyskać można wiarę!!

Burajku, jesteś cudny!!

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak patrze na te zdjęcia to od razu humor mi się poprawia. Pamiętam jak wyglądał gdy zawoziliśmy go do hoteliku, różnica jest wręcz niesamowita.
Jak patrze na te zdjęcia to mam wrażenie ,że oglądam zupełnie innego psa...

Posted

No piszę na szybciutko bo wczoraj nic się nie dało zrobić, pieniążki na konto Burajka poszły wczoraj (deklaracje stałe)
30,- zł od cioteczki IZY
20,- zł od Kasi
10,- zł od Agnieszki10Ę

KTO ZNA I MOŻE BYWA BLISKO DOBREGO WETA SPECJALISTE ORTOPEDII. TRZEBA POPYTAĆ O ŁAPKĘ BURAJKA.
MAMY DIAGNOZĘ WSTEPNĄ.?

Posted

Burajku pieknie wygladasz, przepraszam, ze tak dlugo Cie nie odwiedzałam:( wysłałam, dzis 40 zł dla Ciebie na konto Ihabe, bardzo prosze jesli mam jakies zaległości napiszczie mi dokladnie ile i postaram sie to urogulowac

Posted

[FONT=Arial]stan na dzień 3 lutego 2010[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=4]wpływy grudzień:
[/FONT]

[FONT=Arial]Przelew Iwona123: 03.12.2009
[/FONT]

[FONT=Arial]344 zł po Śledziku

Iwona123: 10 zł
Dark: 120 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Teresa Borcz od Pani K. Olszówki przekazała dla Dark 50 zł ale Dark przekazał na Buraja ( Julia zostawiła te 50 zł w Hoteliku)[/FONT]

[FONT=Arial]Kasia i Brysio 40 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Agiza 30 zł[/FONT]

[FONT=Arial]ESKI 10 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Baldek2 30 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Syla 20 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Majuska 20 zł[/FONT]

[FONT=Arial]zdwrdw 10 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Teresa Borcz 66 zł ( stała + zwrot za butki;-)[/FONT]

[FONT=Arial]Iza 30 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Agnieszka 20 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Iza 30 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Agnieszka 20 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Syla 20 zł ( styczeń)[/FONT]

[FONT=Arial]Majuska 20 zł ( Styczeń)[/FONT]

[FONT=Arial]ZDWRDWD 10 zł ( styczeń)[/FONT]

[FONT=Arial]Eski 10 zł ( styczeń)[/FONT]

[FONT=Arial]Certusowa 20 zł[/FONT]

[FONT=Arial]3X 60 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Brysio 40 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Baldek2 30 zł[/FONT]

[FONT=Arial]Agiza 30 zł[/FONT]

[FONT=Arial]ze skarpety Gliwice brakujące za luty 73,48 zł[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]================================================== ===========================[/FONT]

[FONT=Arial]razem: 1163,48zł[/FONT]

[FONT=Arial]wydatki:[/FONT]

[FONT=Arial]hotelik grudzień: 270 zł
dopłata za hotelowanie 30 zł grudzień ( dodatkowe jedzenie)
wizyta wet+ dojazd+lekarstwa: 60+20+20=100zł
[/FONT]

[FONT=Arial]karma 7,5 kg zamówienie [FONT=Times New Roman]234255 z dnia[/FONT] 14.12.2009 67,40 zł[/FONT]

[FONT=Arial]hotelik styczeń 2010 zł 310 zł ( przelew 1.1.2010)[/FONT]

[FONT=Arial]karma krakwet zam 244395 z 15 stycznia 2010 r na kwotę 76,08 zł[/FONT]

[FONT=Arial]hotelik luty 1.II 2010
================================================== =====
r[SIZE=4]azem wydatki: 1163,48zł

[/FONT]

[FONT=Arial]saldo: 0 zł[/FONT]

[FONT=Arial]nastepna opłata za Hotelik w marcu 2010 : 310 zł[/FONT]

Posted

[quote name='iwona213']przelewy które są u mnie (już prosiłam żeby od następnego razu poszły do ihabe na konto)
ala 13.01.2010 30zł
ala 11.01.2010 30zł
ketunia 08.01.2010 20zł
certusowa 22.12.2009 20zł
ketunia 14.12.2009 20 zł
-------------------------------
razem 120 zł[/QUOTE]

własnie przelałam Ihabe 160 zł (120 + moja deklaracja styczęń i luty po 10 zł oraz deklaracja na pręgusia styczeń i luty po 10 zł)

Posted

przepraszam że tak późno przelałam pieniądze, ale prosiła Iwonke o przypomnienie ile i za kogo zalegam ponieważ całkowicie straciłam kontrole nad psiakami. Iwonko jesli dalabyś rade to napisz kto wpłacił za jakie miesiące, bedzie łatwiej dojsc do tego kto zalega i wyśle się przypomnienie. Jak do mnie ludziska wpłacali to też czesem musialam przypomniec na PW bo zapominali, a potem zaraz przelali deklaracje. Pisz proszę na 1 stronie, pod listą kto zadeklarował, kto wpłacił za jaki miesiąc. Powinno być u Ciebie na koncie 160 zł więc mozna zrobić zwrot do gliwickiej skarpety.

Posted

Witam.Co to ma być? Przepraszam, ale troszkę mnie to rozbawiło hihhi.Jak się przyjrzeć to, to niegłupio wygląda.Kwestia przyzwyczajenia.Pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='Syla']Witam.Co to ma być? Przepraszam, ale troszkę mnie to rozbawiło hihhi.Jak się przyjrzeć to, to niegłupio wygląda.Kwestia przyzwyczajenia.Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]

Iwonka prosiła o tabelkę więc zrobiłam i przyznam, że od dawna juz to chciałam zrobić;-)

Posted

TAk sobie zajrzałam do BUrajka- Iwonka mnie tu "przygoniła" swoim wpisem:):)
CIeszę się, że BUrajek jest u Morii:):) Na pewno jest szczęsliwy...
Ihabe, spojrzałam na tabelkę, bo wiesz, ze ja też sie tym zajmuję(bardzo fajny pomysł), przeanalizowałam(bardziej dla siebie niz zeby cos znaleźc) i chyba zauważyłam mały bład- jesli tak, to by znaczyło, że Buraj nie jest na minusie. W pierwszej tabelce tam, gdzie jest A+B wpisałas kwoty 630 zł+ 580 zł = 1210 zł
Powinno byc chyba z tego, co widzę nie 630 zł (pozycja A), tylko 650 zł...???Jesli sie nie mylę, to oznaczałoby, że BUraj nie ma debetu:D..ale jesli sie myle, to sorki- moze źle odczytałam tabelkę...

http://filipek66.bloog.pl/ ZAPRASZAM WSZYSTKICH, KOCHAJĄCYCH FILIPKA

Posted

gonia66 napisał(a):
TAk sobie zajrzałam do BUrajka- Iwonka mnie tu "przygoniła" swoim wpisem:):)
CIeszę się, że BUrajek jest u Morii:):) Na pewno jest szczęsliwy...
Ihabe, spojrzałam na tabelkę, bo wiesz, ze ja też sie tym zajmuję(bardzo fajny pomysł), przeanalizowałam(bardziej dla siebie niz zeby cos znaleźc) i chyba zauważyłam mały bład- jesli tak, to by znaczyło, że Buraj nie jest na minusie. W pierwszej tabelce tam, gdzie jest A+B wpisałas kwoty 630 zł+ 580 zł = 1210 zł
Powinno byc chyba z tego, co widzę nie 630 zł (pozycja A), tylko 650 zł...???Jesli sie nie mylę, to oznaczałoby, że BUraj nie ma debetu:D..ale jesli sie myle, to sorki- moze źle odczytałam tabelkę...

http://filipek66.bloog.pl/ ZAPRASZAM WSZYSTKICH, KOCHAJĄCYCH FILIPKA

Buraj nie jest u Morii kochana lecz u Pani Joasi w Hoteliku Terier w Mielcu:-)

Co do tabelki.... to masz rację!!!!! Dziękuję!!!!!!!
ja zaczynam już odpadać;-(

Posted

wysłałam wiadomośc do agatki (znalazłam ją na jakimś wątku) jednak wyszukiwarka mi nie działa i domi ani bico nie udało mi się namierzyć na żadnym watku. Może następnym razem jak wpadne uda mi się je gdzies złapać żeby przypomniec o deklaracji.

Posted

agata51 napisał(a):
Przepraszam, dziewczyny, nie wpisałam Buraja na listę. Strasznie mi głupio. Dziękuję za przypomnienie. Rozumiem, że zalegam za 3 miesiące. Jutro wysyłam.

NO Agaciu- jak zobaczylam w tabelce, jakos nie mialam zadnych watpliwosci, ze jesli chodzi o Ciebie - to musi byc tylko zwykle przeoczenie i kwestia przypomnienia:):)I sie nie pomyslilam:)
Bico raczej tez niezawodna cioteczka jest a trzeciej nie znam- nie wiem wiec:):)

Posted

jakbyście namierzyli gdzieś domi i bico dajcie znać to wyśle przypomnienie o deklaracji, wyszukiwarka mi niestety nie działa, albo prosze o wysłanie do nich wątku bo moze też kochane cioteczki nie trafiły jeszcze na wątek Burajka.