Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje drogie Ciocie!
Oto fotorelacja prosto z nowego domku od Stauszka zwanego teraz Uchatkiem:lol:

Aby powiększyć zdjęcia trzeba kliknąć na miniaturkę:lol:

Posted

Ale cudnie teraz wygląda :multi: . Jak fajnie wyglądają razem z kotkiem. Najserdeczniejsze pozdrowienia od domku tymczasowego Uchatka, w szczególności słodkie całusy od naszej suni Opki dla Uchatka:loveu: .

Posted

Jak się tylko zazieleni trawa i wreszcie:roll: przyjdzie wiosna zapraszamy wszystkie ciocie, które pomogły Uchatkowi - zwanemu Staruszkiem znaleźć dom na piknik:multi: :multi: :multi: . Psy mile widziane!

Posted

Uchatek czeka na zieloną trawkę.:p Staje sie coraz bardziej kontaktowy i ubóstwia wklejać pyszczek na moje kolana, aby dostać porcję pieszczot:evil_lol:

W końcu brzuszek mu się już zaokrąglił (oj! oby nie za bardzo, bo łapki słabe!) - pora teraz na zwiększone porcje drapania za uszkiem i po brzuszku;) .

Czekamy na wiosnę - wtedy Uchatek będzie grzał stare kosteczki na słoneczku. Obiecałam mu nie pisać o nim więcej - Staruszek - bo z dnia na dzień młodnieje. Śerść się błyszczy, ruchy żwawsze - no, niech no tylko przyjdzie do nas ta wiosna:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Jeśli ktoś zastanawiał się, dlaczego Uchatek zwany Staruszkiem nie szczeka - po prostu nie miał biedaczek powodu.

Teraz ma powód - szczeka donośnie i powywa, gdy jego pańcia wychodzi z domu.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No - po prostu nie chce znowu oderwać sie od swojego stada. :evil_lol:

Spokojny twój siwy łepek Uchatku - tu jest twój domek, posłanie, miseczka i cała ludzko-kocio-psia rodzina:lol: :lol: :lol:

Posted

Moja onkowata sunia Figa (znajda) jest typowo onkowej maści:lol: ! Ponieważ ma futro jak niedźwiedzica mieszka na budzie. Jak nadejdzie wiosna będzie sesja zdjęciowa z ogrodu.

Posted

Już trzeci dzień jak nie ma Tygryska. :-( Czekamy z niecierpliwością, aż wróci z marcowych wycieczek. Tym razem, jak wróci, od razu odwozimy go na kastrację.:smhair2: :smhair2: :smhair2:
Nie ma kto lizać Uchatkowych uszu!

• 2 weeks later...
Posted

lewkonia proszę choć Ty się nie smuć:shake:
Tyle łez dookoła ostatnio...
Ucałuj Uchatka odemnie jak codzień zresztą:cool3:
My też o tygrysku myślimy...

• 2 weeks later...
Posted

Uchatek ma nową kumpelę!!! Przybyła do nas Bajka z ruin. Uchatek nie może sie nadziwić, że są psy, które tak szybko biegają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. Chyba trzeba będzie połaczyć wątki?

Posted

A oto wspólne zdjęcia futrzaków:loveu::loveu::loveu:
Uchatek solo

Oraz z koleżankami:cool3:

Sama jestem zaskoczona patrząc na jego szczęśliwą buzię:lol:
Lewkonia, Ty cuda czynisz...
Dziękuję:loveu:

Posted

Prawda Buniu, że to już nie te smutne, zrezygnowane ślipka? Tak fajnie patrzeć na niego, gdy się uśmiecha całym sobą. Oczkami, pyszczkiem i ten machający ogonek. Oprócz tego próbuje na powitanie podskakiwać!!!:multi: :multi: :multi:
Poza tym ma błyszczącą sierść i się wyraźnie poprawił. No i chyba obecność dwóch suniek też podziałała moblilizująco.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: