saskia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Dziś są moje urodziny:oops: i mam jedno życzenie do spełnienia- chciałabym, żeby Staruszek znalazł dom. Bardzo proszę:p Quote
ziemowit Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Saskia wszystkiego naj!:loveu: Staruszku do góry! Quote
Ambra Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 saskia! 100 lat! oby się wszytskie Twoje życzenia spełniły a to w 1szej kolejności!:new-bday: Staruszku zaczaruj kolejne serduszko!:loveu: Quote
bunia Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Saskia spóźnione ale szczere wszystkiego naj,najlepszego ,spełnienia wszystkich nie tylko tego marzenia :happy1::happy1::happy1: A ty sraruszku zajżyj co na górze sie dzieje Domku bardzo, bardzo pilnie szukamy:lol: Quote
saskia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dziękuję bardzo:lol: Nie chcę zapeszać, ale chyba spełni się moje urodzinowe życzenie... A na pewno jest szansa, poprosimy więc o kciuki:razz: Już dzwonię do buni:diabloti: Quote
lavinia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Psiunkowi życzymy dobrego domku, napiszcie coś, bo już mnie ręce bolą od trzymania kciuków :-) SASKIA - a tu coś specjalnie dla Ciebie, z najlepszymi życzeniami - przepraszam, że w tym temacie, ale chciałam połączyć życzenia dla Saskii z życzeniami domku dla piesia :-) i dajcie znać koniecznie co z domkiem ??????? Quote
saskia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :lol: No nie wiem, czy mam Wam powiedzieć:evil_lol: ... Chcecie wiedzieć?? Quote
Dorothy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 N A T Y C H M I A S T!!!!!!!!!!!!!! ON ma dom!!! Mow!! Ma?? Quote
jnk Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Saskia, to jest znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem! Quote
saskia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :lol: :lol: :lol: Pewnie, ze ma domek:Cool!: :Cool!: :Cool!: Domek jest w Rybnikach, musimy więc poczekać aż trochę się pogoda poprawi;) Będzie mieszkał u bardzo miłej dziewczyny, z stareńką jamniczką, dwoma królikami i kotem. Będzie miał też duuuuży ogród i mnóstwo miłości:loveu: No, cieszę się jak nie wiem, w końcu to mój prezent urodzinowy:cool1: Quote
Dorothy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Ambra Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :multi: kolejna superowa wiadomosc:happy1: jak to dobrze ze sa tacy ludzie! to "przepraszam" powodzenia w nowym domku! :multi::multi: :multi: Quote
Aleksandra_B Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 CUDOWNIE!!!!! :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
Ka$iaN. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Fantastycznie :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego, na nowej drodze życia Staruszku!!! Quote
Kosma Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Kolejna świetna wiadomość :jumpie: :laugh2_2: Quote
Irkowa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Piękna wiadomosc!!!!:cunao: :drink1: :knajpa: :drink1: Quote
Aggie Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 wątek - wątek zmieńcie koniecznie!!!! :jumpie: :jumpie: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
saskia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Zmienimy jak dojedzie, wcześniej się boimy, żeby nie zapeszać;) Quote
Aleksandra_B Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 VCzy wiadomoco słychać u Staruszka? Quote
bunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Już piszę jak sprawy się mają. Staruszek zmienił miejsce zamieszkania na dom tymczasowy u Simbik:loveu::loveu: Narazie mieszka z Opką Niestety przy aktualnie panujących temperaturach nie mogliśmy ogrzać jego pomieszczenia tak aby nie marzł:shake::shake::shake: Osoba zainteresowana adopcją staruszka nie kontaktowała sie ze mną od soboty więc wczoraj zadzwoniłam, poniewaz to jest drugi koniec Polski więc nie tak prosto jest o transport,dziewczyna mówiła ,że aktualnie ma remont i dopiero za tydzień by jej pasowało aby go przywieźć. Nawet nie zapytała sie jak on się czuje,jak przezył mrozy nic...:crazyeye: przecież to nie jest mebel do wyremontowanego mieszkania:angryy: Nadal czekam na meila od niej i choćby telefon ... Wydaje mi sie,że znowu trzeba pilnie!!!! szukać dla niego ciepłego domu na starość:roll: Serdecznie dziękuje simbik za pomoc:loveu: Potrafię to docenić. Macie wielkie serce simbik pozdrawiam i dziekuję za pomoc:buzi: Quote
saskia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 jej:roll: :puppydog: szkoda:( a tak się cieszyłam, ze się udało. Moze jednak się odezwie i jakoś rozsądniej podejdzie do adopcji... Quote
bunia Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Tez mam taką nadzieje:roll: Staruszku do góry:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts