elżbietarusos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mam męża potwora , potrzebuję trochę czasu by go przekonać. Quote
saskia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jeśli da się przekonać, to wcale nie jest potwór:lol: Ja też mam przygarniętą rok temu starą sunię- jest moim najwierniejszym psem Quote
irma Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a ja w lipcu wzięłam Lotnika, też nie najmłodszy psiak Quote
elżbietarusos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jedna z moich przygarniętych sierotek. Czy może być coś słodszego ? Quote
bunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Widzę staruszku,że masz powodzenie. Same dziewczyny na Ciebie lecą:evil_lol: Nadal jednak czekamy na ten jedyny, wyśniony domek Quote
simbik Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Właśnie mówiłam Staruszkowi, że jutro wielki dzień i jego historię pozna wiele osób. On z godnością pomerdał ogonem. Myślę, że On cały czas wierzy, że znajdzie swojego człowieka :loveu: . Mam nadzieje, że tym razem się uda:kciuki: Quote
saskia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='elżbietarusos']Jedna z moich przygarniętych sierotek. Czy może być coś słodszego ? Jest słodka i myślę, że zrobiłabyś jej piękny prezent przygarniając Staruszka :cool1: Quote
elżbietarusos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Tylko , że ja oprócz niej mam 20 innych staruszków. I wszystkie są tak samo słodkie. Myślę , że nasz forumowy staruszek pewnie miałby lepsze warunki jako jedyny piesek w rodzinie. Choć z drugiej strony , lepsza wielodzietna rodzina niż żadna. Wszystkie psy są u nas bardzo kochane. O staruszku z zaspy powiedziałam już " mojemu staruszkowi " . Odpowiedział nie , ale jakoś bez przekonania. Pewnie zmięknie. Quote
saskia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 To ja potrzymam kciuki za zmięknięcie:evil_lol: Quote
elżbietarusos Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Kochany staruszku pamiętam o Tobie . Quote
bunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Kochane Dziewczyny. Po dzisiejszym artykule zadzwoniły ,aż dwie osoby... W każdym bądź razie jutro ok. 20 jedziemy ze staruszkiem do nowego domku Mam nadzieję,że to już ten jego właściwy dom i ostatni:roll: Trzymajcie jutro po 20 kciuki i czekajcie na wiadomości Trzymaj się staruszku My też musimy się jakoś trzymać . Ciężko nam będzie się z nim rozstawać:oops: Quote
Aleksandra_B Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ależ byłoby cudownie :) Czy ma być sam czy z jakimś innym psim bądź kocim stworzeniem w nowym domu? Quote
saskia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Bunia, cudownie:multi: Tym razem musi się udać. Przecież poprzednie domki rezygnowały, bo go nie widziały na oczy. Gdy już ktoś go zobaczy, musi pokochać:p Quote
irma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Witokret Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :thumbs: no to teraz mocno trzymamy.... Quote
elżbietarusos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jak spodobał Ci się nowy domek Staruszku ? Quote
bunia Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Niestety dzisiaj w domu mam powódź:crazyeye: Pękł wodomierz i w piwnicy woda do pasa. Ponieważ to bliźniak więc co gorsza zalało sąsiadom piec od centralnego i marzną:oops: Staruszek jedzie jutro rano :razz: Pozdrawiam Quote
elżbietarusos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Buniu , trzymam kciuki za udaną adopcję. Quote
bunia Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Staruszek w drodze do nowego domu wraz z Simbik i 170 kg marchewki dla koni z Korabiewic:evil_lol: Za godzinę powinny być wieści. Quote
bunia Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Staruszek już w nowym domku:lol: Podoba się wszystkim . Pani domu zddziwiona ,że on taki żywotny no cóż pod taką opieką ... Dziękuję simbik:loveu: Mam nadzieję,że simbik osobiście zrelacjonuje wizytę w nowym domku staruszka. Wieczorem zmienię tytuł wątku Quote
Aleksandra_B Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Super:) Czyli nareszcie znalazł przystań. Czekamy na relację :) Quote
Recommended Posts