Tollerka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Też posiadam Shih Tzu ^^ Zapraszam do Galerii "Florek - 3 Letni Shih Tzu" ^^ Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 A co to za samki u SuperGosi się poniewierają na podłodze, co?! Znamy tego białaska? I co na to Tysiek & Co.? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 To dwa rozna psiaki :evil_lol: I nie u mnie, tylko u kolezanki - u mnie zostalyby pozarte ;) Wlasnie dostalam te zdjecia, wiec wklejam :cool1: Quote
oktawia6 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ale Samoyed:loveu: /Samolizak!!! a ładnie to tak romansować z innymi pieskami niż Tysiek i Kruszek?:mad: ;) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No właśnie. Ja na miejscu Komandosa Tyśka & Co. obraziłabym się. Moja własna prywatna Pańcia poszła sobie sama do kogoś i wracając - na dodatek śmierdzi jakimiś białasami!!!! To niedopuszczalne.:evil_lol: Możesz się zrewanżować jakims dłuuugim spacerkiem lub pyszną pachnącą kosteczką. Li i jedynie.:evil_lol: Pzdr. Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 SuperGosia napisał(a):Dzis nie ma zdjec moich maluchow - tylko samojedy i SuperGosia :eviltong: Zdjecia moich dzieciakow beda zaraz jak wymienie zepsuta ladowarke do baterii za ktora zaplacilismy 200 zl :D :( Troche jakby zaprzeczenie :P Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Zaprzeczenie czy nie - nieistotne! Samo główne to to, że zdjęć nadal nie ma...:x:nono: Pzdr. Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Asiaczek napisał(a):Zaprzeczenie czy nie - nieistotne! Samo główne to to, że zdjęć nadal nie ma...:x:nono: Pzdr. Zróbmy prostest!! !! !! !! !! !! !! Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 OK. Jeżeli dzisiaj nie będzie zdjęć TySka i Kruszka, to ja bojkotuję cały poniedziałek tę tutaj Galerię!!! Gosiu, czekamy!!! Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 na nowej stronie-dowód zdrady Kruszka i Tyśka a i owszem-wszyscy czekamy na jakieś wyjaśnienia!!! i na zdjęcia to już nie wspomnę tutaj Tysiek ma fajnie spięte włosy;) i mam coś jeszcze super fajnego:megagrin: :ylsuper: -tylko voice sobie włącz: http://humor.mportalik.com/smieszny-plik315.html Quote
SuperGosia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Niestety - nadal nie mam ladowarki do baterii (Tomek zapomnial podjechac do media :mad: ) i wprawdzie udalo mi sie zrobic na spacerku pare fotek, ale sciagnac ich na kompa juz nie daje rady :placz: Quote
oktawia6 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 SuperGosia napisał(a): Niestety - nadal nie mam ladowarki do baterii (Tomek zapomnial podjechac do media :mad: ) i wprawdzie udalo mi sie zrobic na spacerku pare fotek, ale sciagnac ich na kompa juz nie daje rady :placz: aaaa jesteś SuperGosia:lol: się ukrywasz:cool1: -zobacz sobie powyżej w poście super link do obejrzenia-koniecznie-przed chwilką dokleiłam!!!;) Quote
SuperGosia Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Link śmieszny - Tysiek wymia ze swoim "Łał!" ;) Nie ukrywam się, tylko z Trollami sobie wojuję, ale mam już chwilowo dość i w najbliższym czasie będę czytać i przeglądać tylko znajome galeryje i wystawy. Biorę urlopo od Trolli i Trollinek, niech się trochę inni dogomniacy pomęczą ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='oktawia6'] na nowej stronie-dowód zdrady Kruszka i Tyśka a i owszem-wszyscy czekamy na jakieś wyjaśnienia!!! i na zdjęcia to już nie wspomnę tutaj Tysiek ma fajnie spięte włosy;) i mam coś jeszcze super fajnego:megagrin: :ylsuper: -tylko voice sobie włącz: http://humor.mportalik.com/smieszny-plik315.html Hihihi!!! Weszłam, wysłuchałam i o mało co nie umarłam ze śmiechu... buuuu... Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 mnie i widzę całej reszcie i Gosiaczkowi-bardzo podobał się film z gadającymi zwierzętami:lol: super relax Gosiaczku? widzę lekką nutkę irytacji-te PWP nas wykończy:evil_lol: ja mam pomysł, może pół godziny na stronie PETA? lub Covance:razz: ? podać linki? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Octavia6 - ja nie wiem, o czym piszesz. Ale post i tak nie do mnie...:razz: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 :evil_lol: Jak sie wczoraj polozylam (na chwile) o 19, to wstalam dzis o 6-tej :evil_lol: Chyba zmeczona bylam :shake: Oktawia, zadnych ciezkich zagadnien dla SuperGosi - i tak gonie resztkami sil :diabloti: Asku - widzimy sie we Wroclawiu ;) A nie chce mi sie jechac, leniwiec sie wlaczyl :roll: Quote
SuperGosia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Trochę zdjątek pracującego dziś ze mną dżentelmena :) Pomagam pańci w pracy: Dyżurny kocyk dla psów zmuszonych pracować w biurze na Pileckiego: Hmmmm - wcale nie jest zly :) :D Tysiek odmawia pozowania i odwraca się doopką, więc na razie zdjęć psa pracującego Nr 2 - nie ma :eviltong: Quote
Korenia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 SuperGosia napisał(a): Asku - widzimy sie we Wroclawiu ;) A nie chce mi sie jechac, leniwiec sie wlaczyl :roll: Ja też będę :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 SuperGosia napisał(a): J Asku - widzimy sie we Wroclawiu ;) A nie chce mi sie jechac, leniwiec sie wlaczyl :roll: E, nie bądź taka. Wszyscy doskonale wiedzą, że pracowita z Ciebie kobitka i do Wrocka pojedziesz. A kiedy będziesz, bo na w niedzielę. I proszę nie wmawiać nam, że już dostałaś depresji jesiennej...:evil_lol: Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Asiaczek'] Octavia6 - ja nie wiem, o czym piszesz. Ale post i tak nie do mnie...:razz: Pzdr. ....o filmie z gadającymi zwierzętami-który podałam do obejrzenia:roll: ... Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 http://www.terricom.com/shihtzu/grooming.html zobacz Gosia jak ładnie rozbudowana strona o Shih-ile info-porady-historia-babeczka się przyłożyła Quote
SuperGosia Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Pare zdjec Tyska (ten puchar to nie jego :evil_lol: ) z wielce nieudanego wystepu na ringu we Wroclawiu :D Oto moj fatalnie - zdaniem sedziego - przygotowany pies: A to sprawczyni - dwie lewe rece :shake: Ale Kruszek mi przeciez pomagal :evil_lol: Tysiek i lepiej przygotowane psy: Tysiek i Patrycja Spiacy Tysiek po wystawie :loveu: Kocham mojego Tynia i jest dla mnie najpiekniejszym :lol: i najbardziej niesfornym Shih na swiecie :eviltong: Cdn. Quote
Recommended Posts