Yanni Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Na prośbę kolegi wklejam fotki BiS wet. III shih tzu MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry Najlepszy Junior w Rasie [FONT=MS Shell Dlg 2]DIAMOND MELODY Adversus Exire [/FONT] Quote
Brukselka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nie jest w Toruniu bo Toruń zażalenia napił ze jak to jest że ZK Bydgoszcz robi w toruniu wystawy!! Wieć nie robi tam wystaw...a że nie bylo wet to juz wiemy i na nast wystawie bd inny bo tego to zrezygnowaliśmy Quote
Kaya Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Rok temu również nie spotkałam weterynarza, który sprawdziłby szczepienia ;) Quote
virtavalo Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 zdjęcia Akity suczki w klasie baby z ringu zdjęcia z BIS Baby z nocnej walentynkowej Quote
zula Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która poda mi stawkę cocker spanieli angielskich zarówno z wystawy Nocnaj jak i z Walentynkowej? Z góry dziękuję :razz: Quote
FLY Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 cockerki ang. PSY szcz. Cockergold ALLWAYS ON MY MIND (N+W) jun. CLARAMAND IN ACTION (N+W) DUDI DOG'S DIEGO (N+W) ELF Herbu Dołęga (W) pośr. NEVER SAY NEVER Złota Grota (N+W) otw. FENIX Renmils dream (W) użytki BLEPERS TIP TOP (N+W) SUCZE szcz. BLONDII Rimmel fci (W) jun. AMPUŁKA Z Polany kłapouchego (W+N) BLEPERS CALIFORNIA DREAM (W+N) DEJA VU Renmils dream (W+N) pośr. IVETTE Quattropedes (W+N) VERSE OF POEM Ricci Club (N+ na W w otwartej) otw. BU BELLA Liebeskind fci (N+ na W w posredniej) użytki FINKA Renmils dream (N+W) Quote
zula Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 FLY napisał(a):cockerki ang.Wielkie dzięki :multi: Quote
Hawanka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 FLY a stawka Hawańczyka ???? Byłabym wdzieczna za podanie ;) Quote
FLY Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Hawańczyki - były tylko dziewczynki;) na obu wystawach te same. szcz. BALBINKA Z PRZEMOŻNEJ CHĘTKI mł. AYCLODI Z PRZEMOŻNEJ CHĘTKI pośr. IBERIA BOHEMIA VAMPIRELLI :loveu: otw. OFF HANDED REPLY THE NOBLE MINDED Quote
Hawanka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 FLY napisał(a):Hawańczyki - były tylko dziewczynki;) na obu wystawach te same. szcz. BALBINKA Z PRZEMOŻNEJ CHĘTKI mł. AYCLODI Z PRZEMOŻNEJ CHĘTKI pośr. IBERIA BOHEMIA VAMPIRELLI :loveu: otw. OFF HANDED REPLY THE NOBLE MINDED dzięki interesowało mnie czy była ta sunia IBERIA BOHEMIA VAMPIRELLI :loveu: bardzo mi sie podoba Quote
FLY Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Hawanka napisał(a):dzięki interesowało mnie czy była ta sunia IBERIA BOHEMIA VAMPIRELLI :loveu: bardzo mi sie podoba ja tam jej nie widziałam, ale z nazwy mi się baaardzo spodobała:P hehe Quote
Hawanka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 FLY napisał(a):ja tam jej nie widziałam, ale z nazwy mi się baaardzo spodobała:P hehe A ja ta hawaneczke widziałam osobiście bo ma ja moja znajoma ;) Quote
Recommended Posts