bunia Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Jezeli tylko uda się je zgrać na komputer to poproszę o przesłanie meilem Bardzo chciała bym zobaczyć staruszka:loveu: Quote
bunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Jeszcze trochę to i o dziewczynkach zacznie myśleć:loveu: Quote
bunia Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Moje drogie Ciocie! Oto fotorelacja prosto z nowego domku od Stauszka zwanego teraz Uchatkiem:lol: Aby powiększyć zdjęcia trzeba kliknąć na miniaturkę:lol: Quote
kociabanda Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Słodkie, szczęśliwe rudzielce. :lol: :lol: Quote
simbik Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ale cudnie teraz wygląda :multi: . Jak fajnie wyglądają razem z kotkiem. Najserdeczniejsze pozdrowienia od domku tymczasowego Uchatka, w szczególności słodkie całusy od naszej suni Opki dla Uchatka:loveu: . Quote
lewkonia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jak się tylko zazieleni trawa i wreszcie:roll: przyjdzie wiosna zapraszamy wszystkie ciocie, które pomogły Uchatkowi - zwanemu Staruszkiem znaleźć dom na piknik:multi: :multi: :multi: . Psy mile widziane! Quote
Ka$iaN. Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Fantastyczne zdjecia:) Baaardzo sie cieszymy szczesciem Uchatka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lewkonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Wszystkim wielbicielkom Uchatka - zwanego Staruszkiem dziękujemy za tyle serduszka. Dalsza sesja zdjęciowa w przygotowaniu.:bye: :bye: :bye: Quote
lewkonia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Uchatek czeka na zieloną trawkę.:p Staje sie coraz bardziej kontaktowy i ubóstwia wklejać pyszczek na moje kolana, aby dostać porcję pieszczot:evil_lol: W końcu brzuszek mu się już zaokrąglił (oj! oby nie za bardzo, bo łapki słabe!) - pora teraz na zwiększone porcje drapania za uszkiem i po brzuszku;) . Czekamy na wiosnę - wtedy Uchatek będzie grzał stare kosteczki na słoneczku. Obiecałam mu nie pisać o nim więcej - Staruszek - bo z dnia na dzień młodnieje. Śerść się błyszczy, ruchy żwawsze - no, niech no tylko przyjdzie do nas ta wiosna:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
lewkonia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jeśli ktoś zastanawiał się, dlaczego Uchatek zwany Staruszkiem nie szczeka - po prostu nie miał biedaczek powodu. Teraz ma powód - szczeka donośnie i powywa, gdy jego pańcia wychodzi z domu.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No - po prostu nie chce znowu oderwać sie od swojego stada. :evil_lol: Spokojny twój siwy łepek Uchatku - tu jest twój domek, posłanie, miseczka i cała ludzko-kocio-psia rodzina:lol: :lol: :lol: Quote
ewa_m Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 :multi: Zdjecia rewelka - 2 rudaski. Chyba lubisz rudy kolor? Quote
lewkonia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Moja onkowata sunia Figa (znajda) jest typowo onkowej maści:lol: ! Ponieważ ma futro jak niedźwiedzica mieszka na budzie. Jak nadejdzie wiosna będzie sesja zdjęciowa z ogrodu. Quote
bunia Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Całuski dla Uchatka:loveu::loveu::loveu: Quote
lewkonia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Już trzeci dzień jak nie ma Tygryska. :-( Czekamy z niecierpliwością, aż wróci z marcowych wycieczek. Tym razem, jak wróci, od razu odwozimy go na kastrację.:smhair2: :smhair2: :smhair2: Nie ma kto lizać Uchatkowych uszu! Quote
bunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Tygrysku wracaj Uchatek czeka na Ciebie:multi: Quote
moni71 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 :shake: I co Lewkonia? Wrocil? Wyobrazam sobie jak sie martwisz, jestesmy z Toba! Quote
lewkonia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Niestety:-( :-( :-( wyglądam przez okno, nawołuję, a macho gdzieś daleko. I jak tu nie kastrować:diabloti: Chyba, że łobuz czuje, co go czeka po powrocie. Quote
lewkonia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Nie chce mi się gadać... Tygryska nie ma.:-( A w ogródku zakwitły krokusy i żonkile. :-( Smutna ta wiosna. Quote
bunia Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 lewkonia proszę choć Ty się nie smuć:shake: Tyle łez dookoła ostatnio... Ucałuj Uchatka odemnie jak codzień zresztą:cool3: My też o tygrysku myślimy... Quote
moni71 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Smutno Lewkonia, smutno. I ja tez o Tygrysku mysle Ale moze znajdzie jeszcze droge do domu. Bardzo mocno w to wierze! Quote
lewkonia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Uchatek ma nową kumpelę!!! Przybyła do nas Bajka z ruin. Uchatek nie może sie nadziwić, że są psy, które tak szybko biegają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. Chyba trzeba będzie połaczyć wątki? Quote
Monia_ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :klacz: Cudnie, ze Uchatek ma kolezanke! Czekamy na wspolne zdjecia futrzakow!!! Quote
bunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 A oto wspólne zdjęcia futrzaków:loveu::loveu::loveu: Uchatek solo Oraz z koleżankami:cool3: Sama jestem zaskoczona patrząc na jego szczęśliwą buzię:lol: Lewkonia, Ty cuda czynisz... Dziękuję:loveu: Quote
lewkonia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Prawda Buniu, że to już nie te smutne, zrezygnowane ślipka? Tak fajnie patrzeć na niego, gdy się uśmiecha całym sobą. Oczkami, pyszczkiem i ten machający ogonek. Oprócz tego próbuje na powitanie podskakiwać!!!:multi: :multi: :multi: Poza tym ma błyszczącą sierść i się wyraźnie poprawił. No i chyba obecność dwóch suniek też podziałała moblilizująco.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts