ediaszko Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hej Słuchajcie , dzisiaj zauważyłem że mojemu małemu rośnie drugi paznokieć przy piątym palcu , wygląda to tak jak przy ząbkowaniu u dziecka tzn jest już jeden paznokieć ale koło niego wyrasta drugi?? :/ Spotkaliście się z czymś takim ? Bo nie bardzo wiem czy mam interweniować u lekarza czy zostawić to w spokoju? Quote
Viris Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Cześć, możesz pokazać zdjęcie? Mi się wydaje że może to być bolesna sprawa i nie radziłabym zostawiać tego w spokoju. Jeśli masz zaufanego weta możesz się skonsultować z nim. Quote
Chefrenek Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ediaszko napisał(a):Hej Słuchajcie , dzisiaj zauważyłem że mojemu małemu rośnie drugi paznokieć przy piątym palcu , wygląda to tak jak przy ząbkowaniu u dziecka tzn jest już jeden paznokieć ale koło niego wyrasta drugi?? :/ Spotkaliście się z czymś takim ? Bo nie bardzo wiem czy mam interweniować u lekarza czy zostawić to w spokoju? A może to rozdwojony pazur? Quote
ediaszko Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 spoko , dałem radę ... Wet już się tym zaopiekował i jest już cacy :) Quote
Recommended Posts