Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla Tysia:

aaaa, fatalnie przygotowany? no widzisz-ja byłam raz na wystawie-i jak zobaczyłam hodowcę:cool1: pryskającego lakierem do włosów strong firmy Taft-tuż koło oczu by broda się trzymała-to mnie zemdliło:angryy: =powiedziałam "ale on ma stan zapalny spojówek!!! przy oczach całe czerwone!!-odparła "taaak:icon_roc: :hmmmm: , w domu w takim razie świetlikiem mu przemyję"
no i co? ręce i piersi opadają...:grab:głupia idiotka-brak słów:angryy:

Dlatego Gosiu znasz moje zdanie o tym wszystkim
specjalnie dla Was:

Posted

[quote name='Asiaczek']Gosik - spox. To tylko wystawa... Na następnych będzie lepiej. Wierzę, że tak będzie.:lol:
Pzdr.

No i jest lepiej - CWC i Najepszy Pies w Rasie na dzisiejszej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim.

A oto pare fotek Tynia :lol:

Posted

I jeszcze doskonaly Kruszek, ktory znow zdobyl I lokate i troche innym krwi napsul, bo choc sedzina stwierdzila, ze jest za gruby (upaslam przez ostatni tydzien, wtajemniczeni wiedza dlaczego ;)) to i tak jest najlepszy w rasie - i nikomu nie przyznala zadnego tytulu w jamnikach Km :eviltong:

Zaczepiam dlugowlosych kolegow :evil_lol: :

Czemu Pani mnie nosi i nosi, ja bym porozrabial :evil_lol:

Zdjecia z www.naszejamniki.pl

Posted

Gosiu - fotki są przecudowne a opisy pełne humoru :loveu:

przepraszam, że wczoraj nawet nie przysiadłam do ciebie, ale śpieszyłam się do Doroty i Benulka :placz: (to ten braciszek Sabrusi... :-( )

w ogóle nie miałam głowy do niczego z wystawą włącznie... (co się zresztą odbiło na ocenie - bdb)

mam nadzieję, że mi wybaczysz :-(

buziaczki,
Monika

Posted

Gosiu, ja też (tym razem na piśmie) gratuluję. Widzisz? Mówiłam, że będzie lepiej i było!!! Takie są wystawy i sędziowie...

Jak tam szamponik? Będziesz próbowała go wykorzystać?
Pzdr.

Posted

[quote name='SuperGosia']Juszes - specjalnie dla Ciebie - obrazek, ktory kupilam na ostatniej wystawie ;)

Ja też mam w domu obrazki namalowane przez tę autorkę - sznaucera z ciętymi uszami i baska.
Pzdr.

Posted

Ma dziewczyna talent i cierpliwość do tych wszystkich szczegółów i szczególików na psich portretach :lol:

Wczoraj - jak przyszłam z pracy (a przyszłam dość poźno) zauważyłam, że jamnior "trzepie" uszami. Chciałam sprawidzić, co jest i włożyłam mu (delikatnie) palec do ucha, a on jak nie wrzaśnie :crazyeye: :p No to poleciałam szybko do weta i okazało się, że ma ranę w uchu - na 99,9% od ząbków Tyśka :mad: Chłopaki się pobawili :p

Ucho nasmarowane i już mu tak nie dokucza, mam nadzieję że się szybko wygoi.