Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie. Ja na miejscu Komandosa Tyśka & Co. obraziłabym się. Moja własna prywatna Pańcia poszła sobie sama do kogoś i wracając - na dodatek śmierdzi jakimiś białasami!!!! To niedopuszczalne.:evil_lol:

Możesz się zrewanżować jakims dłuuugim spacerkiem lub pyszną pachnącą kosteczką. Li i jedynie.:evil_lol:

Pzdr.

Posted

SuperGosia napisał(a):
Dzis nie ma zdjec moich maluchow - tylko samojedy i SuperGosia :eviltong:
Zdjecia moich dzieciakow beda zaraz jak wymienie zepsuta ladowarke do baterii za ktora zaplacilismy 200 zl :D :(

Troche jakby zaprzeczenie :P

Posted

Niestety - nadal nie mam ladowarki do baterii (Tomek zapomnial podjechac do media :mad: ) i wprawdzie udalo mi sie zrobic na spacerku pare fotek, ale sciagnac ich na kompa juz nie daje rady :placz:

Posted

SuperGosia napisał(a):

Niestety - nadal nie mam ladowarki do baterii (Tomek zapomnial podjechac do media :mad: ) i wprawdzie udalo mi sie zrobic na spacerku pare fotek, ale sciagnac ich na kompa juz nie daje rady :placz:

aaaa jesteś SuperGosia:lol: się ukrywasz:cool1: -zobacz sobie powyżej w poście super link do obejrzenia-koniecznie-przed chwilką dokleiłam!!!;)

Posted

Link śmieszny - Tysiek wymia ze swoim "Łał!" ;)

Nie ukrywam się, tylko z Trollami sobie wojuję, ale mam już chwilowo dość i w najbliższym czasie będę czytać i przeglądać tylko znajome galeryje i wystawy. Biorę urlopo od Trolli i Trollinek, niech się trochę inni dogomniacy pomęczą ;)

Posted

[quote name='oktawia6']
na nowej stronie-dowód zdrady Kruszka i Tyśka

a i owszem-wszyscy czekamy na jakieś wyjaśnienia!!! i na zdjęcia to już nie wspomnę

tutaj Tysiek ma fajnie spięte włosy;)

i mam coś jeszcze super fajnego:megagrin: :ylsuper: -tylko voice sobie włącz:
http://humor.mportalik.com/smieszny-plik315.html
Hihihi!!! Weszłam, wysłuchałam i o mało co nie umarłam ze śmiechu... buuuu...
Pzdr.

Posted

mnie i widzę całej reszcie i Gosiaczkowi-bardzo podobał się film z gadającymi zwierzętami:lol: super relax

Gosiaczku? widzę lekką nutkę irytacji-te PWP nas wykończy:evil_lol: ja mam pomysł, może pół godziny na stronie PETA? lub Covance:razz: ? podać linki?

Posted

:evil_lol: Jak sie wczoraj polozylam (na chwile) o 19, to wstalam dzis o 6-tej :evil_lol: Chyba zmeczona bylam :shake:

Oktawia, zadnych ciezkich zagadnien dla SuperGosi - i tak gonie resztkami sil :diabloti:

Asku - widzimy sie we Wroclawiu ;) A nie chce mi sie jechac, leniwiec sie wlaczyl :roll:

Posted

Trochę zdjątek pracującego dziś ze mną dżentelmena :)

Pomagam pańci w pracy:

Dyżurny kocyk dla psów zmuszonych pracować w biurze na Pileckiego:

Hmmmm - wcale nie jest zly :)

:D

Tysiek odmawia pozowania i odwraca się doopką, więc na razie zdjęć psa pracującego Nr 2 - nie ma :eviltong:

Posted

SuperGosia napisał(a):
J
Asku - widzimy sie we Wroclawiu ;) A nie chce mi sie jechac, leniwiec sie wlaczyl :roll:

E, nie bądź taka. Wszyscy doskonale wiedzą, że pracowita z Ciebie kobitka i do Wrocka pojedziesz. A kiedy będziesz, bo na w niedzielę.

I proszę nie wmawiać nam, że już dostałaś depresji jesiennej...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Octavia6 - ja nie wiem, o czym piszesz. Ale post i tak nie do mnie...:razz:
Pzdr.

....o filmie z gadającymi zwierzętami-który podałam do obejrzenia:roll: ...
Pzdr.

Posted

Pare zdjec Tyska (ten puchar to nie jego :evil_lol: ) z wielce nieudanego wystepu na ringu we Wroclawiu :D

Oto moj fatalnie - zdaniem sedziego - przygotowany pies:

A to sprawczyni - dwie lewe rece :shake: Ale Kruszek mi przeciez pomagal :evil_lol:

Tysiek i lepiej przygotowane psy:

Tysiek i Patrycja

Spiacy Tysiek po wystawie :loveu:

Kocham mojego Tynia i jest dla mnie najpiekniejszym :lol: i najbardziej niesfornym Shih na swiecie :eviltong:

Cdn.