Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

szaron napisał(a):
A ja czekam na zdjęcia z BIS-a szczeniąt z soboty, jakby ktoś miał to bardzo proszę.

też czekam na zdjęcia z Bisa szczeniorów z nocnej

Posted

szaron napisał(a):
A ja czekam na zdjęcia z BIS-a szczeniąt z soboty, jakby ktoś miał to bardzo proszę.

a z niedzieli...:loveu: ?? konkretnie to chodzi o blond charciatko..;) ma ktoś jakieś foto?

Posted

Czy ktos ma fotki z finalow z soboty?Grupa II i juniorow??
Moze ktorys z moich leosiow sie zalapal na fotke z finalow-wogole nie mam fotek:-(
My w dzien najlepszy junior z jedna(ukonczony ml championat),jej siostra CWC w posredniej, ich mamuska zwyciezca (stare NDSwR) ,w nocy to samo plus dla mamusi BOB:multi:

Posted

Fotki jak dostane z grupy i juniorow to wstawie;)

a ja pochwale sie pierwsza i druga wystawa w zyciu buldoga angielskiego - MARCUS APOLINAR Dyskretny Urok Burżuazji czyli FILIPA ;)

Wystawa dzienna
dosk.1,Zw.Ml.,NJWR,BOB,BIS JUNIOR3,BOG 1 oraz BIS 4

Wystawa nocna
dosk.1,Zw.Ml,NJWR,BOB,BIS Jr final, BOG 1 i BIS 3

Moj drugi podopieczny
sznaucer olbrzym INT.MULTI CH Szczurołap z Dalekiej REMUS
2 x BIS UZYTKOW 1
I to juz 6 wygrana Remusa w tej konkurencji na bydgoskich wystawach
;)

Posted

gratulacje dla wszystkich zadowolonych;)

Mi się wystawy (zwlaszcza Nocna) absolutnie nie podobały. Organizatorzy chyba polecieli lekko na kasę i żadnego zapowiadanego ograniczenia zgłoszeń podejrzewam nie było. W końcu im więcej tym lepiej:razz:
Może to wystawa dla piesków, którym takie warunki absolutnie nie przeszkadzają..ale my się już w bydgoszczy na halówkach nie pokażemy:/

Żeby nie było, że narzekam bo mi nie poszło-dostaliśmy 2xZw.Mł. i jestem zadowolona z samego wyniku.

Posted

[quote name='Kaya']Fly ograniczenie było ;)

do 2uch psów+1osoby na metr kwadratowy?:diabloti::eviltong:
nie no dobra bo zaraz powiedzą, że złośliwa jestem i żebym sama organizowała...:P

Kaya szkoda, że się nie spotkałyśmy... Może na następnej wystawie..gdzie będe w troche lepszym humorze;) :)

Posted

FLY napisał(a):
do 2uch psów+1osoby na metr kwadratowy?:diabloti::eviltong:
nie no dobra bo zaraz powiedzą, że złośliwa jestem i żebym sama organizowała...:P

Kaya szkoda, że się nie spotkałyśmy... Może na następnej wystawie..gdzie będe w troche lepszym humorze;) :)

Lepszym humorze i gdzie będzie więcej miejsca :P My pewnie te same wystawy obstawiamy, bo obie z trójmiasta jesteśmy :)

Posted

[quote name='Kaya']Fly ograniczenie było ;) Gratulacje za super wyniki! :)

Jakie ograniczenie?
Ja zgłaszałam właściwie już po terminie zgłoszen - bo po północy...
Na obie wystawy - więc wątpie, by jakiegokolwiek zgłoszenia nadeslanego w terminie nie przyjeli.

Warunki fatalne. Nigdy więcej.

Posted

I jeszcze jedno.
Nie rozumiem jednego - dlaczego ZK Bydgoszcz nie może organizowac wystawy w Toruniu, jak dwa lata temu, gdzie warunki byly DOBRE (jak na polskie realia...) ? W tym roku, pojechałam, ze względu na "modernizacje hal" - której nie zauważyłam niestety...
Męczarnia dla psów i zwierząt i szkoda, że ZK zgadza się na taka wystawę - a np Gdańską halówkę z dobrą halą zlikwidował...

(nie dalo się edytowac, stąd post pod postem)

Posted

Kaya napisał(a):
Lepszym humorze i gdzie będzie więcej miejsca :P My pewnie te same wystawy obstawiamy, bo obie z trójmiasta jesteśmy :)

No ale moj kiepski humor i nietowarzyskosc wlasnie z tego ograniczonego miejsca wynikały:P Jeszcze jak w tej duchocie jakiś pies nas***ał niedaleko nas (właściciel oczywiście "nie zauważył") i poźniej kolejne osoby w "to" właziły i roznosiły... wtedy już się na prawde znerwicowałam:shake:

a moj chlopak był pierwszy raz na wystawie i się ciągle pytał co ja w tym widze, co w tym niby przyjemnego, że przecież te psy się męczą itp.. Wrrrr

etid
Jeszcze mi się przypomniało..Tylko my mielismy takie "szczescie" ze na wejsciu na obie wystawy ( a wchodzilismy kilka razy-bo wracalismy do samochodu itp) w ogole nie było weta?nikt szczepien nie sprawdzal? Juz nie mowiac o tym zeby spr czy psy sa zgloszone czy przyszly "towarzysko":/

Posted

FLY napisał(a):
No ale moj kiepski humor i nietowarzyskosc wlasnie z tego ograniczonego miejsca wynikały:P Jeszcze jak w tej duchocie jakiś pies nas***ał niedaleko nas (właściciel oczywiście "nie zauważył") i poźniej kolejne osoby w "to" właziły i roznosiły... wtedy już się na prawde znerwicowałam:shake:

a moj chlopak był pierwszy raz na wystawie i się ciągle pytał co ja w tym widze, co w tym niby przyjemnego, że przecież te psy się męczą itp.. Wrrrr

etid
Jeszcze mi się przypomniało..Tylko my mielismy takie "szczescie" ze na wejsciu na obie wystawy ( a wchodzilismy kilka razy-bo wracalismy do samochodu itp) w ogole nie było weta?nikt szczepien nie sprawdzal? Juz nie mowiac o tym zeby spr czy psy sa zgloszone czy przyszly "towarzysko":/

My tez wchodzilismy kilka razy, bo nie siedzielismy w hali, zeby psow nie meczyc, weta nie spotkalismy.
A "towarzysko" zgloszonych psow chyba bylo wiele. Zwlaszcza malenkich szczeniaczkow w kojcach. Chyba ze zgloszone byly do klasy baby? choc nie sadze zeby tak mlode psy mialy juz szczepienia :shake:
Generalnie duchota, ciasnota; ludzie deptali po psach, psy zdenerwowane, wystraszone w takim tlumie.
Mielismy to szczescie, ze nasze psy byly oceniane dopiero po 22, wtedy bylo juz luzniej, mniej ludzi i swobodniej.

Posted

Agappe napisał(a):
ma ktoś zdjęcia z BIS BABY z obu wystaw??? chodzi mi o akitke, która tam wojowała :)

Niestety nie mam ale mały słodki :loveu: