Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Tutuś koloru nie zmienił , tylko zdjęcia innym aparatem robione i dlatego tak wyszło , jest taki jak był .

Tak myślałam, że trochę jakby prześwietlone to zdjęcie i stąd ten kolor:p
Jak się maluch sprawuje?

Posted

Ogólnie psiaki dogadują się super , tylko Tymka mojego mi czasem szkoda , bo nie potrafi się odgryźć pożądnie i widać że ma dość , ale wtedy pozwalam mu na łóżko wskoczyć , czego wcześniej nie mógł ( wiem nie wychowawcze , ale on wogóle jest nie wychowany , węc mu nie zaszkodzi ) .

Posted

Chyba czas go zacząć ogłaszać , tylko ja się strasznie boję ,że jacyś pseudo hodowcy się zaczną zgłaszać , albo inni debile ( jakieś walki psów) , boję się go oddać obcym ludziom, a tak wogóle to już mi się ryczeć chce jak pomyślę że mam Tutusia oddać , mojego słodziaka , który właśnie leży na kolanach (moich) i słodko pochrapuje .

Posted

[quote name='Anja2201']Chyba czas go zacząć ogłaszać , tylko ja się strasznie boję ,że jacyś pseudo hodowcy się zaczną zgłaszać , albo inni debile ( jakieś walki psów) , boję się go oddać obcym ludziom, a tak wogóle to już mi się ryczeć chce jak pomyślę że mam Tutusia oddać , mojego słodziaka , który właśnie leży na kolanach (moich) i słodko pochrapuje .

To nie oddawaj :eviltong::razz:

Posted

[quote name='ania z poznania']To nie oddawaj :eviltong::razz:

Nawet nie wiesz jak bym chciała , ale niestety mam dwa swoje psy i w niedalekich planach założenie hoteliku , chociaż mój TZ twierdzi że jak się zgodzę Tutka zostawić u nas to on się będzie nim zajmował , ale jak go znam to po paru spacerach wszystko spadło by na mnie

Posted

jagoda1403 napisał(a):
Świetnei maluch wyglada łapki jak zdrowe :)

nie jak zdrowe , tylko zdrowe ,śladu nie ma po chorobie , właśnie mnie tymi łapkami z kanapy próbuje zżucić .(uwalił się za plecami i się rozpycha)

Posted

Aniu czas ogłaszać.
Ja Cię znam aż za dobrze.
Znowu zadzwonię, żebyś szczeniaka znalazła i zabrała do schronu, a Ty go albo dasz na tymczas płatny albo zostawisz u siebie.
Albo pójdziesz do schroniska i znowu cos wytropisz. I zabierzesz.
I w końcu zamiast hoteliku ochronkę otworzysz:)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Nawet nie wiesz jak bym chciała , ale niestety mam dwa swoje psy i w niedalekich planach założenie hoteliku , chociaż mój TZ twierdzi że jak się zgodzę Tutka zostawić u nas to on się będzie nim zajmował , ale jak go znam to po paru spacerach wszystko spadło by na mnie

ale 2 psy to nie przeszkoda - trzeci tylko do paczki dla nich:evil_lol:, właśnie na innym wątku też ten sam problem się pojawił. A tu widzę, że nawet TZ chętny - to tylko korzystać:cool3:, a na spacery i tak musisz pewnie z pozostałymi wychodzić, a bym takie zjawisko jak Tutek:crazyeye: zostawiła u siebie (ten kolor - super). I fakt, rózni ludzie mogą się nim interesować