Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oprócz tego że sliniak zjadł mi w domu wszytskie buty to całkiem dobrze sie sprawuje;) Nasza sunia będzie miała cieczkę latem więc nie paliło się tak z tą kastracją. Ale do tego czasu na pewno już go wykastrujemy:lol:

Posted

katee111 napisał(a):
Oprócz tego że sliniak zjadł mi w domu wszytskie buty to całkiem dobrze sie sprawuje;) Nasza sunia będzie miała cieczkę latem więc nie paliło się tak z tą kastracją. Ale do tego czasu na pewno już go wykastrujemy:lol:

czyli cieczka już niedługo. wiesz, on krótko po kastracji może i tak sunię z cieczka molestować. dopiero po miesiącu-dwóch-trzech hormony sie wyciszają. lepiej nie czekac za długo bo będziecie mieli kłopot.

Posted

Chęć krycia suk może nigdy nie minąć. ;)
Ale bywa niestety tak, że plemniki zostają nasieniowodach do 2 miesięcy po kastracji z tego co nam mówił wet.

• 1 month later...
Posted

doddy napisał(a):
Chęć krycia suk może nigdy nie minąć. ;)
Ale bywa niestety tak, że plemniki zostają nasieniowodach do 2 miesięcy po kastracji z tego co nam mówił wet.

tym bardziej, że gdyby były małe po Śliniaczku to przecież jest duże prawdopodobieństwo, że będą takie "powyginane" jak on.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
tym bardziej, że gdyby były małe po Śliniaczku to przecież jest duże prawdopodobieństwo, że będą takie "powyginane" jak on.

Gosiu nie prawdopodobnie , tylko na 90% tak nam powiedział wet który leczył Tutka -Śliniaka

Posted

katee111 napisał(a):

więc teraz JUŻ SIĘ PALI ...lato za pasem

tak samo jak kobiecie moze sie zmienić termin owulacji tak samo suka może wyskoczyc wam z cieczką miesiąc wcześniej ...więc potem co ?? przerabiałałyśmy na dogo już takie niefortunne decyzje względem kastracji , myśle ze dla dobra wszystkich nalezało by zrobić to juz ...

Posted

zaglądam tutaj , ponieważ tutek tak pięknie wyrósł ale nie rozumiem dla czego nie jest cięty ...czy państwo robia to z premedytacją , czy z zaniedbania

Posted

Nie wiem co wy macie z tym rozmnażaniem psów, bo kilkakrotnie mówiłam że Śliniaka nie wziełam w tym celu,. A chyba ja wiem lepiej kiedy moja suczka ma cieczkę, w końcu mam ją 4 lata. I proszę nie mówić mi tutaj o zaniedbaniu, bo Śliniak ma wszystko czego mógłby potrzebować a nawet więcej.