Tymonka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A ja znalazłam coś takiego : http://www.jabluszkowo.pl/ Chociaż na mnie jakoś nie działa:oops::oops::oops: Quote
elinka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Anja2201']A ja znalazłam coś takiego : http://www.jabluszkowo.pl/ Chociaż na mnie jakoś nie działa:oops::oops::oops: ale przelicznik jest tam całkiem, całkiem Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='elinka']Ocelot, zawsze możesz pofitnesować na trampolinie Elinka! Przepraszam Wszystkich za OT, ale ... Strasznie mnie rozbawiasz tymi emotikonami ! Hahahaa! :roflt::roflt: Quote
elinka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='milcia17']Elinka! Przepraszam Wszystkich za OT, ale ... Strasznie mnie rozbawiasz tymi emotikonami ! Hahahaa! :roflt::roflt: Wszystkich palaczy przepraszam za prywatę, ale Milciu, ta emotka specjalnie dla Ciebie: Quote
izzie1983 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia, sił do walki z przeciwnościami losu i do tego co tak pięknie dla zwierząt robicie, a przede wszystkim abyście za parę tygodni były już wolne od dymu! Wierzę, że Wam się uda! Marta Quote
madcat1981 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wiecie co mnie najbardziej motywowało... może i komuś pomoże...wspaniale było budzić się rano i nie mieć kapcia w buzi :p Quote
Basia1968 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 a teraz taka oto historia: dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Ocelot, w drodze do rodziny stanęła na tzw. papierosa i zgadnijcie co???........wyszedł z lasku malusieńki 3 miesięczny kotek = oczywiście został zabrany przez Ocelot do jej rodziny....... kurcze gdyby nie ten papieros kicia pewnie umarłaby śmiercią głodową.............. jak myślicie?? kurcze papieros uratował życie koteczka ........ Quote
Basia1968 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 a teraz taka oto historia: dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Ocelot, w drodze do rodziny stanęła na tzw. papierosa i zgadnijcie co???........wyszedł z lasku malusieńki 3 miesięczny kotek = oczywiście został zabrany przez Ocelot do jej rodziny....... kurcze gdyby nie ten papieros kicia pewnie umarłaby śmiercią głodową.............. jak myślicie?? kurcze papieros uratował życie koteczka ........:evil_lol::evil_lol: Quote
madcat1981 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie papieros tylko przystanek! :p Równie dobrze mogła siusiu robić :p :diabloti: Quote
izzie1983 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hehe o tym samym pomyślałam Madcat :D Quote
madcat1981 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie pozwolę wam tu sobie myśleć, ze papierosy mogą życie uratowac :p Quote
ocelot Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Słowo daję, brzmi niewiarygodnie, ale papieros.... bo juz nie mogłam wytrzymać... Kicia jest maleńka i szuka domku.... pomóżcie znaleźć, bo.... strach ją będzie z moim podłym psem zostawić sam na sam. Quote
elinka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ech, ten brzydki papieros . Dobrze Ocelot, że teraz jest zima bo byś jeszcze ten lasek podpaliła. Quote
izzie1983 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A ja się boję, bo za mną te papierosy chodzą od jakiegoś czasu, już dymek mojego narzeczonego zaczyna mi ładnie pachnieć. Ale nie dam się, za 3 tygodnie miną 2 lata... Quote
elinka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 izzie1983, do Nowego Roku pozostały tylko dwa dni. Wierzę, że wytrzymasz. A później koniecznie pokaż ten wątek narzeczonemu, może też rzuci palenie? No i szkoda zmarnować te dwa lata. Quote
elinka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wszystkim palącym Cioteczkom życzę 2010 już bez nałogu! http://www.zdrowie.med.pl/nowosc.phtml?id=5248 Quote
anado Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 TakWszystkim palaczom zycze powodzenia w walce z nalogiem w nowym roku!!!! Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 anado napisał(a):TakWszystkim palaczom zycze powodzenia w walce z nalogiem w nowym roku!!!! ja rok temu zamieniłam "fajki" na psa :) I dobrze mi z tym:) Mój TZ wydaje 300 na papierochy, a ja kupuje szmpony, odżywki, i inne rzeczy za taka sama kwotę :D A jak to wszystko działa na znszczoną poschroniskową sierść..............O wiele lepiej niż dym...brrrrrr............... Quote
ocelot Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a ja dziękuję za życzenia i nawzajem:) I... proszę kciuki trzymać;) Quote
Ulka18 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Poniewaz nie moge znalezc watku pieskow ze stacji benzynowej kolo Lagowa wklejam tutaj : Temat: adopcje Od: mtoz Data: Cz Grudnia 31 2009, 11:21 pm Do adopcji poszły: suka czarna amstafowata Pamela, piesek ze stacji benzynowej ze świetlicy, w opisie na stronie jest suczka czarna z białym z Ostrowca 2 lata po sterylce, pies w typie goldena wirtualny ,oraz 4 szczeniaki w tym ze świetlicy mały czarny podpalany co podobno miał mieć parwowirozę.On miał chorobę ale na niedożywienie. Wysterylizowano suczkę colowatą nową co Pani miała wpłacić na sterylkę tak że można ją ogłaszać oraz suczkę czekoladową zza kontenera. Za TM odszedł Karmel doktor mu w tym nie pomagał. Quote
elinka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszamy na śniadanko z jajeczkiem bez papieroska! http://www.dogomania.pl/threads/1768...-06-01-godz-22 Quote
Agmarek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cześć Dziewczynki :lol: u mnie chyba jakiś przełom się zbliża i zaczynam się bać samej siebie. Nie palę 10 miesięcy, przytyłam 10 kg, zrzuciłam 8 (przez święta przybył kilogram :mad:) i coś ze mną nie teges, bo PALIĆ MI SIĘ CHCE :placz: Unikam koleżanki, ona pyta mnie czemu, a ja ściemniam że brak czasu, dzieci, psy, koty...a tak naprawdę unikam jej bo wiem że jak poproszę to da mi fajka, a ten jeden papieros zmieni moje życie. Wiem że wrócę do nałogu jeśli raz pociągnę :-( Niech ten stan szybko minie, bo zwariuję :angryy: Quote
elinka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Agmarek, przechodzisz tzw. kryzys nałogowca. Okropny Kryzysie, zostaw Agmarek w spokoju! Quote
Recommended Posts