Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam nie pisać , ale chyba jednak trzeba to napisać . Byłam wczoraj w naszym sklepie zoologicznym ( takim zaprzyjaźnionym , panie znają naszego Tutusia) i dowiedziałam się ,że ktoś tam powiedział ,że Tutka należy uśpić , zastanawiam się kto z osób znających Tutusia od nas z Tomaszowa mógł coś takiego powiedzieć , wiem też że była to kobieta , wićej nietety panie w sklepie nie chciały powiedzieć .

Posted

zdrowego psiaka uśpić???????????? a co z dziećmi kalekimi, starymi ludzmi zniedołężniałymi????????????????? o każde życie należy walczyć do ostatniego tchu!!!!!!!!!!!!

Posted

ja już nie raz słyszałam że po co to takiego parszywca w domu trzymać i że kasę niepotrzebnie wydaję ... ale ja mam ich wszystkich gdzieś, ludzie też chorują i nikt ich z tego powodu nie usypia

Posted

Nie przejmujcie się dziewczyny;) Zawsze znajdzie się ktoś taki jak ta ,,mądra" kobieta...

Totalny olew,szkoda zdrowia... Ta osoba nie zasługuje na to,żeby o niej mówić:angryy:

Całuję Tutusia i Was też:evil_lol:

Posted

Przepraszam ,że się tyle nie odzywałam , ale czasu brak . Maluch już właściwie zdrowy , jak spotykamy kogoś kto nie zna Tutka , to nie zauważa że ma coś z łapkami , więc jest dobrze . Problem jest jedynie taki ,że mamy dlugi za leczenie . Koszt leczenia malucha to 230 zł , część chociaż trzeba oddać , jutro będę u wet , na kontroli to wezmę fakturę i wrzucę na wątek.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Problem jest jedynie taki ,że mamy dlugi za leczenie . Koszt leczenia malucha to 230 zł , część chociaż trzeba oddać , jutro będę u wet , na kontroli to wezmę fakturę i wrzucę na wątek.

Skończył się bazarek na malucha - przeleję Ci dzisiaj 100 zł z bazarku, tylko podaj proszę nr konta na PW