Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Coś nowego u Tutka słychać? Jak tam łapeczki ?

Przepraszam za ciszę , ale od paru dni mam remont , jutro z samego rana wszystko napiszę i zrobię rozliczenie. U tutka wszystko w pożądku , od wczoraj jest w nowym domku ( domek mam nadzieje też się niedługo odezwie ) . Jutro wkleje rachunek od weta. Łapki prościutkie jak u zdrowego psiaka , po chorobie śladu nie ma

Posted

yennefer070 napisał(a):
To wspaniała wiadomość:lol: Tutuś ma domek:multi: Mam nadzieję, że będą też nowe zdjęcia?? On jest taki słodziutki:loveu:

a można prosić o jakieś szczegóły?

Posted

[quote name='obraczus87']ponawiam prosbe

Dane do przelewu.

30 1020 3916 0000 0602 0151 9974
Anna Kłopotowski
Glina 20

A ja wysłalam właśnie oniecene 31 zł z bazarku :) zdrowiej maluszku :)

Posted

Wszystkim serdecznie dziękujemy za pomoc:)
To dzięki Wam udało nam się wyciągnąć malucha ze schroniska i dać mu szansę na nowe, normalne i szczęśliwe życie.

jeszcze raz dziękuję

Posted

Asiorku ja wiem, że się Wam należy, tylko ja sama niewiele wiem.
Czekam, aż Ania - opiekunka malucha znajdzie czas i napisze coś więcej. Albo nowa Pani malca, bo na dogo jest zalogowana.

Nie jestem w stanie ani przedstawić rozliczenia, ani faktury. Też czekam.

Posted

Najmocniej przepraszam za brak odpowiedzi . Tu wklejam skan rachunku , ( nie brałyśmy faktury , bo trzeba by było dopłacać vat) + 30 zł za wizytę u wet. Sieranta ( zostało już oddane)

U tutka wszystko ok , problem jest jedynie taki że maluch zaczyna pokazywać charakterek i powarkuje , ale już rozmawiałam z behawiorystą i trzeba z nim szybko robić jakieś szkolenie , wtedy uda się to wyeliminować .

W tej chwili Tutek ma na swoim koncie 120 zł .

Posted

Super że pisna ma fajny domek. Ale nie dostałam odp wysłalam dziś 31 zł czy te pieniążki sa potrzebne psince to mam kolejnego chętnego na nie. Pienążki odemiu powinny doiść jutro na twoje konto.