SuperGosia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Zeby nie bylo, ze zapomnialam o jamniczku, ktory przez cala wystawe dzielnie dopingowal "braciszka". Ponizej "zabawa" z Kondziem ;) :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 dla Tysia: aaaa, fatalnie przygotowany? no widzisz-ja byłam raz na wystawie-i jak zobaczyłam hodowcę:cool1: pryskającego lakierem do włosów strong firmy Taft-tuż koło oczu by broda się trzymała-to mnie zemdliło:angryy: =powiedziałam "ale on ma stan zapalny spojówek!!! przy oczach całe czerwone!!-odparła "taaak:icon_roc: :hmmmm: , w domu w takim razie świetlikiem mu przemyję" no i co? ręce i piersi opadają...:grab:głupia idiotka-brak słów:angryy: Dlatego Gosiu znasz moje zdanie o tym wszystkim specjalnie dla Was: Quote
Juszes Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tysiaczek piękniusi :loveu::loveu: Jak ja kocham takie puchaciutkie kule :*** Quote
SuperGosia Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Podpatrzone :) A oto Netka i Codik - psiaki mojej kolezanki Ali :loveu: Codikowi (po prawej) tez sedzia zarzucil nieprzygotowanie :diabloti: Quote
SuperGosia Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Kompletnie NIC :D :multi: :BIG: :terazpol: Opis pojawi sie wkrotce na www.geniussaeculi.prv.pl Zapraszam - bedzie sie z czego posmiac ;) Quote
Korenia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 To lookne ;) Jak byłam na niufach to może z 5 psów dostało dokonałą na wszystkie klasy (psy,suki itd..). Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gosik - spox. To tylko wystawa... Na następnych będzie lepiej. Wierzę, że tak będzie.:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Asiaczek']Gosik - spox. To tylko wystawa... Na następnych będzie lepiej. Wierzę, że tak będzie.:lol: Pzdr. No i jest lepiej - CWC i Najepszy Pies w Rasie na dzisiejszej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim. A oto pare fotek Tynia :lol: Quote
oktawia6 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Tysiek-to ty:crazyeye: :crazyeye: jaki on piękny:crazyeye: Gosik ja oczywiście Wiesz-Tysiek jest dla mnie takim Gryficzkiem:loveu: więc gratuluję podwójnie Quote
karolayna Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 fajnie było sie spotkac i poznąc mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy :lol: niestety tylko jedno zdjęcie z naszej sesji jako tako wyszło: "> Quote
SuperGosia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Dziekuje wszystkim za gratulacje :loveu: Karolayna, mnie tez bylo milo, ze Was w koncu poznalam :multi: Zdjecie OK, gdybys zobaczyla te, o nam zrobil Tomek :mad: Buziaki all :loveu: Quote
SuperGosia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Zobaczcie, o wlasnie dostalam :evil_lol: :loveu: Quote
SuperGosia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 I jeszcze doskonaly Kruszek, ktory znow zdobyl I lokate i troche innym krwi napsul, bo choc sedzina stwierdzila, ze jest za gruby (upaslam przez ostatni tydzien, wtajemniczeni wiedza dlaczego ;)) to i tak jest najlepszy w rasie - i nikomu nie przyznala zadnego tytulu w jamnikach Km :eviltong: Zaczepiam dlugowlosych kolegow :evil_lol: : Czemu Pani mnie nosi i nosi, ja bym porozrabial :evil_lol: Zdjecia z www.naszejamniki.pl Quote
Eurasierka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gosiu - fotki są przecudowne a opisy pełne humoru :loveu: przepraszam, że wczoraj nawet nie przysiadłam do ciebie, ale śpieszyłam się do Doroty i Benulka :placz: (to ten braciszek Sabrusi... :-( ) w ogóle nie miałam głowy do niczego z wystawą włącznie... (co się zresztą odbiło na ocenie - bdb) mam nadzieję, że mi wybaczysz :-( buziaczki, Monika Quote
SuperGosia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Monis - wybaczone. Milo bylo Was znowu widziec :multi: Buziaki dla Twojego cierpliwego meza :lol: Quote
SuperGosia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 I dla fanow Tynia - spacerkowe ;) Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gosiu, ja też (tym razem na piśmie) gratuluję. Widzisz? Mówiłam, że będzie lepiej i było!!! Takie są wystawy i sędziowie... Jak tam szamponik? Będziesz próbowała go wykorzystać? Pzdr. Quote
Juszes Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 moj kochany Tysiunio :loveu::loveu::loveu: Jakie on ma śliczne zdjątka :*** Quote
SuperGosia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Juszes - specjalnie dla Ciebie - obrazek, ktory kupilam na ostatniej wystawie ;) Quote
oktawia6 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 piękny:loveu: trzymam kciuki za pogryzione ucho Kruszka:placz: Quote
Asiaczek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='SuperGosia']Juszes - specjalnie dla Ciebie - obrazek, ktory kupilam na ostatniej wystawie ;) Ja też mam w domu obrazki namalowane przez tę autorkę - sznaucera z ciętymi uszami i baska. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Ma dziewczyna talent i cierpliwość do tych wszystkich szczegółów i szczególików na psich portretach :lol: Wczoraj - jak przyszłam z pracy (a przyszłam dość poźno) zauważyłam, że jamnior "trzepie" uszami. Chciałam sprawidzić, co jest i włożyłam mu (delikatnie) palec do ucha, a on jak nie wrzaśnie :crazyeye: :p No to poleciałam szybko do weta i okazało się, że ma ranę w uchu - na 99,9% od ząbków Tyśka :mad: Chłopaki się pobawili :p Ucho nasmarowane i już mu tak nie dokucza, mam nadzieję że się szybko wygoi. Quote
Recommended Posts