Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ładnie, już nawet nikt nie zagląda do Pana Psiaka :shake: :mad:

mea culpa mea culpa :oops: :oops:
ale poszukiwania domku trwają nadal,

i aż boję sie zapeszyć... miałam dzisiaj telefon w sprawie Pana Psiaka. Ma byc towarzyszem starszych państwa, dom z ogrodem...

aż boję sie myśleć że może...

w każdym razie kciuki znowu potrzebne :thumbs: i chyba nie tylko, modły, czary, zaklęcia,biała z czarną magią... wszytsko się przyda

Posted

niestety, znowu nie :-( :-( :-( :-(

a wszystko przez mit że każda suczka powinna mieć młode :mad:
babcia obiecała sasiadce że zabierze od niej szczeniaczka jak jej suczka się oszczeni na wiosnę :-( :-( :angryy: :angryy: potem ją wystarylizują ale przecież choć raz młode muszą być

eh, a domek taki dobry, mają psa ze schroniska z niedowładem łapek, chcieli labradora ale jak usłyszeli o tym psiaku to od razu po niego pojechali :)
Pan Psiak miał być dla babci i dziadka z którymi mieszkają w jednym domu

eh.... ryczeć się mi chce :-( :-(

Pani obiecała że będzie się rozpytywać, może jest jesczze iskierka nadziei dla Pana Psiaka....

Posted

jotpeg napisał(a):
podnosze ulubienca dogomanii - Pana Psiaka!

e tam odrazu ulubieniec całej dogomanii ;)
no fakt tłum wiernych fanek to Pan Psiak ma :) i to całkiem spory :) niejeden może pozazdrościc

[SIZE="2"]nawet z tych dwunożnych, Pan Psiak już w starszym wieku a jakie ma powodzenie, jak mówi przysłowie stary ale jary ;) :cool3:

Posted

Zupełnie nie potafię poruszać się na tym forum. Nie wiem nawet, gdzie mogę napisac info o zaginionym psie? A jest to bardzo bardzo ważne! 23.02 zaginął mi rudy, mieszaniec jamnika.Ma 15 lat :(((((((( Jest już siwiutki, nie ma górnej i dolnej jedynki, jest wykastrowany, a na grzbiecie ma jakby pręgę szorstkich włosów. jest niesamowicie przyjacielski. robię wszystko co mogę...Niestety do tej pory same "fałszywe" alarmy. Nie poddaję się. Wierzę, że Cezariusza ktoś przygarnął, i pokochał...Najgorsze jest to, że Cezar jest podróżnikiem, i wsiadł do tramwaju, a nie miał obróżki z numerem telefonu...(ktos beztrosko wziął go na spacer). Wyznaczyłam nagrodę, co tylko dało pomysł głupkowatym ludziom, aby wydzwaniać do mnie z rządaniem okupu...ech...Zdjęcie dostępne na stronie www.psy.warszwa.pl w zakładnce "apeL z marca. Postaram się dodac foto i tu, ale jeszcze nie wiem czy potrafię!? Proszę, BŁAGAM o pomoc! Sylwia Marecka 698 675 252 , (22) 827 18 95 Dziękuję

• 2 weeks later...
Posted

:cool3: to ja o moooooooooooooooocne kciuki proszę , po raz kolejny :cool3:

wszytsko będzie wiadomo dzisiaj około 22.30 :cool: :rolleyes:

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

[SIZE="2"]zejdę z nerwów do tego czasu. aż boje się myśleć ze Pan Psiak...dom...własny dom... własny kochający Człowiek...to byłby cud wielkanocny...staram się nie mysleć pozytwywnie, nie nastawiać sie że tym razem sie ułozy, aale gdzieś ta iskierka nadzieje że jednak los jest łaskawy

Posted

Kciuki zaciśnięte i tak chyba pójdę zaraz spać ;) A jutro jak się obudzę, może piękny sen o Panu Psiaku grzejącym stare kosteczki w domowym ciepełku okaże się rzeczywistością.
Człowieku, pokochaj staruszka!

Posted

:lol: :bigcool: :bigcool: :siara: :siara:

Pan Psiak zaklepany :multi: :multi:

[SIZE="1"]ja oczywiscie aż boję sie cieszyć, uwierzyć ze to prawda, odetchnę jak już Pan Psiak dotrze do domu i jak po tygodniu dostanę wiesci że jest ok.

Pan Psiak szuka transportu Kraków- Wrocław
albo Kraków- Czestochowa, albo Katowice- Wrocław, albo Kraków- Łódź.

Domek jest w Płocku, natomiast ludziki którzy zawiozą tam Pana Psiaka jada z wrocławia. Podjadą kawałek za Opole, albo gdzieś na trasie moga odebrać psiaka. Mam nadzieje że sie uda i już Świeta Pan Psiak spędzi w Swoim własnym domku :)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ojej, jak ja teraz zasnę! :mad: :multi: :multi: :multi: Powiedz coś więcej! Jak Ci Państwo trafili na Psiaka? Qrczę, czy ten transport uda się zorganizować?

ja tez z emocji chyba nie zmruże oczu [SIZE="1"]no i z standardowych adopcyjnych nerwów

Pan Psiak pojdzie do starszej Pani, dla której Psiaka znalazł syn z żoną we wrocławskiej GW :)
Pani miała psiaki zawsze, teraz szuka towarzysza do długich spacerków i wylegiwania sie na kanapie. Niezbyt duzego, nie ma już sił a nie chce żeby to pies wyprowadzał ją na spacer :) Już statecznego, ale jeszcze z wigorem :) Dom o jakim marzyłam dla Pana Psiaka.

Posted

Witam wszystkich,
dziś po raz pierwszy trafiłam na tą stronę i już zdążyłam sobie popłakać. Berni masz wielkie serce, tak trzymaj. szkoda, że wcześniej nie wiedziałam o Panu Psie, też bym mu domku szukała. mogę pomóc w transporcie. jeśli będzie dowieziony do wa-wy ja mogę go zawieźć do płocka. jeśli pasuje to proszę o info. berni ukochaj ode mnie pana psa.