zorina Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Imageshack - dogalerii Jestem tutaj nowa i chciałam przedstawić mojego boska, to maja ukochana rasa. Szkoda że jakiś taki martwy ten temat beauceronów:roll: Quote
Don Kichot Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Część zorina super wyszłaś na tym zdjęciu :p Quote
superpies Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witam ! Chyba wszystkie bose mają talent do pozowania w ten sposób :loveu: Quote
zorina Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Tak są super fotogeniczne i i prześliczne, moja zora ma 3 lata a niemoge się na nią napatrzeć, jaka jest śliczna.:crazyeye: Quote
lowiec Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pozdrowienia dla Zorki od "eleganta" Eura :-) Quote
Martucha152 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witamy Zorka ,śliczna jesteś. My również żałujemy ,że wątek o Boskach jest taki biedny Quote
zorina Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Niedługo chcę zacząć uczyć Zorkę freesbe i może nawet agility, może macie jakieś doswiadczenia z beauceronami w tych dziedzinach. ktoś mi kiedyś powiedział że sa wolne:-( Quote
Martucha152 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mi również marzą się psie sporty.Chciałabym biegać w agility z moim pieskiem.Nie uważam żeby beauceronki były wolne . My szukamy jakiejś szkoły agility gdzieś blisko. Quote
zorina Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 My mieszkamy pod warszawą i znalazłam szkołę w Łosiu pod Piasecznem ale nie wiem ile kosztuje kurs i czy to dobra szkola.? Quote
Martucha152 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zorina napisał(a):My mieszkamy pod warszawą i znalazłam szkołę w Łosiu pod Piasecznem ale nie wiem ile kosztuje kurs i czy to dobra szkola.? My mieszkamy koło Zielonej Góry. Nie znalazłam tu szkoły ale mam fajna dziewczyne ,która szkoli mi pieska i kompletuje przeszkody więc moze na wiosne ruszymy. Quote
superpies Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jak nie spróbujesz, nie dowiesz się czy twój pies jest wystarczająco szybki ;) Cżęsto nie szybkośc, ale dokładnośc decyduje o lepszym wyniku! Frisbee trochę bym się bała uprawiac z beauceronem, bo jest dużym psem, zbyt duże obciążenie dla stawów i kręgosłupa może się odbic na starośc, a bose są długowieczne więc lepiej o nie dbac :) Agility polecam na Siekierkach w Warszawie. Quote
zorina Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Oj bardzo dziękuje za ta informacje o obciążeniach to zostaje agility , ale rozumiem że tak na spacerku może pobiegać za frisbee bo uwielbia to. Jak była szczeniakiem to miala operacje i druty w nodze bo miała złamana kość udową (upadek ze schodów). Ja mieszkam pod piasecznem , czy slyszalaś coś o agility w łosiu chyba nazywają sie RUSS. Quote
superpies Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Zgadza się, w Łosiu jest Russ. Trenowała u nich Lara :) Wracając do frisbee ; Beid Astra Canina, ważący 50 kg, dobrze sobie radzi z deklem i to uwielbia. Jak widac, jak sie chce, to można :D Ale myślę, że przesadzac nie należy, zwłaszcza jeśli pies jest z temperamentem i nie patrzy gdzie i jak leci, bo na prawdę może się trwale uszkodzic :/ Quote
Recommended Posts