iza_g Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wspaniałe nowiny:multi: . Oby było mu dobrze... Oczekujemy na wieści z nowego domku :lol: Pozdrawiam Iza Quote
simbik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Myślę, że lepiej nie mógł trafić. Mili, serdeczni ludzie:loveu: , duży dom bez rzadnych schodków :lol: i wielki teren wokół domu do tuptania (w tym zero grządek sama trawka :multi: ) . Jest tam już jedna psina po przejściach, która również znalazła tam kochających ją domowników. Jest starsza pani u której w pokoju nasz Staruszek będzie miał posłanko. Tylko jak to zwykle bywa było i rozstanie z Opką, ze mną :-( ...ale tam będzie mu napewno lepiej a to jest najważniejsze. Staruszku trzymaj się i bądź szczęśliwy :buzi: Quote
elżbietarusos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Staruszku. Cieszę się niezmiernie. Dziewczyny fantastycznie zakończona adopcja. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Staruszku !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
saskia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Pięknie:multi: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Naprawdę, strasznie się cieszę Quote
jnk Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
bunia Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Dzwoniłam do nowych rodziców staruszka:lol: Wszystko jest w porządku,wszyscy są zadowoleni z jego przybycia do domu Mogę tylko innym psom w potrzebie zyczyć takich domków:evil_lol: Jedyna wątpliwość to pytanie czy Staruszek sam zdjął sobie ze stołu dwa kotlety z karczku ,czy to dzisiejsza jubilatka dwu letnia Marysia poczęstowała go kolacją? W kazdym bądź razie Staruszek jest i będzie już szczęśliwy:lol: Wiem, mi też jest w to wszystko trudno uwierzyć ,ale jak widać CUDA się zdarzają Pozdrawiam wszystkich ,którzy nam pomagali ,szczególnie Simbik za :loveu: nieocenioną pomoc... Wszystkim dogomaniakom ,którzy w chwilach zwątpienia podnosili nas na duchu saskie za allegro,simbik /już dziękowałam/ ,aleksandrze B /zawsze ratowałaś mnie w chwilach zwątpienia/,irmie /za pamięć o staruszkach/,panu redaktorowi z GW i chyba samemu staruszkowi za kolejną lekcję od życia aby nigdy nie tacić nadzieji. Pozdrawiam. Następne wieści już z innego działu . Quote
kociabanda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Uwielbiam takie zakończenia. Bądź szczęśliwy piesku.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
irma Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 zawsze wierzyłam, wierzę i widzę że warto wierzyć w cuda aż mi się oczy spociły los psich staruszków zawsze mnie porusza więc radość zz znalezienia domku jest ogromna Quote
elżbietarusos Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Znalazłam Cię Staruszku na 11 stronie. Czy nie czas na topik , piesków które odnalazły swoje szczęście. Quote
Monia123 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Prosimy o więcej takich happy endów. Pozdrawiamy psiunia-szczęśliwca i nowych opiekunów. A dla wszystkich, którzy do jego szczęścia się przyczynili - :Rose: i :buzi: . Quote
Aggie Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 i szybciutko , szybciutko uciekamy z tego kącika smutków i nieszczęść ... :jumpie: :jumpie: :laugh2_2: :laugh2_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: Quote
Ka$iaN. Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Bardzo sie cieszymy :loveu: :loveu: :loveu: Staruszku - wszyskiego dobrego w nowym domku:):multi: Quote
ziemowit Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3163961.html?skad=rss :loveu: Quote
elawiska Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Oczy mi się przesunęły na mokre miejsce..... Ale u mnie to nic nowego:evil_lol: Baaaardzo lubię rankiem przeczytać sobie coś optymistycznego:loveu: Quote
Ka$iaN. Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Swietna robota dziewczyny:loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ach21 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 SIE PORYCZAŁAM :placz: :placz: :placz: :placz: ZE SZCZESCIA TAK SIE CIESZE Quote
bunia Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Dzisiaj odwiedziła nas nowa pańcia staruszka:loveu: Staruszek kwitnący i czekamy tylko na zdjęcia z nowego ogrodu jak tylko trawka się zazieleni:lol: To wspaniały dom i staruszek też czuje sie tam szczęsliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
lewkonia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gdy mój 8 letni synek - Jędrek - wrócił ze szkoły zawołał: "Mamo, jaki on piękny!" :lol: :lol: :lol: Nie wiedzielismy, że Staruszek, nazwany przez Jędrusia Uchatkiem - bo ma jedno ucho - ma aż tylu przyjaciół:roll: ! Bardzo dziękujemy wszystkim poszukiwaczom domu dla Staruszka, że dzięki wam wreszcie do nas trafił! 5 letnia sunia - Figa (owczarek niemiecki) oraz 1,5 roczny kot - Tygrys przyjęli nowego domownika :lol: . Choć Tygrys jest zazdrosny :cool3: :cool3: i próbuje zajmować miejsca, na których sypia psiunio. Wszyscy czekamy, aż śnieg zniknie i Uchatek będzie mógl wylegiwać się na trawie:roll: . Pozdrawiamy wszystkich, którym los Staruszka nie był obojętny i szukali mu spokojnego kącika. Quote
Blondella Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Witamy ślicznie :bye:i prosimy o pozostanie w naszym gronie Quote
lewkonia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mam fajne zdjęcia psiunia z moim kocurkiem, ale mam problemy z przeniesieniem:oops: . Wszystkie dogomaniaczki i dogomaniaków zapewniam, że jest super:lol: . Uchatek zwany Staruszkiem zaokrąglił się. Jest bardziej śmiały, ale za mną chodzi nawet do ubikacji:evil_lol: . Tylko kot - Tygrys w dalszym ciągu próbuje wojen podjazdowych - najpierw się przytula, potem liże ucho, a później przechodzi do gryzienia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . No cóż - prawdziwy macho - wykastrować;) go, czy jak? Figa - owczarek niemiecki wagi ok. 50 kg mieszka u mnie w budzie. Więc spotkania Uchatek - Figa odbywają się tylko w mojej obecności. Psiunio bowiem cały czas chce spacerków, jak do tego przywykł - tylko z pańcią. Czekamy na prawdziwą, zieloną wiosnę - wtedy drzwi na taras będa cały czas otwarte i mam nadzieję, że moje towarzystwo na spacerkach nie będzie juz konieczne:roll: . Pozdrawiamy - Figa, Tygrys i Uchatek zwany Staruszkiem Quote
lewkonia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kiedy kilka dni temu Uchatek zwany Staruszkiem zaszczekał, prawie biłam mu brawo. A dzisiaj zamiast kucać troszkę bokiem ni to jak pies, ni to jak dziewczynka zasalutował, aż miło. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba specjalna karma Moblility Support pomogła. Żeby tylko przestał tak za mną dreptać po całym domu - wtedy byłoby jasne, że uwierzył w to, że to koniec tułaczki. pozdrawim wszystkie ciocie, które kibicują Staruszkowi:lol: Quote
Recommended Posts