Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Feliksiku nie znasz Ani........................
a jak spotka następną biedę?

hmmm.... domyslam się co masz na myśli, ale musicie Tutkowi najbardziej wiarygodny domek znaleźć, bo naprawdę obawiam się o niecne zamiary pseudo...:cool1: on jest taki niewiarygodny jeszcze z tą barwą

Posted

Myślę ,że będę wszystkim chętnym domkom na początek mówić że maluch miał bardzo poważną wadę genetyczną , już jest wyleczony i śladu nie ma , ale wet powiedział ,że karzdy szczeniak po nim na 90 % będzie miał to samo , to odstraszy pseudo hodowców . Mam nadzieje

Posted

Anja2201 napisał(a):
Chyba jednak nie , jakoś nie mam zaufania do założycielki wątku ( nie bez powodu)

O tym właśnie piszę.

A co u Psiaka? Nadal charakterny?:)

Posted

[quote name='andzia69']mops czy buldog to psy zupełnie inne;)[/QUOTE]

a czemu mi się tak z Tutkiem skojarzyło?:shake: Nie wiem, tak jakoś pomyślałam:oops:, że coś z nich ma, a domek to znajomi dogomanki, więc wydało mi się warte sprawdzenia

Posted

[quote name='feliksik']a czemu mi się tak z Tutkiem skojarzyło?:shake: Nie wiem, tak jakoś pomyślałam:oops:, że coś z nich ma, a domek to [B]znajomi dogomanki[/B], więc wydało mi się warte sprawdzenia[/QUOTE]
proszę, nie sugerujcie się zawsze tylko tym.. Dogomanki też potrafią.:shake: