Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki słodziak:) gdzie ci weci widzeli w nim doga:crazyeye: albo mastiffa:crazyeye::crazyeye: ja rozumiem, ze ktoś może się nie znać na rasach...ale po kiego grzyba dorabia rasę :roll:

podajecie mu witaminy?

Posted

jakby ktoś miał wątpliwości to pitbul red nose( Kimbo też szuka domku )ten ma 11 miesięcy a Tutkowi wzrostem jeszcze DUŻO brakuje przecież ...poza tym pit wzrostowo przewyższa 50 cm ...i to sporawo czesto , nie ma jednolitej miarki

Posted

kurcze.. myślałam, ze zostanie u Majki do momentu znalezienia domku :(

Cholibka.. czy to możliwe, żeby psiak tak diametralnie się zmienił w przeciągu kilkunastu dni?? Nie dość, ze łapki się mu wyprostowały to kurde i kolor zmienił :megagrin:

Posted

[quote name='Asior']kurcze.. myślałam, ze zostanie u Majki do momentu znalezienia domku :(

:[/QUOTE]

A ja myślę że lepiej że jest u mnie jednak , u Majki utwierdzał by się w przekonaniu że to on jest najsilniejszy i że to on żadzi , niestetyt ( dla Tutka) u mnie się tak nie da , to ja żadze i już chyba to załapał . Nie wiem może jestem za ostra i zbyt rygorystyczna , w końcu to tylko szczeniak , ale ja nie mam z Tutkiem problemów , wydaje mi się że to kwestia strach , Tutek wiedział że Majak się go boji więc pozwalał sobie na wszystko , u mnie est inaczej . Myślę że jeśli nowy właściciel odrazu wprowadzi dyscyplinę i pokarz że się nie boji to nie będzie miał większych problemów.

Posted

nie wiem, ale u mnie to go chyba ktoś podmienił...:niewiem:
Wczoraj znowu był takim Tutunio - przytulaczko - kochaczkiem:loveu:
Ania ma na niego świetny wpływ, po pierwsze nie lituje się nad nim tak jak ja, np. Tutek nie chciał zejść po schodach - u nas był znoszony na rękach, Ania go szarpnie i Tutucha ochoty nagle nabiera. Temu psu jest potrzebna osoba zdecydowana, twarda i konsekwentna - ja się kompletnie nie nadawałam. Nie liczę strachu przed nim.
Mam nadzieje że szybko domeczek znajdzie. Jest piękny, mądry (Babcia do tej pory się nadziwić nie może jaki on inteligentny, jak łapkę podawał, itp.) :multi:

Posted

ale to tylko przykład, poza tym on po schodach prawie latał, oczywiście jeżeli miał na to ochotę;), jeśli nie to dostawał progofobii, zaparł się i koniec, wiec na rączki i hop po schodkach.

Posted

[quote name='Asior']ja tylko nie rozumiem jak on mógł się tak zmienić.. kolor był szary teraz rudy :roll:[/QUOTE]

wiele zależy od światła, zdjęcia nie oddają jego kolorku:-(

wg mnie jest mix kolorów szary z beżem

Posted

dorastające bullowate są pokraczne, często mają długie łapy, chude klaty, potem się rozrastają i nabierają proporcji. według mnie to po prostu pitbullk red nose, więc nie ma się czego bać ;)