Zielsko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mysle, ze wszyscy mowicie o publikowaniu wynikow, czyli zadnych danych poza imieniem i nazwiskiem, imieniem psa i kasa. Przeczytajcie prosze co napisaliscie wczesniej, bo chyba niepotrzebnie zagrzewacie atmosfere. Ja sie zajme ta archiwizacja zgodnie z zobowiazaniem. Mam plan zebrac wszystkie reprezentacje na MS z wynikami, zwyciezcow Mistrzostw Polski, Pucharu Polski. Zrobic liste zawodow jakie sie kiedykolwiek odbyly i postarac sie o wyniki tych zawodow. Przy okazji porobie statystyki roznego rodzaju, bo to tez moze byc ciekawe. Quote
BeataG Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ito napisał(a):Prawnik ? :p Dane o których tu mowa to : imię i nazwisko , dokładny adres, nr telefonu , e mail, nr legitymacji oddziałowej, nr książeczki startowej i jeszcze trochę innych i naprawdę mi nie wmówisz że można to opublikować lub przesyłać do osób postronnych , naprawdę nie rób już z siebie pośmiewiska. Kto tak napisał? Bo ani ja, ani Ty. Mowa jest o podlinkowaniu wyników, a nic mi nie wiadomo, żeby wyniki zawierały jakiekolwiek dane poza imieniem, nazwiskiem i ewentualnie oddziałem. Sorry, pośmiewisko to Ty z siebie robisz, a ja nie zamierzam tolerować Twoich zaczepek. EDIT: Tak, wyobraź sobie, że prawnik, a dokładniej radca prawny. Quote
CHI Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Magda ja jeszcze myślałam o rasach psów (do statystyki) i jak się to zmieniało - i ilości zawodników w klasach... też może być ciekawe ;-) - ale jak chcesz to "mieszać" to nie ma sensu się dublować... aż tak pracowita nie jestem ;-) pozdrawiam CHI & BBB Quote
CHI Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 BeataG napisał(a):Kto tak napisał? . Ja tak napisałam - prosiłam o arkusz z zawodów (post 18) (a on zawiera wszystkie dane - dlatego przeprosiłam i się wycofałam z tematu). Beata sorry ale czytaj ze zrozumieniem - jako prawnik powinnaś umieć.. I może już skończymy nabijać posty - które nic nie wnoszą do tematu podkomisji? Quote
ito Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 CHI napisał(a):Ja tak napisałam - prosiłam o arkusz z zawodów (post 18) (a on zawiera wszystkie dane - dlatego przeprosiłam i się wycofałam z tematu). Beata sorry ale czytaj ze zrozumieniem - jako prawnik powinnaś umieć.. I może już skończymy nabijać posty - które nic nie wnoszą do tematu podkomisji? dokładnie o tym pisaliśmy z Gosią, no ale Pani radca wie lepiej:) Wiec co jest potrzebne? dokładne wyniki z oddziałem i rasa psa ? Quote
Zielsko Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dlatego pisze tu, ze to ja sie zobowiazalam zebrac historie polskiego agility do kupy, pomoc mile widziana, ale pozwolcie mi najpierw opracowac ogolny plan dzialania, a potem powiem w czym mi jest pomoc potrzebna, ok? Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A czy mówiliście coś o agility dzieci i młodzieży? Czy przewidziane są kwalifikacje do MŚ (a raczej ME DiM)? Jeśli tak to gdzie i kiedy? Czy ew. jakieś szkolenia, obozy, zawody? Quote
Aussie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Magdo, ja w razie czego chętnie pomogę w opracowaniach statystyczno-historycznych - bardzo lubię robić takie zestawienia, więc jak się z tym ogarniesz, tylko powiedz co robić :-) Quote
LALUNA Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 CZy już została zatwierdzona podkomisja agility? Quote
Neo&Anti Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zatwierdzona to była jeszcze przed zebraniem. Pytanie kiedy zostanie to ogłoszone oficjalnie. Czekamy... Quote
Zielsko Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ula, dzieki, na pewno skorzystam z propozycji. Quote
Neo&Anti Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A ja mam pytanie bo jakos mi to umknęło w tym zebraniu. Jaka jest w końcu decyzja odnośnie strony internetowej, czy powstanie jakaś niezależna typowo agilitowa czy czekamy na ruch od GKSP. Quote
ito Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Neo&Anti napisał(a):A ja mam pytanie bo jakos mi to umknęło w tym zebraniu. Jaka jest w końcu decyzja odnośnie strony internetowej, czy powstanie jakaś niezależna typowo agilitowa czy czekamy na ruch od GKSP. z dyskusji można było wywnioskować że nowa podkomisja wystąpi z oficjalnym wnioskiem do ZG, z prośbą o udostępnienie części strony ZKWP do prowadzenia części agilitowej Quote
LALUNA Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 NA stronie ZK mamy już oficjalnie zatwierdzoną nowa podkomisje agility. Najliczniejszą - 7 osobową Quote
Magda i Saga Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Mozesz podlinlkować, bo ja nie umiem znależć Quote
LALUNA Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Magda i Saga napisał(a):Mozesz podlinlkować, bo ja nie umiem znależć W nowosciach: komunikat z 23.12 Są tam zatwierdzone wszystkie podkomisje. DLatego nie szukaj w agility, tylko w ostatniej rubryce nowosci bym skopiowała ale jest w pdf Quote
ito Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Magda i Saga napisał(a):Mozesz podlinlkować, bo ja nie umiem znależć http://www.zkwp-szkolenie.pl/komunikaty/gksp_komunikaty/komunikat_5_09.pdf Quote
Zielsko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Gratulacje nominacji dla wszystkich członkow podkomisji - to teraz oczekujemy preznych dzialan :) Quote
LALUNA Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zielsko napisał(a): to teraz oczekujemy preznych dzialan :) Też tego bym życzyła nowej podkomisji! Quote
wendka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 W związku z licznymi zapytaniami na pw o protokół ze spotkania w Łodzi w dniu 12.12.09 , informuję, że wczoraj otrzymałam prośbę o naniesienie kilku poprawek do protokołu a dzisiaj przesłałam poprawiony protokół do Przewodniczącego Podkomisji. Na tym moja rola się zakończyła i miejmy nadzieję, że wkrótce zostanie opublikowany. Quote
PATIszon Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='wendka'] wczoraj otrzymałam prośbę o naniesienie kilku poprawek do protokołu a dzisiaj przesłałam poprawiony protokół do Przewodniczącego Podkomisji. any. ..........:turn-l: Quote
LALUNA Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 wendka napisał(a):W związku z licznymi zapytaniami na pw o protokół ze spotkania w Łodzi w dniu 12.12.09 , informuję, że wczoraj otrzymałam prośbę o naniesienie kilku poprawek do protokołu a dzisiaj przesłałam poprawiony protokół do Przewodniczącego Podkomisji. Znaczy zapomniałas, czy tam nie zdążyłaś coś zanotować na zebraniu i teraz Ci przypomnianio? Myślałam ze protokuł zebrania, to coś co sie pisze na żywo, a nie dodaje cos po fakcie. Quote
Michał&Eli Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ukazało się sprawozdanie [FONT=Helvetica][FONT=Helvetica] Leszek Kalisz poinformował, że regulamin kwalifikacji pozostał praktycznie bez zmian. Dodany został punkt dotyczący zaleganiu za opłaty startowe na zawodach. Osoba zalegająca z opłatami startowymi nie może zostać zakwalifikowana na MSA. [/FONT][/FONT] To jedyna zmiana w regulaminie kwalifikacji na MŚ 2010? Ja znalazłem ich więcej-z czego jedna b. istotna a dotycząca złagodzenia kwalifikacji w druzynach. Skoro najlepsze efekty mamy w druzynach to po co taka zmiana -moze mi ktos wytlumaczyć ? Sławek Quote
patusiove Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Alusia napisał(a):A jeżeli pies nierasowy wygra wszystkie kwalifikacje jest najszybszy i najlepiej pokonuje tor to co w tedy ???? Wygrywa nagrodę w postaci pucharu, medalu :) Quote
Recommended Posts