Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata,Sonia']TT
To jest pitt bull red nose....Myślę,że podobny do Tutusia,prawda?
To jest zdjęcie szczeniaka z pseudo, którego "hodowca" reklamuje jako APBT.
Nie wiem, czemu ma służyć jego zamieszczenie.

Jak się przyjrzałam na fotkach, to Tutuś rzeczywiście ma taki podejrzanie REDnos ;)

Dwie ciotki rednoski pozdrawiają na dobranoc i przy okazji zapraszają do wątku chorego na raka Werona...
http://www.dogomania.pl/threads/174451-Odebrany-interwencyjnie-Przekochany-Weron

Posted

[quote name='Greven']To jest zdjęcie szczeniaka z pseudo, którego "hodowca" reklamuje jako APBT.
Nie wiem, czemu ma służyć jego zamieszczenie.

Nie wiem skąd jest to zdjęcie...Wpisałam w google pitt bull red nose,grafika i wyskoczyły mi zdjęcia,a to jest jedno z nich...
A zamieściłam je w celu porównawczym...

Posted

Agata,Sonia napisał(a):

Nie wiem skąd jest to zdjęcie...Wpisałam w google pitt bull red nose,grafika i wyskoczyły mi zdjęcia,a to jest jedno z nich...
A zamieściłam je w celu porównawczym...

I jak sama widzisz, było to nietrafione ;)

Polecam raczej ściąganie zdjęć porównawczych ze stron hodowli, nie z pseudo, bo każdy może wyprodukować REDnose, a nawet FIOLETOWYnos, podpisać zdjęcie, wgrać na serwer... i co, ten "produkt" ma być wzorcem rasy? Nie sądzę.

Jeszcze ciekawostka. Gdy wpisuję w google Sandra Koćmiel, czyli moje imię i nazwisko, to w Grafice wyświetla mi się na pierwszej stronie np. suka basseta z wyciągniętymi do ziemi sutkami. Czy to znaczy, że na zdjęciu jestem ja? Raczej nie ;)

Posted

Greven napisał(a):
I jak sama widzisz, było to nietrafione ;)

Polecam raczej ściąganie zdjęć porównawczych ze stron hodowli, nie z pseudo, bo każdy może wyprodukować REDnose, a nawet FIOLETOWYnos, podpisać zdjęcie, wgrać na serwer... i co, ten "produkt" ma być wzorcem rasy? Nie sądzę.

Jeszcze ciekawostka. Gdy wpisuję w google Sandra Koćmiel, czyli moje imię i nazwisko, to w Grafice wyświetla mi się na pierwszej stronie np. suka basseta z wyciągniętymi do ziemi sutkami. Czy to znaczy, że na zdjęciu jestem ja? Raczej nie ;)

Nie chce mi się tego komentować...Chciałam dobrze...

Posted

No ja bym też obstawiała braki żywieniowe. Tym bardziej że miałam podobne szczenię - Didę i po odpowiednim odzywieniu i witaminach wyrosła na zdrową pannicę.
A co do butko-usztywniaczy to przy odrobinie dobrej woli można je samemu wyprodukować, m.in. uzywając do tego odpowiedniej średnicy.... otuliny do rur. Też wypróbowane, z kolei przy krzywołapym kociaczku.