bunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Legion23'] To ja tylko dla przypomnienia pokażę ... Quote
lewkonia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jak tak patrzę na metamorfozę Uchatko-Staruszka to smutno mi, że Tygrysek nie doczekał wiosny.:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Monia_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ale piekne, usmiechniete mordeczki!!! :multi: Quote
lewkonia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Uchatek nie odstępuje mnie na krok. Boi się choć na chwilkę stracić ze mną kontakt. Na razie jestem w domu na urlopie wychowawczym i psiunio może przebywać ze mna do woli, ale co będzie, jak wrócę do pracy? Gdy wychodzę z domu powywa i piszczy, albo chodzi po całym domu i ogrodzie i mnie szuka:crazyeye: . Quote
lewkonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Jeśli ktokolwiek z was ma problemy ze znalezieniem domu dla starszego psa, jeśli ktos zadaje sobie pytanie czy warto - odpowiem, że jak najbardziej! Takiej wdzięczności i przywiązania nie da młody, rozbrykany szczeniak. Starość to także mądrość, o której wielu z nas zapomina. Dlatego stary pies kocha głęboko i mądrze! Quote
bunia Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Droga lewkonio ja mam takie samo zdanie w kwesti adopcji starszego psiaka. Szkoda ,że nie wszyscy myślą podobnie,a tak nie dużo trzeba aby podarować komuś szczęście :shake: Quote
lewkonia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dzisiaj podesłałam buni fotki Staruszka. Wstyd go naprawdę tak nazywać, bo w słonku wygląda przepięknie. Wyglądał dzisiaj na bardzo z siebie zadowolonego. Quote
AgaG Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Bardzo bardzo miło przeczytac ten wątek. Oby Stay znalazł równie wspaniały dom jak uchatek. Quote
bunia Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 A oto Uchatek w pełnej krasie i pieknym majowym słońcu:lol::lol::lol: Aż serce rośnie jak człowiek patrzy na te zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
lewkonia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :lol: A pisałam przecież we wcześniejszych postach, że chłopak czeka na wiosnę...i sie doczekał...i jaki zadowolony z siebie:lol: . Lubi sobie powolutku dreptać i wylegiwać się na trawce w słoneczku. Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 No i zakwitły jabłonie i miła sunia obok:roll: Ale z dziećmi to już sobie nie pobiegam:-( . Quote
evita. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 O Boszsze, ale ja mam refleks :splat: . Dopiero teraz zorientowałam się, że "nasza" Bajeczka z ruin jest "siostrzyczką" Uchatka :multi: . Lewkonia pisała coś na wątku Bajki o Uchatku, ale ja w ogóle nie załapałam, że to chodzi o tego biedaka z zaspy. Lewkonia- jesteście po prostu cudowni :calus: Quote
lewkonia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cudowne to my mamy psy...no i dzieciaki:evil_lol: Quote
lewkonia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Napisałam o Uchatku w wątku Wienia - bo starsi panowie mają podobne sekrety: "Mój Uchatek - Staruszek też odreagowuje 2 lata na ulicy w swych snach. Powarkuje, szczeka i biegnie - łapki mu się ruszają. Choć na codzień ledwo łazi, bo taki pokręcony. Nie wiem, jakie sny go dręczą, myślę tylko o tym, że gdy biegnie we śnie - to jest szczęśliwy. Z zachowań psów mozna wiele się dowiedzieć: to, że drzwi w domu otwierały się w przeciwną stronę niż u nas, to, że jadł tylko suchy chleb, bo wpatruje się w każdą kromkę, to, że walczył o jedzenie, bo ma tylko pół ucha, to, że rzadko z nim wychodzono na spacer, bo nie śmie o to prosić nawet, gdy musi...." Quote
lewkonia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Wczoraj odwiedziła nas ciocia Myszon z Pandą. Uchatek był baardzo zadowolony:eviltong: i liczył chyba na to, że nowa panienka u niego zamieszka - to dopiero byłby harem:evil_lol: . Quote
myszon Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 hehehehe.... Panda natomiast była przerażona :smhair2: bo ona taka wstydliwa panieńka jest :oops: ......narazie ....:evil_lol: a kawaler niczego sobie :diabloti: Quote
lewkonia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Bo wszystkie sunie lecą na mój zabójczy uśmiech:eviltong: Quote
lewkonia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='lewkonia']Jak się tylko zazieleni trawa i wreszcie:roll: przyjdzie wiosna zapraszamy wszystkie ciocie, które pomogły Uchatkowi - zwanemu Staruszkiem znaleźć dom na piknik:multi: :multi: :multi: . Psy mile widziane! Bunia! Simbik! i inne pomocne Staruszkowi ciocie - przypominamy o zaproszeniu! Toz to trawka nie tylko zielona, ale i koszenia wymaga;) Quote
shirrrapeira Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Bardzo piekny psiak a Tygrysek rozumiem nie wrocil do domku. Masz piekne psy a czy ten sliczny maly psiak to moze bigelek czy mi sie tylko wydawalo. Pozdrawiam Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='lewkonia']Bunia! Simbik! i inne pomocne Staruszkowi ciocie - przypominamy o zaproszeniu! Toz to trawka nie tylko zielona, ale i koszenia wymaga;) No napewno się zmobilizujemy, tylko czasu cały czas za mało. Może jakoś wspólnie z Bunią spróbujemy :lol: . Tymczasem Uchatek wygląda super wśród tej zieleni :loveu: . Quote
lewkonia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 shirrrapeira napisał(a):Bardzo piekny psiak a Tygrysek rozumiem nie wrocil do domku. Masz piekne psy a czy ten sliczny maly psiak to moze bigelek czy mi sie tylko wydawalo. Pozdrawiam Oczywiście -to 9-miesięczna beagliczka Circa - własność mojej przyjaciółki, która chętnie nas odwiedza, bo ma się gdzie i kim do woli wyszaleć. Bajka traktuje ją jak swoje szczenię. Quote
shirrrapeira Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Bardzo piekny beagelek a Twoje psy tez sa piekne musza sie pieknie bawic, a nie masz przekopanego ogrodka przez tego bajgielka Quote
Recommended Posts