Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje: Co za niespodzianka !!!!!!!! :mdleje: Poproszę jak najwięcej takich nowin! :) W takim razie czekam z niecierpliwością na pojawienie się Owieczki, a tym samym na szczegóły :)

Posted

No jestem, jestem. Człowiek to zupełnie wyjety z zycia bez sieci.

Wikusia poszło do domku do Błonia, domek był sprawdzony dzieki pomocy Obraczus87 już dużo wczesniej ale nie moglismy sie z panem zgrać czasowo. Dzień przed Wigilią Pan odebrał Wikusie osobiście odemnie z domu. Niezły kawał musiał gnać. Dojechali z małymi przygodami bo Wikusia zwymiotowała ale już wszystko ok. Będe dzwonic i informowac na bieżąco co u Wiki.

Tu jeszcze wszyscy razem

Po wyjeździ Wiukusi Figa zrobiła sie nagle tak osowiała, że myślałam że się rozchorowała. Nie chciała wejść do domu ani nic zjeść. Chodziła jak struta. Pocieszałam bidule, że ma jeszcze mnie i Abiśke i Guracia i Belutkę ale jak by czuła że coś się wydarzy... Wieczorkiem telefon, Panstwo pochowali parę dni wcześniej swojego najukochańszego kundelka ( zszedł na serce ) rozpacz i to akurat przed Świętami. Wypytywali o szczeniaki z kliniki ale okazały sie za duże do bloku. Wysłałam im zdjecie Figusi i... "ta albo żadna inna" jest śliczna, boska, po prostu idealna itd. Było juz bardzo późno ale tak nieśmiało zapytali czy mogą przyjachać zobaczyć sunie. Zgodziłam się bo i tak nie szłam jeszcze spać ale uprzedziłam że i tak psa nie wydam jak mi się coś nie spodoba. Miałam dobre przeczucie bo ludzi okazali się psiarzami do potęgi ( wariaci jak my ) wszystkie moje psiaki oszalały. Tuliły sie , piszczochały itp... Jak by ich znały od zawsze.
Najbardziej Guarciu starał się sobą zainteresować i mimo że bardzo się spodobał Oni jednak starali się najbardziej zaprzyjaźnić z Figunią... Figa była bardzo zdezorientowana jednak mimo wszystko sama do nich przyszła.

Jak widać kupili mnie i moje psiaki całkowicie więc Figusię puściłam do domku. Jestem umówiona na wizytę więc lada dzień opowiem co i jak u Figuni. Na dzień dzisiejszy dostałam smsa- że pierwszego dnia troszke sie bała ale juz śpi u pańcia w łóżku.

A tu na pożegnanie ostatnie zdjęcie Figuni

Posted

Owieczko olbrzymie podziękowania za szczegółową relację, ale przede wszystkim za wspaniałą opiekę nad dziewczynkami! Dobrze wiemy, że gdyby nie DT u Ciebie to Wiki i Figa nie miały by szans na przeżycie tych wielkich mrozów w swoich dołkach w ziemi. Jeszcze raz dziękuję! :Rose:

Nie wiem jak Wam, ale mi napłynęły łzy do oczu. Dziewczyny tyle się naczekały,ale widać, że było warto dla takich wspaniałych domów! Teraz pozostaje trzymać kciuki za pierwsze tygodnie w nowych domach i czekać na same dobre wiadomości od suniek. :)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PILNIE !!!
Potrzebny tymczas dla szczeniaka na czas Świąt !!! [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Pomocy ...[/B][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174456-Szczeniaki-z-lasu-Pilnie-proszAE-o-wsparcie-finansowe-i-karmAE-lub-bezpA-atny-DT?p=13774474&posted=1#post13774474"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1744...1#post13774474[/COLOR][/URL]

Posted

Byłam wczoraj u Figusi na wizycie poadopcyjnej. Mała mnie obszczekała po czym przyszła się troszkę pocieszyć i z powrotem polazła na łózko do swojego pancia... :stop:
Taka to wdzięczność za tyle pracy i serca :eviltong:
Figa ma koleżanke do szaleństw ( 8 miesięczną ) foksterierke Bułę. Jest kochana i rozpieszczana, nawet nadgyzienie łóżka uszło jej płazem. :evil_lol:
W Nowym roku życze wszystkim psiakom takich dobrych domków !!! :multi:

Posted

A to mała niewdzięcznica! hehe :) A tak poważnie to bardzo cieszę się z tak dobrych wiadomości :) Figuniu dużo miłości i szczęście w Nowym Roku dla Ciebie, Twojej rodzinki oraz wszystkich odwiedzających ten wątek ! :)