Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że lepiej nie mógł trafić. Mili, serdeczni ludzie:loveu: , duży dom bez rzadnych schodków :lol: i wielki teren wokół domu do tuptania (w tym zero grządek sama trawka :multi: ) . Jest tam już jedna psina po przejściach, która również znalazła tam kochających ją domowników. Jest starsza pani u której w pokoju nasz Staruszek będzie miał posłanko. Tylko jak to zwykle bywa było i rozstanie z Opką, ze mną :-( ...ale tam będzie mu napewno lepiej a to jest najważniejsze. Staruszku trzymaj się i bądź szczęśliwy :buzi:

Posted

Dzwoniłam do nowych rodziców staruszka:lol:
Wszystko jest w porządku,wszyscy są zadowoleni z jego przybycia do domu
Mogę tylko innym psom w potrzebie zyczyć takich domków:evil_lol:
Jedyna wątpliwość to pytanie czy Staruszek sam zdjął sobie ze stołu dwa kotlety z karczku ,czy to dzisiejsza jubilatka dwu letnia Marysia poczęstowała go kolacją?
W kazdym bądź razie Staruszek jest i będzie już szczęśliwy:lol:
Wiem, mi też jest w to wszystko trudno uwierzyć ,ale jak widać CUDA się zdarzają
Pozdrawiam wszystkich ,którzy nam pomagali ,szczególnie Simbik za :loveu: nieocenioną pomoc...
Wszystkim dogomaniakom ,którzy w chwilach zwątpienia podnosili nas na duchu saskie za allegro,simbik /już dziękowałam/ ,aleksandrze B /zawsze ratowałaś mnie w chwilach zwątpienia/,irmie /za pamięć o staruszkach/,panu redaktorowi z GW i chyba samemu staruszkowi za kolejną lekcję od życia aby nigdy nie tacić nadzieji.
Pozdrawiam.
Następne wieści już z innego działu .

Posted

zawsze wierzyłam, wierzę i widzę że warto wierzyć w cuda
aż mi się oczy spociły

los psich staruszków zawsze mnie porusza więc radość zz znalezienia domku jest ogromna

Posted

i szybciutko , szybciutko uciekamy z tego kącika smutków i nieszczęść ...

:jumpie: :jumpie: :laugh2_2: :laugh2_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool:

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj odwiedziła nas nowa pańcia staruszka:loveu:
Staruszek kwitnący i czekamy tylko na zdjęcia z nowego ogrodu jak tylko trawka się zazieleni:lol:
To wspaniały dom i staruszek też czuje sie tam szczęsliwy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Gdy mój 8 letni synek - Jędrek - wrócił ze szkoły zawołał: "Mamo, jaki on piękny!" :lol: :lol: :lol:

Nie wiedzielismy, że Staruszek, nazwany przez Jędrusia Uchatkiem - bo ma jedno ucho - ma aż tylu przyjaciół:roll: ! Bardzo dziękujemy wszystkim poszukiwaczom domu dla Staruszka, że dzięki wam wreszcie do nas trafił!

5 letnia sunia - Figa (owczarek niemiecki) oraz 1,5 roczny kot - Tygrys przyjęli nowego domownika :lol: . Choć Tygrys jest zazdrosny :cool3: :cool3: i próbuje zajmować miejsca, na których sypia psiunio. Wszyscy czekamy, aż śnieg zniknie i Uchatek będzie mógl wylegiwać się na trawie:roll: . Pozdrawiamy wszystkich, którym los Staruszka nie był obojętny i szukali mu spokojnego kącika.

Posted

Mam fajne zdjęcia psiunia z moim kocurkiem, ale mam problemy z przeniesieniem:oops: . Wszystkie dogomaniaczki i dogomaniaków zapewniam, że jest super:lol: . Uchatek zwany Staruszkiem zaokrąglił się. Jest bardziej śmiały, ale za mną chodzi nawet do ubikacji:evil_lol: . Tylko kot - Tygrys w dalszym ciągu próbuje wojen podjazdowych - najpierw się przytula, potem liże ucho, a później przechodzi do gryzienia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . No cóż - prawdziwy macho - wykastrować;) go, czy jak? Figa - owczarek niemiecki wagi ok. 50 kg mieszka u mnie w budzie. Więc spotkania Uchatek - Figa odbywają się tylko w mojej obecności. Psiunio bowiem cały czas chce spacerków, jak do tego przywykł - tylko z pańcią. Czekamy na prawdziwą, zieloną wiosnę - wtedy drzwi na taras będa cały czas otwarte i mam nadzieję, że moje towarzystwo na spacerkach nie będzie juz konieczne:roll: .

Pozdrawiamy - Figa, Tygrys i Uchatek zwany Staruszkiem

Posted

Kiedy kilka dni temu Uchatek zwany Staruszkiem zaszczekał, prawie biłam mu brawo. A dzisiaj zamiast kucać troszkę bokiem ni to jak pies, ni to jak dziewczynka zasalutował, aż miło. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba specjalna karma Moblility Support pomogła. Żeby tylko przestał tak za mną dreptać po całym domu - wtedy byłoby jasne, że uwierzył w to, że to koniec tułaczki. pozdrawim wszystkie ciocie, które kibicują Staruszkowi:lol: