LadyS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bezik, jaki jest, każdy widzi. Według dziewczyn, które regularnie udają się do schroniska w Nowodworze, gdzie przebywa Bezik - jest przytulasty, spokojny, bardzo tęsknie wypatrujący zza krat. Nieduży, kremowy, lekko kudłaty - taki sznaucerowaty, bardzo zgrabny. Potrzebuje teraz domu - ale trudno będzie go wydać ze schroniska, poza tym, dobrze byłoby go wykastrować - szukamy mu więc DT albo zbieramy na miejsce w jakimś hoteliku. Zestaw ogłoszeń dostanie ode mnie, ale prosimy ciotki o wsparcie finansowe albo pomoc w znalezieniu DT - a także o pomoc w rozsyłaniu wątku. Wątek czarnej, diabelskiej wersji Bezika - Froda: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/frodo-szorsciak-w-schronie-sobie-nie-radzi-zbieramy-deklaracje-na-hotelik-173621/#post13501268 Deklaracje na Bezika: Stałe: 50 zł - matrioszka2 20 zł - ladySwallow Jednorazowe: 50 zł - bico Ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item816261297_piekny_bialy_pies_bezik_szuka_domu.html Bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/174016-Daj-grosika-dla-Bezika-Bazarek-usA-ugowy-do-24-11-ZAPRASZAM?p=13536189#post13536189 Bannerki do pobrania (dzięki Paulinie_mickey): Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Gdy zjawią się nowodworskie ciotki, prosimy o informacje - ile on może mieć lat? Jaki jest w boksie? Prosimy też o bannerek! Quote
evel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Lat ma pewnie tyle, co wszystkie - 2 albo 3 :diabloti: Jak będzie Paulina, to pewnie zrobi bannerek - ona ma szczególne uzdolnienia, bo ja to ciemna masa jestem, jeśli chodzi o grafikę wszelką :roll: Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Do góry Beziku! Zbieraj cioteczki wokół siebie. Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No cóż ja mogę powiedzieć o mojej schroniskowej Miłości ... Bardzo dzielnie znosi swój zły los.Spokojny.Nie rzucał się na kraty, kiedy podeszłam, by fotografować mieszkańców boksu.Czekał w takiej pozycji, jak widać na zdjęciach.Spokojnie.Pokornie.Cierpliwie. Przy kolejnych wizytach będę starała się go poznać lepiej. Bardzo bym chciała znaleźć mu dom.Jeżeli na razie taki się nie znajdzie mam nadzieję, że wspólnymi siłami wyciągniemy go do jakiegoś hoteliku i będziemy szukać DS. Tylko wspólnie możemy go uratować. Cóż mogę jeszcze ... Proszę o deklaracje . Nie ukrywam, że najbardziej pożądane będą te stałe. Deklaruję 50 zł do czasu znalezienia DS. I partycypuję w kosztach ewentualnej kastracji. Kto dorzuci grosik ? Gryzeldziu, podaj adres allegro dla Bezika. Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Ja daję 20 zł stale, ekstra może coś z bazarków, ale to w przyszłości. Zaraz zmienię tytuł wątku, że szukamy deklaracji. Napisałam na wątkach Ani (hotelik w Brodnicy) i Murki (okolice Janowa Lubelskiego), zaraz będę pytać dalej. Koszta utrzymania w obu hotelikach w granicach 300-350 zł. Quote
gryzeldzia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bezik z cudnym nochalem - jak trufla. Cudo z niego nieziemskie. BEZIK - ALLEGRO Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziewczyny , jesteście kochane.:Rose::Rose::Rose: Ja też mam już za sobą swój bazarkowy debiut, więc coś jeszcze będę tworzyć. Gryzeldziu znakomita, a nie chciałabyś jeszcze jednego różowego nochala ? Do towarzystwa Wanilki ?:cool3::cool3::cool3: I domek sprawdzony ...:evil_lol: Dołożyłabym do utrzymania ... :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no nie moge Frodo w wersji śnieżnej zminiaturyzowanej:diabloti: i po opisie zachowanie tez widzę, że podobnie...cisza spokój, przytulanko przez kraty...no i te oczy:loveu: Frodo to moja schroniskowa miłość, wszystko co do Froda podobne przeze mnie kochane:loveu: Quote
bico Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mogę podrzucić 50 zł jednorazowo dla Bezika;) Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 bico napisał(a):mogę podrzucić 50 zł jednorazowo dla Bezika;) Super, dziękujemy! :loveu: Już Cię dopisuję na pierwszej stronie! Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 trzeba na wątku Froda wkleić linka do Bezika i odwrotnie..toż to bracia są:cool3: Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Link wklejony, Bezik dodany na szorstki w potrzebie :) Szorstkowłose w potrzebie! Wątek ogólny - można dodawać psy! - Dogomania Forum Quote
Paulina_mickey Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To jeden z moich ulubieńców w schronisku!:loveu: Zrobiłam banerek dla chłopaczka! Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 bico napisał(a):mogę podrzucić 50 zł jednorazowo dla Bezika;) Bico, uwielbiam Cię ! Dziękuję. Quote
gryzeldzia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 matrioszka2 napisał(a):Dziewczyny , jesteście kochane.:Rose::Rose::Rose: Ja też mam już za sobą swój bazarkowy debiut, więc coś jeszcze będę tworzyć. Gryzeldziu znakomita, a nie chciałabyś jeszcze jednego różowego nochala ? Do towarzystwa Wanilki ?:cool3::cool3::cool3: I domek sprawdzony ...:evil_lol: Dołożyłabym do utrzymania ... :razz::evil_lol::evil_lol: Tak by moje chłopisko wyglądało :crazyeye: :angryy: ,gdybym jeszcze jednego psiaka wzięła.Kot by się wyprowadził a ja z całą trójką poszła bym do schroniska mieszkać. Truflowy nochal musi znaleźć extra domek.Już go widzę w czerwonej obroży na ekskluzywnej kanapie :Dog_run:. Quote
obraczus87 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 zadzwońcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f937/domowy-tymczas-172308/ oraz tutaj: HOTEL DLA ZWIERZĽT " TERIER " BRZYCIE k/ MIELCA tutaj jak powiecie, że dzwonicie z dogomanii to cena za dobe z karma powinna wynosic około 9-10zł. Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Na wątku domowego tymczasu zostawiłam zapytanie. Do Teriera muszę zadzwonić. Dziękuję za cenną informację. Quote
obraczus87 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Do Kasi zadzwońcie jutro rano, Ona bardzo rzadko jest na dogo. Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Paulina moglabys zrobic bannerek dla brata Bezika Froda?:cool3: plisss z tej foty gdzie się gapi ślepiami prosto w obiektyw:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/frodo-szorsciak-w-schronie-sobie-nie-radzi-zbieramy-deklaracje-na-hotelik-173621/ ladyS ma foty bo ona wstawiała:diabloti: bico leć na wątek froda i daj złotówkę:eviltong: swoją drogą ciekawe czy by się chłopaki dogadali razem w kojcu...zawsze to taniej z hotelikiem:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Bezik, psi anioł szuka domku!!!!! Quote
LadyS Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Beziku, takie brzydkie dni teraz, a Ty musisz w schronisku, bez swojego ludzia... Ciotki, dajmy szansę Bezikowi! Quote
Recommended Posts