Tiger Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Wysłałam pieniązki... Mam nadzieję ,ze Pan Psiak szybciutko wróci do zdrowia....Trzymam za niego kciuki.... Quote
Ania-Sonia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja wyślę jutro. Pan Psiak przypomina się wszystkim fanom :loveu: i bardzo prosi o pomoc!!!! Quote
berni Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Pan Psiak przebywa w fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" www.konie.sos.pl na stronce w kontakt jest numer konta Prosimy o dopisek Pan Psiak i koniecznie nicka żeby wiedzieć komu Pan Psiak zawdzięcza nowy pyszczek :):) Quote
mycha101 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 berni, kaska przelana, po wypłacie przeleję więcej, niestety to nastąpi po długim weekendzie. chciałabym tylko wiedzieć, czy ci ludzie z płocka są nadal chętni do wzięcia pana psa. odpowiedz proszę, bo nie wiem czy mam szukać mu domku, czy nie. pozdrawiam i ściskam mocno pana psa Quote
berni Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Mam nadzieje że dopisujecie nicka :cool3: Już możemy rozpocząć listę kochanych sponsorów nowej paszczy Pana Psiaka :cool3: :lol: [SIZE="6"]Wellington :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :modla: :modla: dziękujemy a Pan Psiak odżył, już nie popiskuje, jest narazie na silnych lekach przeciwbólowych, ale jak dorwie sie do suchej karmy to pomimo tylko 8 zębów, wciąga wszysckie chrupki :) Mycha nie wiem jeszcze czy szukać czy nie szukać... oto jest pytanie... Państwo sami napisali do mnie maila z pytaniem jak się czuje Pan Psiak po zabiegu (pamiętali datę zabiegu :cool3: ) ale na moje niesmiałe pytanko czy nadal są nim zainteresowani odpowiedzieli tak że sama nie wiem :roll: Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Pan Psiak ma strasznego pecha. Domek był już przecież w zasięgu łapek :-( Ale może nie wszystko jeszcze stracone...Jak dobry dom, to poczeka :roll: Quote
supergoga Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Wysłałam trochę kasy. I mimo wszystko mam nadzieje, że domek który chciała Pana Psiaka - nie zrezygnuje teraz. To już byłby wielki pech. Trzymam paluchy, aby czekali na Psiaka. Quote
berni Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Kochani jesteście bardzo kochani :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy kolejnym sponsorom :modla: :modla: :sweetCyb: :sweetCyb: [SIZE="6"]Mycha101 :calus: :Rose: :Rose: [SIZE="6"]Tiger :Rose: :Rose: :Cool!: [SIZE="6"]Ania-Sonia :calus: :calus: :laugh2_2: :Rose: :Rose: i tajemnicza [SIZE="6"]Anita M. z Warszawy, :Rose: :Rose: prosimy o ujawnienie nicka Dzięki Wam mamy już 275 zł Quote
berni Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 uwielbiam pisac posty z podziękowaniami :loveu: [SIZE="6"]Supergoga :Rose: :Rose: :multi: :multi: Mamy już 355 zł :multi: :multi: to już prawie połowa... brakuje 445 zł musimy do końca tygodnia uregulować należność nie chcemy tego przeciągać, bo nastepnym razem weci nie bedą dla nas łaskawi i nic na kredyt nie zrobią :shake: Quote
swan Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 już wysyłam, wcześniej nie mogłam:oops: troszkę ale zawsze:lol: Quote
supergoga Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Niestety na razie więcej nie mam. Ludziska, pomózmy dziewczynom. Juz tak mao brakuje, a one jeszcze szczeniory mają. Każda odrobinka robi juz ilość. Pomóżmy im i Panu Psiakowi. Quote
berni Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dzięki Swan, naparawde każdy grosik się liczy [quote name='supergoga']Juz tak mao brakuje, a one jeszcze szczeniory mają. Pomóżmy im i Panu Psiakowi. żeby tylko jeszcze te szczeniaki :roll: w fundacji przepełnienie na maksa, jak znajdziemy coś nowego to nie mam pojęcia gdzie to cuś umieścimy :shake: a co najsmutniejsze nie mamy kasy na wykup kolejnych dwóch koni :-( http://allegro.pl/item100654188_pomoz_myszce_zdobadz_przyjaciela_.html to aukcja ne jednego z tych koników. Wy już tyle nam pomogliście, ale może jacyś znajomi, koleżanki, koledzy :oops: :oops: mi aż głupio tak prosić cały czas o kasę. a to na szczeniaki, a to na Pana Psiaka a na miau na koty :oops: :oops: Quote
Ania-Sonia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 W górę psiaczątko! ;) Szukamy jeszcze sponsorów nowej paszczy naszego przystojniaka, żeby piękny poszedł do nowego domku :loveu: Strasznie przejęła mnie historia konika. Qrczę, dlaczego nie mam takiej kasy :placz: Będę pytać, prosić... Quote
mycha101 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 już bym chciała żeby historia pana psa się szczęśliwie zakończyła i wtedy berni mogłaby dopisać do swoich wspaniałych "bajek" bardzo dobre zakończenie. przelałam jeszcze troszkę kaski dla mojego ulubieńca. pozdrawiam Quote
berni Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 mycha101 napisał(a):już bym chciała żeby historia pana psa się szczęśliwie zakończyła i wtedy berni mogłaby dopisać do swoich wspaniałych "bajek" bardzo dobre zakończenie. przelałam jeszcze troszkę kaski dla mojego ulubieńca. pozdrawiam Ja też bym chciała, bardzo bardzo bardzo dzięki Mycha :):) widzę że Pan Psiak to ma niemały tłum fanek :multi: :cool3: Quote
berni Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 kochani wiem że na forum tyle bied, tyle potrzebujących, a bogaczy wśród nas jak na lekarstwo, ale śmiem nadal prosić o pomoc w sfinansowaniu operacji ząbków Pana Psiaka :oops: i dziekuje wszystkim za to co już nazbieraliśmy :Cool!: :Cool!: Quote
Ania-Sonia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 W górę Pan Psiak :multi: Prosimy o pomoc dla staruszka :-( Quote
berni Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Kolejne kochane ludki moge dopisać do listy :loveu: [SIZE="6"]Marta K z Warszawy :iloveyou: :Rose: :Rose: [SIZE="6"]Swan :Rose: :Rose: :Cool!: :Cool!: [SIZE="6"]Ewa z Julianowa Mazowieckiego :bigcool: :bigcool: :Rose: :Rose: i po raz kolejny [SIZE="6"]Mycha101 :buzi: :Rose: :Rose: :Cool!: a ja wczoraj sprzedalam całe 10 kg puszek więc mamy już zatem 630 zł :laola: takie puszki to niezły interes :cool3: ja mam dogodne warunki jako zbieracz, siostra studenta na mieszkaniu z 7 studentami :cool3: :drink1: i szwagier prosto ze Śląska, no wiecie taki Hanys :lol: :beerchug: Quote
Ania-Sonia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Na pierwszą stronę Psiaczku, w poszukiwaniu sponsorów :multi: Już niewiele potrzeba... Quote
Biafra Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Nasz kochany Pan Psiak vel. Berni :evil_lol: ma umówioną na czwartek wizytę u Pana doktora. Będziemy kontrolować efekt inwestycji w paszczę Bernisia. Dla nas wszystko jest o.k. :multi: Buźka śliczna, dwa ząbki z przodu bialutkie, a po bokach masa kolorowych drucików,które trzymają calość, zeby się nie rozjechala :roll: Dziąsla blade, nic nie wygląda podejrzanie. Berniś ożywiony, radosny, nawet mętne oczka zaczęly mu blyszczeć. Bardziej profesjonalnie określi to sam doktor. ;) A wszystko dzięki Wam kochani, bez pomocy dogomaniaków... :shake: Berni ma wielkie szczęście, ze mimo starości znalazl tylu przyjaciól. Bardzo dziękujemy :Rose: :Rose: :Rose: Quote
mycha101 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 to dobrze, aż mi się lżej zrobiło. to widzę, że nasz pan pies zmienił imię na berniś, też bardzo ładnie. a co z potencjalnymi właścicielami, czy się kontaktowali? :loveu: dla pana psiaka i jego wspaniałej opiekunki berni Quote
berni Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='mycha101']to dobrze, aż mi się lżej zrobiło. to widzę, że nasz pan pies zmienił imię na berniś, też bardzo ładnie. a co z potencjalnymi właścicielami, czy się kontaktowali? :loveu: dla pana psiaka i jego wspaniałej opiekunki berni Nie dla mnie, nie dla mnie tylko dla Biafry :loveu: u niej Pan Psiak mieszka, ona się nim opiekuje.. u mnie był tylko na chwilkę. Domek obiecał że odezwie się po majowym weekendzie :roll: ale narazie cisza... Mamy kolejną wpłatę na nową paszczę Pana Psiaka [SIZE="6"]Carmella :multi: :multi: :Rose: Mamy już 680 zł. To jest rachunek za Pana Psiaka. Operacja obejmowała: -usunięcie 8 zębów, - zaszycie przetoki ustno-nosowej, - kierataż otwarty czwartego zęba przedtrzonowego szczęki, wprowadzono tam Doxirobe Rachunek musieliśmy zapłacić w zeszłym tygodniu. Dzięki Wam, kochani miłośnicy Pana Psiaka, uzbieraliśmy prawie cała kwotę. Ale prosimy o to jeszcze prawie. Teraz w fundacji musimy dosłownie na dniach znaleść kasę na wykup dwóch koni :shake: Myszki i Greki...jeśli w ciągu dwóch tygodni nie uzbieramy 1.5 tys to Greka pojedzie w transporcie do Włoch :-( . Dlatego każda złotówka jest na wagę złota. Zdjęcia ślicznej Greki na www.konie.sos.pl Quote
Ania-Sonia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Podnoszę! Berni i Greka potrzebują naszej pomocy!!!! Zdjęcie Pana Psiaka - boskie :loveu: Tylko pachnie malizną :mad: ;) Jak będzie czas, proszę zróbcie Psiakowi jeszcze trochę fotek :lol: Quote
berni Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='Ania-Sonia']Podnoszę! Berni i Greka potrzebują naszej pomocy!!!! Zdjęcie Pana Psiaka - boskie :loveu: Tylko pachnie malizną :mad: ;) Jak będzie czas, proszę zróbcie Psiakowi jeszcze trochę fotek :lol: Specjalnie dla Ciebie :loveu: [SIZE="1"]przepraszamy za jakoś :oops: Quote
Recommended Posts