Agata,Sonia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Przed chwilą przelałam na Tutusia 50zł,pozdrawiam... Quote
Majki1510 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Agata,Sonia']TT To jest pitt bull red nose....Myślę,że podobny do Tutusia,prawda? Obejrzałyśmy z Anią sporo zdjęć red nose'ów i też tak nam się wydaje Quote
agaga21 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 to na bank red nosek astki nie mają czerwonych nosków a red noski - jak sama nazwa wskazuje ;) Quote
Tymonka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Agata,Sonia napisał(a):Przed chwilą przelałam na Tutusia 50zł,pozdrawiam... Bardzo dziękujemy Quote
KropkaKropka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 cudny psiak, trzymam kciuki za łapki!!! Quote
Greven Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Agata,Sonia']TT To jest pitt bull red nose....Myślę,że podobny do Tutusia,prawda? To jest zdjęcie szczeniaka z pseudo, którego "hodowca" reklamuje jako APBT. Nie wiem, czemu ma służyć jego zamieszczenie. Jak się przyjrzałam na fotkach, to Tutuś rzeczywiście ma taki podejrzanie REDnos ;) Dwie ciotki rednoski pozdrawiają na dobranoc i przy okazji zapraszają do wątku chorego na raka Werona... http://www.dogomania.pl/threads/174451-Odebrany-interwencyjnie-Przekochany-Weron Quote
Agata,Sonia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Greven']To jest zdjęcie szczeniaka z pseudo, którego "hodowca" reklamuje jako APBT. Nie wiem, czemu ma służyć jego zamieszczenie. Nie wiem skąd jest to zdjęcie...Wpisałam w google pitt bull red nose,grafika i wyskoczyły mi zdjęcia,a to jest jedno z nich... A zamieściłam je w celu porównawczym... Quote
Greven Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Agata,Sonia napisał(a): Nie wiem skąd jest to zdjęcie...Wpisałam w google pitt bull red nose,grafika i wyskoczyły mi zdjęcia,a to jest jedno z nich... A zamieściłam je w celu porównawczym... I jak sama widzisz, było to nietrafione ;) Polecam raczej ściąganie zdjęć porównawczych ze stron hodowli, nie z pseudo, bo każdy może wyprodukować REDnose, a nawet FIOLETOWYnos, podpisać zdjęcie, wgrać na serwer... i co, ten "produkt" ma być wzorcem rasy? Nie sądzę. Jeszcze ciekawostka. Gdy wpisuję w google Sandra Koćmiel, czyli moje imię i nazwisko, to w Grafice wyświetla mi się na pierwszej stronie np. suka basseta z wyciągniętymi do ziemi sutkami. Czy to znaczy, że na zdjęciu jestem ja? Raczej nie ;) Quote
fioneczka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 chciałam coś powiedzieć ale lepiej przemilczę maluszkowi dużo zdrówka ... mam nadzieję że ten gips da jakiś efekt Quote
Agata,Sonia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Greven napisał(a):I jak sama widzisz, było to nietrafione ;) Polecam raczej ściąganie zdjęć porównawczych ze stron hodowli, nie z pseudo, bo każdy może wyprodukować REDnose, a nawet FIOLETOWYnos, podpisać zdjęcie, wgrać na serwer... i co, ten "produkt" ma być wzorcem rasy? Nie sądzę. Jeszcze ciekawostka. Gdy wpisuję w google Sandra Koćmiel, czyli moje imię i nazwisko, to w Grafice wyświetla mi się na pierwszej stronie np. suka basseta z wyciągniętymi do ziemi sutkami. Czy to znaczy, że na zdjęciu jestem ja? Raczej nie ;) Nie chce mi się tego komentować...Chciałam dobrze... Quote
Aga-33-76 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Całuję na dobranoc obie zagipsowane lapki i piękny nosek Tutusia. Quote
Bof Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 tego typu zaburzenia wystepuja na tle zlego zywienia i wchlaniania, zobaczcie sami http://www.greatdanelady.com/articles/knuckling_over.htm a takze http://www.greatdanelady.com/articles/puppy_feed_program_for_knuckling_over.htm Quote
lilk_a Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja też byłabym za tym że to braki w diecie Quote
ulvhedinn Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No ja bym też obstawiała braki żywieniowe. Tym bardziej że miałam podobne szczenię - Didę i po odpowiednim odzywieniu i witaminach wyrosła na zdrową pannicę. A co do butko-usztywniaczy to przy odrobinie dobrej woli można je samemu wyprodukować, m.in. uzywając do tego odpowiedniej średnicy.... otuliny do rur. Też wypróbowane, z kolei przy krzywołapym kociaczku. Quote
Agata,Sonia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cp słychać u Tutusia?Rozrabia maluszek????:razz: Quote
Aga-33-76 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Tutuś daje sobie jakoś radę z tym stelażem? Quote
Majki1510 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :Cool!:rozrabia, rozrabia.:diabloti::Cool!: Quote
Aga-33-76 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No i chwała mu !!! A Wam ukłony za troskliwą opiekę !!! Quote
Majki1510 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :klacz: Tutek stelaża (kozaczków gipsowych) już nie posiada:loveu::bigcool: Quote
Basia1968 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 oo jak to?? czyli wszytsko jest na dobrej drodze Quote
Aga-33-76 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No co Wy? Poważnie? I jak? Daje chłopak radę, poprawa jest? Stelaż pomógł w jakimś stopniu? O Mamuniu, jak się cieszę :) Quote
Tymonka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :multi: :bigcool::mdleje: :klacz::Cool!: :laola: Quote
NusiaiJa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a jak z chodzeniem???????????????? wygląda jak by miał...dłonie. (głupie stwierdzenie ale tak) Quote
Recommended Posts