Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Psiak przebywa w fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" www.konie.sos.pl

na stronce w kontakt jest numer konta
Prosimy o dopisek Pan Psiak i koniecznie nicka żeby wiedzieć komu Pan Psiak zawdzięcza nowy pyszczek :):)

Posted

berni, kaska przelana, po wypłacie przeleję więcej, niestety to nastąpi po długim weekendzie. chciałabym tylko wiedzieć, czy ci ludzie z płocka są nadal chętni do wzięcia pana psa. odpowiedz proszę, bo nie wiem czy mam szukać mu domku, czy nie. pozdrawiam i ściskam mocno pana psa

Posted

Mam nadzieje że dopisujecie nicka :cool3:

Już możemy rozpocząć listę kochanych sponsorów nowej paszczy Pana Psiaka :cool3: :lol:

[SIZE="6"]Wellington :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :modla: :modla:
dziękujemy

a Pan Psiak odżył, już nie popiskuje, jest narazie na silnych lekach przeciwbólowych, ale jak dorwie sie do suchej karmy to pomimo tylko 8 zębów, wciąga wszysckie chrupki :)

Mycha nie wiem jeszcze czy szukać czy nie szukać... oto jest pytanie...
Państwo sami napisali do mnie maila z pytaniem jak się czuje Pan Psiak po zabiegu (pamiętali datę zabiegu :cool3: )
ale na moje niesmiałe pytanko czy nadal są nim zainteresowani odpowiedzieli tak że sama nie wiem :roll:

Posted

Wysłałam trochę kasy. I mimo wszystko mam nadzieje, że domek który chciała Pana Psiaka - nie zrezygnuje teraz. To już byłby wielki pech. Trzymam paluchy, aby czekali na Psiaka.

Posted

Kochani jesteście bardzo kochani :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

dziękujemy kolejnym sponsorom :modla: :modla: :sweetCyb: :sweetCyb:

[SIZE="6"]Mycha101 :calus: :Rose: :Rose:

[SIZE="6"]Tiger :Rose: :Rose: :Cool!:

[SIZE="6"]Ania-Sonia :calus: :calus: :laugh2_2: :Rose: :Rose:

i tajemnicza [SIZE="6"]Anita M. z Warszawy, :Rose: :Rose: prosimy o ujawnienie nicka

Dzięki Wam mamy już 275

Posted

uwielbiam pisac posty z podziękowaniami :loveu:

[SIZE="6"]Supergoga :Rose: :Rose: :multi: :multi:

Mamy już 355 zł :multi: :multi:
to już prawie połowa... brakuje 445 zł
musimy do końca tygodnia uregulować należność
nie chcemy tego przeciągać, bo nastepnym razem weci nie bedą dla nas łaskawi i nic na kredyt nie zrobią :shake:

Posted

Niestety na razie więcej nie mam.
Ludziska, pomózmy dziewczynom. Juz tak mao brakuje, a one jeszcze szczeniory mają.
Każda odrobinka robi juz ilość.
Pomóżmy im i Panu Psiakowi.

Posted

dzięki Swan, naparawde każdy grosik się liczy

[quote name='supergoga']Juz tak mao brakuje, a one jeszcze szczeniory mają.

Pomóżmy im i Panu Psiakowi.

żeby tylko jeszcze te szczeniaki :roll: w fundacji przepełnienie na maksa, jak znajdziemy coś nowego to nie mam pojęcia gdzie to cuś umieścimy :shake:
a co najsmutniejsze nie mamy kasy na wykup kolejnych dwóch koni :-(
http://allegro.pl/item100654188_pomoz_myszce_zdobadz_przyjaciela_.html
to aukcja ne jednego z tych koników. Wy już tyle nam pomogliście, ale może jacyś znajomi, koleżanki, koledzy :oops: :oops:
mi aż głupio tak prosić cały czas o kasę. a to na szczeniaki, a to na Pana Psiaka a na miau na koty :oops: :oops:

Posted

W górę psiaczątko! ;) Szukamy jeszcze sponsorów nowej paszczy naszego przystojniaka, żeby piękny poszedł do nowego domku :loveu:

Strasznie przejęła mnie historia konika. Qrczę, dlaczego nie mam takiej kasy :placz: Będę pytać, prosić...

Posted

już bym chciała żeby historia pana psa się szczęśliwie zakończyła i wtedy berni mogłaby dopisać do swoich wspaniałych "bajek" bardzo dobre zakończenie. przelałam jeszcze troszkę kaski dla mojego ulubieńca. pozdrawiam

Posted

mycha101 napisał(a):
już bym chciała żeby historia pana psa się szczęśliwie zakończyła i wtedy berni mogłaby dopisać do swoich wspaniałych "bajek" bardzo dobre zakończenie. przelałam jeszcze troszkę kaski dla mojego ulubieńca. pozdrawiam

Ja też bym chciała, bardzo bardzo bardzo
dzięki Mycha :):)
widzę że Pan Psiak to ma niemały tłum fanek :multi: :cool3:

Posted

kochani wiem że na forum tyle bied, tyle potrzebujących, a bogaczy wśród nas jak na lekarstwo, ale śmiem nadal prosić o pomoc w sfinansowaniu operacji ząbków Pana Psiaka :oops:

i dziekuje wszystkim za to co już nazbieraliśmy :Cool!: :Cool!:

Posted

Kolejne kochane ludki moge dopisać do listy :loveu:

[SIZE="6"]Marta K z Warszawy :iloveyou: :Rose: :Rose:

[SIZE="6"]Swan :Rose: :Rose: :Cool!: :Cool!:

[SIZE="6"]Ewa z Julianowa Mazowieckiego :bigcool: :bigcool: :Rose: :Rose:

i po raz kolejny [SIZE="6"]Mycha101 :buzi: :Rose: :Rose: :Cool!:

a ja wczoraj sprzedalam całe 10 kg puszek więc mamy już zatem 630 zł :laola:

takie puszki to niezły interes :cool3: ja mam dogodne warunki jako zbieracz, siostra studenta na mieszkaniu z 7 studentami :cool3: :drink1: i szwagier prosto ze Śląska, no wiecie taki Hanys :lol: :beerchug:

Posted

Nasz kochany Pan Psiak vel. Berni :evil_lol: ma umówioną na czwartek wizytę u Pana doktora. Będziemy kontrolować efekt inwestycji w paszczę Bernisia.

Dla nas wszystko jest o.k. :multi: Buźka śliczna, dwa ząbki z przodu bialutkie, a po bokach masa kolorowych drucików,które trzymają calość, zeby się nie rozjechala :roll: Dziąsla blade, nic nie wygląda podejrzanie.
Berniś ożywiony, radosny, nawet mętne oczka zaczęly mu blyszczeć.

Bardziej profesjonalnie określi to sam doktor. ;)

A wszystko dzięki Wam kochani, bez pomocy dogomaniaków... :shake:

Berni ma wielkie szczęście, ze mimo starości znalazl tylu przyjaciól.
Bardzo dziękujemy :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

to dobrze, aż mi się lżej zrobiło. to widzę, że nasz pan pies zmienił imię na berniś, też bardzo ładnie. a co z potencjalnymi właścicielami, czy się kontaktowali? :loveu: dla pana psiaka i jego wspaniałej opiekunki berni

Posted

[quote name='mycha101']to dobrze, aż mi się lżej zrobiło. to widzę, że nasz pan pies zmienił imię na berniś, też bardzo ładnie. a co z potencjalnymi właścicielami, czy się kontaktowali? :loveu: dla pana psiaka i jego wspaniałej opiekunki berni

Nie dla mnie, nie dla mnie tylko dla Biafry :loveu: u niej Pan Psiak mieszka, ona się nim opiekuje.. u mnie był tylko na chwilkę.

Domek obiecał że odezwie się po majowym weekendzie :roll: ale narazie cisza...

Mamy kolejną wpłatę na nową paszczę Pana Psiaka

[SIZE="6"]Carmella :multi: :multi: :Rose:

Mamy już 680 zł.

To jest rachunek za Pana Psiaka. Operacja obejmowała:
-usunięcie 8 zębów,
- zaszycie przetoki ustno-nosowej,
- kierataż otwarty czwartego zęba przedtrzonowego szczęki, wprowadzono tam Doxirobe

Rachunek musieliśmy zapłacić w zeszłym tygodniu. Dzięki Wam, kochani miłośnicy Pana Psiaka, uzbieraliśmy prawie cała kwotę. Ale prosimy o to jeszcze prawie. Teraz w fundacji musimy dosłownie na dniach znaleść kasę na wykup dwóch koni :shake: Myszki i Greki...jeśli w ciągu dwóch tygodni nie uzbieramy 1.5 tys to Greka pojedzie w transporcie do Włoch :-( .
Dlatego każda złotówka jest na wagę złota. Zdjęcia ślicznej Greki na www.konie.sos.pl

Posted

Podnoszę! Berni i Greka potrzebują naszej pomocy!!!!
Zdjęcie Pana Psiaka - boskie :loveu: Tylko pachnie malizną :mad: ;)
Jak będzie czas, proszę zróbcie Psiakowi jeszcze trochę fotek :lol:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Podnoszę! Berni i Greka potrzebują naszej pomocy!!!!
Zdjęcie Pana Psiaka - boskie :loveu: Tylko pachnie malizną :mad: ;)
Jak będzie czas, proszę zróbcie Psiakowi jeszcze trochę fotek :lol:

Specjalnie dla Ciebie :loveu:

[SIZE="1"]przepraszamy za jakoś :oops: