Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj tak łączymy sie i napełniamy skarbonki żeby psiaki tomaszowskie wydrzeć ze schronu:loveu::loveu::loveu:
Bądźmy uczciwi wobec siebie - 40 gr to nie majątek, to zaledwie jeden papieros. A nóż wejdzie nam to w nawyk i przy każdym sięgnięciu po papierosa powiemy - o nie!!! i 40 gr buch do skarboneczki:evil_lol::evil_lol: na psiaczki oczywiście:loveu::loveu:

Posted

Basiu kochana musieli zmienic dogo zebym znalazla ten watek....Postaram sie choc tego jednego papieroska do skarbonki,choc przez te zmiany to chyba ze 4 zl poszlo z dymem:):):)

Posted

Reno dziękujemy - mam nadzieję, że wiele osób tu wejdzie i Ci którzy ulegli zgubnemu nałogowi uwierzą w siebie i postarają się cos z tym zrobić do końca roku. A od 2010 roku będa wolni od dymu tytoniowego i zarazem wspomoga nasze psiaczki. Bo w sumie i tak palacze wyrzucaja pieniądze do kosza. Mówie tutaj także o sobie.

Posted

Basiu, uzbierane grosiki na pieski to nie są wcale wyrzucone do kosza pieniądze. Wiem, że walka z nałogiem to trudna sprawa, sama przez to przechodziłam , ale więcej optymizmu. Zobacz jaki szczytny cel przed Tobą. :happy1: