Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=&quot]Nika malutka, piękna tricolorowa kotka, prosi o dom.[/FONT]

[FONT=&quot] Nika to młodziutka, niespełna roczna koteczka, która przybłąkał się i spała pod balkonem na stercie drewna w jednym z domów jednorodzinnych w Katowicach. Nie mogła tam zostać, ponieważ pies tych państwa nienawidzi kotów[/FONT][FONT=&quot].

Może się zgubić, może ktoś ją porzucił, rozwiesiłam ogłoszenia, ale nikt nie odpowiada
[/FONT][FONT=&quot].

W piątek zabrałam ją do siebie ( nie może u mnie długo zostać),
ponieważ dalsze przebywanie na tej posesji stało się dla niej niebezpieczne. Została zaatakowana przez psa i tylko dzięki szybkiej interwencji nic się jej nie stało.
[/FONT]
[FONT=&quot]
Jest to kot uwielbiający ludzi, przedkładający potrzebę kontaktu z człowiekiem nad jedzenie i zabawę, całkowicie kuwetkowy i bardzo delikatny.
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot] Pilnie szuka kochającego i najlepiej nie wychodzącego domu.[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot] Jest odrobaczona, przed wydaniem do nowego domu zostanie też zaszczepiona i wysterylizowana. [/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Warunkiem adopcji Niki jest podpisanie umowy adopcyjnej i wizyta przedadopcyjna.[/FONT]

[FONT=&quot] Kontakt:[/FONT]
[FONT=&quot] capella8@o2.pl[/FONT]
[FONT=&quot] 668-39-29-25[/FONT]

A oto koteczka:

=============================================================

[FONT=MS Shell Dlg 2]
Niedawno skończył się bazarek na moich podopiecznych , z którego część dochodu miała iść na koteczkę. Jest tego 86 zł ( na Nikę) . Od tej kwoty odliczyłam 22 zł i oddałam Ihabe , która wyłożyła na odrobaczenie koteczki. Zostało 64 zł , które miały pomóc w zapłacie za sterylizację koteczki, ale z uwagi na to ,że moja Pani Dr wysterylizował ją za DARMO, a Nika znalazła dom to, po koteczce pozostało mi 64 zł. Dlatego jeśli nikt nie wyraża sprzeciwu, chciałbym tą kwotę przelać na konto Pręgusia (adres wątku poniżej) na którego ten bazarek też był robiony. Te pieniążki bardzo by mu się przydały na opłacenie hotelika i jedzenia.

Wątek Pegusia
http://www.dogomania.pl/threads/171790-PrAE-gus-pies-prawie-idealny-Szuka-kochajAE-cego-domu

Wątek bazarku

http://www.dogomania.pl/threads/174220-Bazarek-rA-A-noA-ci-Plecaki-maskotki-piA-rniki-dla-PrAE-guska-do-28-11-09-22-00[/FONT]

Posted

Imienniczka widzę:loveu:
ogłoszenia właśnie się robią :evil_lol:, ale każda pomoc jest cenna,
a allegro jest w trakcie budowy (tylko coś mi się dzisiaj z kontem dzieje:mad:...)

Posted

J_ulia napisał(a):
Imienniczka widzę:loveu:
ogłoszenia właśnie się robią :evil_lol:, ale każda pomoc jest cenna,
a allegro jest w trakcie budowy (tylko coś mi się dzisiaj z kontem dzieje:mad:...)

Taaak :loveu:
To napisz później gdzie jest ogłoszona, może gdzieś ją dorzucę ;)
Ze znalezieniem domku chyba nie będzie problemu :loveu:

Posted

nika28 napisał(a):
Taaak :loveu:
To napisz później gdzie jest ogłoszona, może gdzieś ją dorzucę ;)
Ze znalezieniem domku chyba nie będzie problemu :loveu:

Wielkie dzięki:loveu: na pewno skorzystam.

Posted

Dzwoniłam, ale to nie kot tych państwa. Ich kotka zaginęła 2 lat temu w Zabrzu i teraz miła by 3 latka. Moja koteczka ma rok i inne wzory na futerku... Państwo jednak zastanawiali się nad adopcja...ale dzisiaj się nie skontaktowali, to nie wiem jak będzie... nie robię sobie wielkich nadziei... a tak to cisza- nikt nie pisze nikt nie dzwoni... ;(

Posted

nika28 napisał(a):
Teraz nawet dla takiego cudeńka ciężko o dom... :shake:

ona jest naprawdę świetna, sam chętnie bym ją wzięła ( bo jest bardziej przymilna niż moje wszystkie razem wzięte) , ale mam już 3 koty w domu i 3 psy(duże). Dobrze ,że mieszkam w domu z ogrodem , bo by mnie moje futra już dawno z niego wypchnęły...

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Cioteczki kochane.
Niedawno skończył się bazarek na moich podopiecznych , z którego część dochodu miała iść na koteczkę. Jest tego 86 zł ( na Nikę) . Od tej kwoty odliczyłam 22 zł i oddałam Ihabe , która wyłożyła na odrobaczenie koteczki. Zostało 64 zł , które miały pomóc w zapłacie za sterylizację koteczki, ale z uwagi na to ,że moja Pani Dr wysterylizował ją za DARMO, a Nika znalazła dom to, po koteczce pozostało mi 64 zł. Dlatego jeśli nikt nie wyraża sprzeciwu, chciałbym tą kwotę przelać na konto Pręgusia (adres wątku poniżej) na którego ten bazarek też był robiony. On potrzebuje tych pieniążków na opłacenie hotelika i jedzenia.
Pozdrawiam

Wątek Pegusia
http://www.dogomania.pl/threads/171790-PrAE-gus-pies-prawie-idealny-Szuka-kochajAE-cego-domu

Wątek bazarku

http://www.dogomania.pl/threads/174220-Bazarek-rA-A-noA-ci-Plecaki-maskotki-piA-rniki-dla-PrAE-guska-do-28-11-09-22-00

[/FONT]