Evelka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Piękne zdjęcie i piękne psy oczywiście:loveu: Wspaniale jest czytać wątki z takimi dobrymi zakończeniami!:multi: Quote
doddy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Takie zdjęcia motywują do dalszego pomagania psiakom! :) Quote
agnieszka32 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Super zdjęcie :loveu: - a Śliniak już chyba przerósł siostrzyczkę :cool3: Quote
NusiaiJa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Sliniaczku zapros Cioteczki na bazarek dla Lali, duzo cie ciotek odwierza a lala nie ma nic!!!!!!ZERO złotych tyle wynosi jej stan konta zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/183643-_c_i_u_s_z_k_i_-dla-LALI-rozm.M-L-XL-do-22.04.-do-godz.-20.20 Quote
katee111 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Długo mnie nie bylo na dogo:) Dla stesknionych Sliniaczkiem fotki:) Quote
Tymonka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A co tam u Śliniaka ?Kiedy kastracja ? Chyba już czas . Quote
katee111 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Oprócz tego że sliniak zjadł mi w domu wszytskie buty to całkiem dobrze sie sprawuje;) Nasza sunia będzie miała cieczkę latem więc nie paliło się tak z tą kastracją. Ale do tego czasu na pewno już go wykastrujemy:lol: Quote
agaga21 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 katee111 napisał(a):Oprócz tego że sliniak zjadł mi w domu wszytskie buty to całkiem dobrze sie sprawuje;) Nasza sunia będzie miała cieczkę latem więc nie paliło się tak z tą kastracją. Ale do tego czasu na pewno już go wykastrujemy:lol: czyli cieczka już niedługo. wiesz, on krótko po kastracji może i tak sunię z cieczka molestować. dopiero po miesiącu-dwóch-trzech hormony sie wyciszają. lepiej nie czekac za długo bo będziecie mieli kłopot. Quote
doddy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Chęć krycia suk może nigdy nie minąć. ;) Ale bywa niestety tak, że plemniki zostają nasieniowodach do 2 miesięcy po kastracji z tego co nam mówił wet. Quote
Pliszka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='katee111']na spacerku dzisiaj:) Ale fajne psiaki! :) Ale nam Tutek wyrósł! Quote
NusiaiJa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 doddy napisał(a):Chęć krycia suk może nigdy nie minąć. ;) Ale bywa niestety tak, że plemniki zostają nasieniowodach do 2 miesięcy po kastracji z tego co nam mówił wet. tym bardziej, że gdyby były małe po Śliniaczku to przecież jest duże prawdopodobieństwo, że będą takie "powyginane" jak on. Quote
Tymonka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 NusiaiJa napisał(a):tym bardziej, że gdyby były małe po Śliniaczku to przecież jest duże prawdopodobieństwo, że będą takie "powyginane" jak on. Gosiu nie prawdopodobnie , tylko na 90% tak nam powiedział wet który leczył Tutka -Śliniaka Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 no to kastracja już teraz na CITO .... bo potem może być tragedia ;/ Quote
Tymonka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dzisiaj , albo jutro skontaktuje się z Kasią i pogadam o kastracji w końcu to punkt umowy , więc jest obowiązkowa. Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 katee111 napisał(a):Oprócz tego że sliniak zjadł mi w domu wszytskie buty to całkiem dobrze sie sprawuje;) Nasza sunia będzie miała cieczkę latem więc nie paliło się tak z tą kastracją. Ale do tego czasu na pewno już go wykastrujemy:lol: więc teraz JUŻ SIĘ PALI ...lato za pasem tak samo jak kobiecie moze sie zmienić termin owulacji tak samo suka może wyskoczyc wam z cieczką miesiąc wcześniej ...więc potem co ?? przerabiałałyśmy na dogo już takie niefortunne decyzje względem kastracji , myśle ze dla dobra wszystkich nalezało by zrobić to juz ... Quote
GochaT Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zaglądam tutaj , ponieważ tutek tak pięknie wyrósł ale nie rozumiem dla czego nie jest cięty ...czy państwo robia to z premedytacją , czy z zaniedbania Quote
katee111 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nie wiem co wy macie z tym rozmnażaniem psów, bo kilkakrotnie mówiłam że Śliniaka nie wziełam w tym celu,. A chyba ja wiem lepiej kiedy moja suczka ma cieczkę, w końcu mam ją 4 lata. I proszę nie mówić mi tutaj o zaniedbaniu, bo Śliniak ma wszystko czego mógłby potrzebować a nawet więcej. Quote
Recommended Posts