Divi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jaka śliczna psinka, no i on już nie taki mały. Quote
Aga-33-76 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Matkoo, jak on urósł :crazyeye: Po krzywych łapkach śladu nie ma :lol: Quote
andzia69 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 jaki słodziak:) gdzie ci weci widzeli w nim doga:crazyeye: albo mastiffa:crazyeye::crazyeye: ja rozumiem, ze ktoś może się nie znać na rasach...ale po kiego grzyba dorabia rasę :roll: podajecie mu witaminy? Quote
Energy Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Kto podmienił Tutka, tego maluszka:crazyeye::loveu:Ale urósł i jakie ma cudnie proste łapki:lol: Quote
fioneczka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 to on est brązowy czy srebrny ... bo teraz to już nie wiem :hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Śliczny chłopaczek... I rzeczywiście: taaaaaaaaaaki duży ;-) Quote
Alicja Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 jakby ktoś miał wątpliwości to pitbul red nose( Kimbo też szuka domku )ten ma 11 miesięcy a Tutkowi wzrostem jeszcze DUŻO brakuje przecież ...poza tym pit wzrostowo przewyższa 50 cm ...i to sporawo czesto , nie ma jednolitej miarki Quote
Asior Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 kurcze.. myślałam, ze zostanie u Majki do momentu znalezienia domku :( Cholibka.. czy to możliwe, żeby psiak tak diametralnie się zmienił w przeciągu kilkunastu dni?? Nie dość, ze łapki się mu wyprostowały to kurde i kolor zmienił :megagrin: Quote
Tymonka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asior']kurcze.. myślałam, ze zostanie u Majki do momentu znalezienia domku :( :[/QUOTE] A ja myślę że lepiej że jest u mnie jednak , u Majki utwierdzał by się w przekonaniu że to on jest najsilniejszy i że to on żadzi , niestetyt ( dla Tutka) u mnie się tak nie da , to ja żadze i już chyba to załapał . Nie wiem może jestem za ostra i zbyt rygorystyczna , w końcu to tylko szczeniak , ale ja nie mam z Tutkiem problemów , wydaje mi się że to kwestia strach , Tutek wiedział że Majak się go boji więc pozwalał sobie na wszystko , u mnie est inaczej . Myślę że jeśli nowy właściciel odrazu wprowadzi dyscyplinę i pokarz że się nie boji to nie będzie miał większych problemów. Quote
pinkmoon Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 jak to możliwe że on tak urósł? :) śliczny jest. i dobrze że u Anji, niech wie kto tu rządzi :diabloti: Quote
Majki1510 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 nie wiem, ale u mnie to go chyba ktoś podmienił...:niewiem: Wczoraj znowu był takim Tutunio - przytulaczko - kochaczkiem:loveu: Ania ma na niego świetny wpływ, po pierwsze nie lituje się nad nim tak jak ja, np. Tutek nie chciał zejść po schodach - u nas był znoszony na rękach, Ania go szarpnie i Tutucha ochoty nagle nabiera. Temu psu jest potrzebna osoba zdecydowana, twarda i konsekwentna - ja się kompletnie nie nadawałam. Nie liczę strachu przed nim. Mam nadzieje że szybko domeczek znajdzie. Jest piękny, mądry (Babcia do tej pory się nadziwić nie może jaki on inteligentny, jak łapkę podawał, itp.) :multi: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 akurat o schody to mimo wszystko wydaje mi sie ze psiak powinien być znoszony , tym bardziej ze miał problemy z nogami ;/ Quote
Majki1510 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ale to tylko przykład, poza tym on po schodach prawie latał, oczywiście jeżeli miał na to ochotę;), jeśli nie to dostawał progofobii, zaparł się i koniec, wiec na rączki i hop po schodkach. Quote
ania z poznania Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A czy możemy prosić o nowe zdjęcia Tutunia? Quote
Asior Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ja tylko nie rozumiem jak on mógł się tak zmienić.. kolor był szary teraz rudy :roll: Quote
Majki1510 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Asior']ja tylko nie rozumiem jak on mógł się tak zmienić.. kolor był szary teraz rudy :roll:[/QUOTE] wiele zależy od światła, zdjęcia nie oddają jego kolorku:-( wg mnie jest mix kolorów szary z beżem Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Asiorku ten kolor ma do siebie ze wiele zalezy od światła , Majki zresztą tak tez napisała , Max koleżanki raz był srebrny a raz wydawał się brązowym Quote
agaga21 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 dorastające bullowate są pokraczne, często mają długie łapy, chude klaty, potem się rozrastają i nabierają proporcji. według mnie to po prostu pitbullk red nose, więc nie ma się czego bać ;) Quote
Tymonka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Może i tak , zobaczymy , mam nadzieję jak urośnie Quote
ocelot Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 czyli co? Prosimy cioteczki o ogłoszenia dla malizny? Quote
Aga-33-76 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Tutek chłopaku, oczadziałeś ?? Żeby na taką kochaną ciotkę warczeć ??!! No i się doigrałeś :( Quote
Recommended Posts