Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysle, ze wszyscy mowicie o publikowaniu wynikow, czyli zadnych danych poza imieniem i nazwiskiem, imieniem psa i kasa. Przeczytajcie prosze co napisaliscie wczesniej, bo chyba niepotrzebnie zagrzewacie atmosfere.

Ja sie zajme ta archiwizacja zgodnie z zobowiazaniem.

Mam plan zebrac wszystkie reprezentacje na MS z wynikami, zwyciezcow Mistrzostw Polski, Pucharu Polski. Zrobic liste zawodow jakie sie kiedykolwiek odbyly i postarac sie o wyniki tych zawodow. Przy okazji porobie statystyki roznego rodzaju, bo to tez moze byc ciekawe.

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ito napisał(a):
Prawnik ? :p

Dane o których tu mowa to : imię i nazwisko , dokładny adres, nr telefonu , e mail, nr legitymacji oddziałowej, nr książeczki startowej i jeszcze trochę innych i naprawdę mi nie wmówisz że można to opublikować lub przesyłać do osób postronnych , naprawdę nie rób już z siebie pośmiewiska.

Kto tak napisał? Bo ani ja, ani Ty. Mowa jest o podlinkowaniu wyników, a nic mi nie wiadomo, żeby wyniki zawierały jakiekolwiek dane poza imieniem, nazwiskiem i ewentualnie oddziałem. Sorry, pośmiewisko to Ty z siebie robisz, a ja nie zamierzam tolerować Twoich zaczepek.

EDIT: Tak, wyobraź sobie, że prawnik, a dokładniej radca prawny.

Posted

Magda ja jeszcze myślałam o rasach psów (do statystyki) i jak się to zmieniało - i ilości zawodników w klasach... też może być ciekawe ;-)
- ale jak chcesz to "mieszać" to nie ma sensu się dublować... aż tak pracowita nie jestem ;-)
pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

BeataG napisał(a):
Kto tak napisał? .

Ja tak napisałam - prosiłam o arkusz z zawodów (post 18) (a on zawiera wszystkie dane - dlatego przeprosiłam i się wycofałam z tematu).
Beata sorry ale czytaj ze zrozumieniem - jako prawnik powinnaś umieć..
I może już skończymy nabijać posty - które nic nie wnoszą do tematu podkomisji?

Posted

CHI napisał(a):
Ja tak napisałam - prosiłam o arkusz z zawodów (post 18) (a on zawiera wszystkie dane - dlatego przeprosiłam i się wycofałam z tematu).
Beata sorry ale czytaj ze zrozumieniem - jako prawnik powinnaś umieć..
I może już skończymy nabijać posty - które nic nie wnoszą do tematu podkomisji?

dokładnie o tym pisaliśmy z Gosią, no ale Pani radca wie lepiej:)

Wiec co jest potrzebne?

dokładne wyniki z oddziałem i rasa psa ?

Posted

Dlatego pisze tu, ze to ja sie zobowiazalam zebrac historie polskiego agility do kupy, pomoc mile widziana, ale pozwolcie mi najpierw opracowac ogolny plan dzialania, a potem powiem w czym mi jest pomoc potrzebna, ok?

Posted

Magdo, ja w razie czego chętnie pomogę w opracowaniach statystyczno-historycznych - bardzo lubię robić takie zestawienia, więc jak się z tym ogarniesz, tylko powiedz co robić :-)

Posted

A ja mam pytanie bo jakos mi to umknęło w tym zebraniu. Jaka jest w końcu decyzja odnośnie strony internetowej, czy powstanie jakaś niezależna typowo agilitowa czy czekamy na ruch od GKSP.

Posted

Neo&Anti napisał(a):
A ja mam pytanie bo jakos mi to umknęło w tym zebraniu. Jaka jest w końcu decyzja odnośnie strony internetowej, czy powstanie jakaś niezależna typowo agilitowa czy czekamy na ruch od GKSP.

z dyskusji można było wywnioskować że nowa podkomisja wystąpi z oficjalnym wnioskiem do ZG, z prośbą o udostępnienie części strony ZKWP do prowadzenia części agilitowej

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Mozesz podlinlkować, bo ja nie umiem znależć

W nowosciach: komunikat z 23.12
Są tam zatwierdzone wszystkie podkomisje. DLatego nie szukaj w agility, tylko w ostatniej rubryce nowosci
bym skopiowała ale jest w pdf

• 2 weeks later...
Posted

W związku z licznymi zapytaniami na pw o protokół ze spotkania w Łodzi w dniu 12.12.09 , informuję, że wczoraj otrzymałam prośbę o naniesienie kilku poprawek do protokołu a dzisiaj przesłałam poprawiony protokół do Przewodniczącego Podkomisji.
Na tym moja rola się zakończyła i miejmy nadzieję, że wkrótce zostanie opublikowany.

Posted

[quote name='wendka'] wczoraj otrzymałam prośbę o naniesienie kilku poprawek do protokołu a dzisiaj przesłałam poprawiony protokół do Przewodniczącego Podkomisji.
any.

..........:turn-l:

Posted

wendka napisał(a):
W związku z licznymi zapytaniami na pw o protokół ze spotkania w Łodzi w dniu 12.12.09 , informuję, że wczoraj otrzymałam prośbę o naniesienie kilku poprawek do protokołu a dzisiaj przesłałam poprawiony protokół do Przewodniczącego Podkomisji.

Znaczy zapomniałas, czy tam nie zdążyłaś coś zanotować na zebraniu i teraz Ci przypomnianio?
Myślałam ze protokuł zebrania, to coś co sie pisze na żywo, a nie dodaje cos po fakcie.

Posted

Ukazało się sprawozdanie

[FONT=Helvetica][FONT=Helvetica]
Leszek Kalisz poinformował, że regulamin kwalifikacji pozostał praktycznie bez
zmian. Dodany został punkt dotyczący zaleganiu za opłaty startowe na zawodach.

Osoba zalegająca z opłatami startowymi nie może zostać zakwalifikowana na MSA.
[/FONT]
[/FONT]

To jedyna zmiana w regulaminie kwalifikacji na MŚ 2010?
Ja znalazłem ich więcej-z czego jedna b. istotna a dotycząca złagodzenia kwalifikacji w druzynach.
Skoro najlepsze efekty mamy w druzynach to po co taka zmiana -moze mi ktos wytlumaczyć ?

Sławek

• 2 years later...