katee111 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ja nie podważam kompetencji weterynarza, jest to szanowany człowiek, wykładowca akademii przyrodniczej i mam do niego zaufanie. Jeśli powiedział, że isteniej ryzyko, ze pies utyje i NIE ZALECA kastracji psa to ja sie do tego stosuje. Mi lezy na sercu dobra śliniaka i dlatego taka decyzja została podjęta. Proszę to uszanować, mając na względzie że pies nie jest, był i nie bedzie hodowany do rozmnazania. Quote
Tymonka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dziewczyny ja rozmawiałam z moim wet i on też powiedział , że jeśli nie ma takiej konieczności to nie kastrować , Tutek ma nie tylko problemy ze stawami , ale też ze skórą ( Kasiu popraw mnie jeśli się mylę , ale Tutuek ma pęcherzycę ) i każda ingerencja jest nie wskazana , w piątek będę u wet który Tutka postawił na nogi , bo mam kolejnego połamańca u siebie , zapytam co o tym sądzi . Quote
katee111 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dziekuje Ci aniu bardzo za wsparcie. Tak śliniak ma również problemy ze skóra, lekarz podejrzewał pęcherzycę(nie wykonano specjalistycznych badań ponieważ po podaniu leków objawy ustąpiły, ale śliniak jest cały czas pod obserwacją, je tylko weterynaryjna karmę, i z każdym zaczerwienieniem zgłaszam się do kontroli!) I przeciwskazania do kastracji ma jak widac nie tylko mój weterynarz. Quote
Tymonka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Kasiu tu nie chodzi o wsparcie , bo ja sama jestem za kastracją i ulżyło by mi gdybym zobaczyła Tutka bez jajek :) , ale myślę racjonalnie i wiem , że nie zawsze można taki zabieg przeprowadzić , tak jak wcześniej pisała w piątek pogadam z doktorem Masztakiem o Tutku . Quote
ania z poznania Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 http://s1.img.pl/v/1108/8165811082011125.jpg Jak aligator tu wygląda :)! Piękny jest! Quote
Tymonka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 pięknu Tutucha :) A ja bardzo proszę o pomoc , właśnie przywiozłam 10 psa do domu , w Czwartek wyjeżdżam , TZ kategorycznie odmawia opieki nad kolejnym psem , maluch waży 4 kg i jest szczerbaty , błagam o pomoc !!!! http://www.dogomania.pl/threads/213327-Szczerbaty-Elwis-kg-psiego-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-ma-DT-do-czwartku-co-dalej?p=17491432#post17491432 Quote
katee111 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 To może i Śliniak się przypomni ze swoim ryjkiem:) Quote
katee111 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Sliniak - 4 lata po adopcji:) Najukochanszy pies na swiecie-rozrabiak jakich malo ale adopcja tego psa to byla najlepsza decyzja w zyciu! Piesek towarzyszy mi wszedzi-w tym roku byl nawet z nami nad morzem Quote
Tymonka Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Piękny jest :) To już 4 lata ? Nie wiem kiedy zleciało . Quote
Recommended Posts