Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O, rany! To Twoje chłopaki większe zabijaki niż moje baski-babaski!!!:crazyeye: Ostatnio jak Farik i Gusio "się dorwali", to myślałam, że się pozagryzają... A oni trochę krwi sobie upuścili, trochę szram i blizn zostało, ale generalnie... zero strat!
Znaczy straty były - nasze, nerwowe...
Pzdr.

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asku, podejrzewam, że akurat w tym wypdku Tysiek dziabnął go przez przypadek. On bardzo lubi przeżuwać jamnicze uszy (zresztą nie tylko on :evil_lol: ) - to chyba forma zalotów - z braku obecności suki, bo zaraz po przeżuciu i obślinieniu ucha usiłuje go pokryć :roll:

Teraz znowu trzeba ich mieć na oku, bo jak Tyń dostanie chrapki na to bolące ucho, to się jamnior może odwinąć :diabloti:

Posted

[quote name='SuperGosia']No cóż, mogłam sprawić małego niekłopotliwego kotka :D

Jak się robi takie coś???!!

Asiaczek - czytałam o Was w PP. Gratulacje od kudłatych!

Posted

Przepraszam, ze nie pisze niczego madrego na Waszych watkach, ale czytam na biezaco.

Kilka dzisiejszych zrobionych napredce fotek ;)

Tys, ktory byl czesany przed spacerkiem w dwie godziny po hasaniu, Kruszek i Mona :) sunia mojej kolezanki Danki B.:

Kruszek i jego zawiniety uszek :evil_lol:

Oraz ON i ONA :loveu: (mala po sterylce, ale milosc na to nie zwaza)

Posted

Gosiu - z tym czesaniem Tyśka to chyba przesadziłaś! Nawet śladu grzebienia nie widać...

Natomiast Kruszek i Mona to naprawdę piękna parka! Szkoda (a może nie?), że nic z tej miłości nie wyjdzie...

Pzdr.

Posted

Asiek - on jak pobiega swobodnie, to sie od razu taki poczochraniec robi. Szkoda, ze go nie moglas zobaczyc po tym jak niespodziewanie zaczelo padac, a bylismy dosc daleko od domciu :roll: A ile listkow i patyczkow do domu na sobie przynosi :evil_lol:

Moni m.in. troche lysa jest :p i choc to sunia z rodowodem, znajomi zdecydowali sie na sterylizacje. Ale milosc - choc platoniczna - kwitnie.

Posted

[quote name='SuperGosia']Przepraszam, ze nie pisze niczego madrego na Waszych watkach, ale czytam na biezaco.

Kilka dzisiejszych zrobionych napredce fotek ;)

Tys, ktory byl czesany przed spacerkiem w dwie godziny po hasaniu, Kruszek i Mona :) sunia mojej kolezanki Danki B.:

Nie no Tysiek to ma fryzurkę bombową ;);)

Posted

Tysiek - wygąldał na jednej wystawie może nie aż tak, aczkolwiek wybiegł happy z rozwianym nieprostowanym włosem na ring i dostał bdb :evil_lol:

A nie jedzie z prostego powodu - jamniki są w czwartek, a ozdobne w niedzielę. Dwa razy jechać nie będę, z dwoma psami ciapągiem - też nie, bo bym się zwyczajnie nie zabrała (nawet nie chodzi o przepisy, tylko ilość gratów do Tyśka :evil_lol: ). Zwalić się do koleżanki, która ma 3 własne psy (z którymi Tyń by się raczej nie zaprzyjaźnił) na 4 dni i jeszcze tam godzinami kąpać i suszyć Tysiątko - jakoś tak nie bardzo :roll: Biorę więc lepszego eksterierowo psa, który ma tam - nikłe - ale jakiekolwiek szanse ;)

Posted

Argumenty do bani.Ja jadę najprawdopodobniej pociągiem i zabrać się z burkami jakoś trzeba będzie.(Jak będzie lało to się podgryzę,bo nijak ich nie wypiorę ani nie wysuszę w hotelu - jest tylko natrysk)
A co do noclegu,to zwycięzca grupy ma hotel zapewniony coby się na finały mógł stawić.

Posted

puli napisał(a):
Argumenty do bani.

:eviltong: Ja wiem, że Ty już się nie możesz doczekać, żeby Tysiakowi zrobić dredy, ale nie tym razem :evil_lol: Namawiam na Nową Rudę - tam na pewno będziemy w komplecie ;)

Posted

Asiek, w Poznaniu - nigdy nie wiadomo - może znowu się na mnie natkniesz jak biegnę z pustym wzrokiem zombie w kierunku ringu i z jamnikiem pod pachą :evil_lol: My też w czwartek ;)

(bo ja na wystawch widzę przeważnie tylko nr ringu i własnego psa, a reszta musi bardzo głośno mnie wołać :oops: )