Tigraa Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Biedaczek staruszek.Dopiero teraz wie co to znaczy spac w cieple i miec pelna miske-jak Misio. Quote
Aleksandra_B Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Serce się rozpada jak patrzy się w jego oczka, ma takie oddane, niedowierzające i troszkę smutne spojrzenie...wyraża, że niejednego doświadczył w życiu...boszszsz...bunia jesteś wielka, że go wzięłaś... Quote
bunia Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Niestety nikt go nie szuka:shake: Dom choć tymczasowy pilnie potrzebny:placz: Quote
bunia Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Czy mam jeszcze szansę na emeryturę i godną starość :-( Czy ktoś mnie jeszcze pokocha? Na te i podobne pytania muszę codziennie odpowiadać temu biednemu,staremu psu:oops: Mam tylko nadzieję,że poprzedniego opiekuna na stare lata spotka podobny los:angryy: "przepraszam,że żyję " pilnie poszukuje pomocnej dłoni:lol: Quote
saskia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Przepraszam, że żyję, byłby na pewno najwierniejszym psem pod Słońcem, gdyby tylko ktoś zechciał dać mu szansę:cool1: Quote
bunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Ogłoszenia dane,czipa nie mam :shake: Czy naprawdę wszyscy o mnie zapomnieli?Teraz to już tylko GW ze zdjęciem może ktoś mnie rozpozna:placz: Może to dziwne ale ja wcale nie tęsknię za dawnym domem:-o Tutaj wszystko mi się podoba.Wczoraj wyczesali ze mnie dużo sierści i całą szufelkę pozostałości po pchłach:crazyeye: Myślałem o kąpieli ale powiedzieli mi,że jest za zimno. Trudno może takiego też mnie ktoś pokocha:roll: Oddam serduszko za ciepły domek :lol: Quote
moni71 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Bunia - tak mocno trzymam kciuki za tego psiura. Uda sie - zobaczysz! Pytam wszedzie Quote
bunia Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Proszę nie zapominajcie o mnie:shake: Tak bardzo potrzebuję pomocy:placz: Quote
jotpeg Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 choc podniose na poczatek pierwszenstwo dla starszych! Quote
saskia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ja pamiętam o Tobie, ale to niestety nic nie da:-( Quote
Aleksandra_B Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Do góry przenajkochańsza psino... :iloveyou: Niech szybciutko znajdzie się dla Ciebie domek najlepszy pod słońcem.. bunia, czy dawałaś ogłoszenie na forum.gazeta.pl? Jeśli nie ja mogę go tam umieścić, prosiłabym tylko o jakiś tekścik. Quote
bunia Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Tam nie dawałam Tekscik wyslę na pw ale dopiero po 13 Bardzo dziekuje za pomoc:loveu: Może ktoś jeszce pomyśli gdzie go można pokazać w necie /ja w tym cienka jestem/:oops: Póki co bombarduję prasę lokalną niestety bez skutku:-( Quote
jnk Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Biedaczku, do góry! Bliżej potencjalnego pana (pani)! Quote
bunia Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Dzisiaj kolejny dzień ciszy Znowu nikt nie zadzwonił Nikt go nie szuka:placz: Ciekawa jestem czym mógł sobie zasłużyć na ten psi los... Quote
Aleksandra_B Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Przed chwilą dałam ogłoszenie na forum.gazeta...może urwie się w końcu ta paskudna cisza..... Quote
Tigraa Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 www.gazeta.pl www.zwierzaki.org www.mojpupil.pl www.psy.pl www.4lapy.pl www.animalia.pl Wrzuccie go tutaj. Quote
bunia Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 zaraz popracy biore się za dawanie ogłoszeń na te linki W razie problemów:oops: będe prosić o pmoc Pozdrawiam Quote
Recommended Posts