SuperGosia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Aaaa, myślałam, że Szanowny Małżonek... Pzdr. :roflt: Co Ty Asku, on i wystawianie :D On jest od siedzenia z ponura mina + marudzenia "Nudze sie, nie mam co robic", ew. znika z innymi TZami, ktorych panie tez za kare zawlekly na wystawe :evil_lol: Quote
puli Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :p Jamniki sa O.K.,ale dopiero takie niskopodwoziowe futrzaki to jest to!:p Quote
SuperGosia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='puli']:p Jamniki sa O.K.,ale dopiero takie niskopodwoziowe futrzaki to jest to!:p A jaka podloge mam w domu czysta :evil_lol: Wszystko zamiata, kazdy najdrobniejszy pylek, wiec jaka oszczednosc na workach od odkurzacza ;) Home, sweet home :lol: Quote
karolayna Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 taak shih tzaki robią za swietny odkurzacz, wyobraz sobie jak wygladał teraz moj Olek kiedy miałam remont w domu, a kurzu bylo na kilka centymetrów :angryy: zeby go doprowadzic do stanu w jakim mogłabym sie z nim pokazac na wystawie przygotowywałam go do 3 rano :) o 5 rano musielismy wyjechac bo do Czestochowy mamy kawałek drogi, wiec spałam az całe 2 godziny :evil_lol:, naszczescie pomogała mi troche mama bo inaczej chyba wogle nie musiałabym sie klasc spac,albo nie pojechałabym na wystawe:diabloti: Quote
SuperGosia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Tysiek nie lubi byc czysty :shake: Swiezo po kapieli robi wszystko, zeby sie pobrudzic. Jak byl mniejszy - kazda kaluza byla jego :evil_lol: Teraz kaluze mu jakos na szczescie przeszly, ale zawsze stara sie po wysuszeniu o cos powycierac i nie ma roznicy, czy to gleba, kanapa, czy jamnik :lol: Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Tysiek rządzi:ylsuper: :glaszcze: :calus: pięknie wyczesany-co za kucyk! oszałamiający:cool3: żeby tak z rana wyglądał:evil_lol: i jeszcze ktoś piękny dla Ciebie: a umiesz Gosia robić takie cudo? Quote
SuperGosia Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='oktawia6'] Dziffne, nie piłam alkoholu, a mi to zdjątko faluje :hmmmm: Może to skutki uboczne sprzed lat :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Mi też faluje... A ja z alkoholem to zenit i nadir! Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a teraz lepiej?:roflt: :ylsuper: nieee, serio Gosia-czy potrafisz wykonać taką animację?:razz: zaraz mi napiszesz, że tak-zobaczę jak do baru pójdę:drinking::siara: Quote
SuperGosia Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Nie - taka zobaczysz jak z baru przyjdziesz i sie plozysz na wyrku :eviltong: (ewentualnie jak Ci SuperGosia da w mazak za nie domizianie Dandunia i Gryfcia :nono: Prosze sie poprawic i miziac az reka bedzie bolala :lol: ) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jejku, teraz to ja chyba pójdę spać, bo mi całkiem obraz się zmarasił...:crazyeye::-o Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='SuperGosia'] Nie - taka zobaczysz jak z baru przyjdziesz i sie plozysz na wyrku :eviltong: (ewentualnie jak Ci SuperGosia da w mazak za nie domizianie Dandunia i Gryfcia :nono: Prosze sie poprawic i miziac az reka bedzie bolala :lol: ) och Gosia-całowanie-ja do baru nie chodzę-miłością do Gryfika i Dandiego się upijam:loveu: :loveu: a tutaj coś znalazłam dla Ciebie: http://tm.excite.es/r?t=an&s=gl&qid=7fcb8394fac115f8999835ebc7cba66a&sv=z6f44f6bb&ask=Shih+Tsu+Dogs&uip=d44c25b0&ac=&qs=121&o=&pg=4&eo=&en=te&io=0&pt=Adopted+Rescue+Dogs%2C+Shih+Tzu+and+Furbaby+Rescue&url=http%3A%2F%2Fwww.shihtzuandfurbabyrescue.com%2Fadopted.htm&u=http%3A%2F%2Fwww.shihtzuandfurbabyrescue.com%2Fadopted.htm strona adopcyjna Shih, Yorków, Szpiców Miniaturek i innych maleństw Quote
SuperGosia Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='oktawia6'] a tutaj coś znalazłam dla Ciebie: http://tm.excite.es/r?t=an&s=gl&qid=7fcb8394fac115f8999835ebc7cba66a&sv=z6f44f6bb&ask=Shih+Tsu+Dogs&uip=d44c25b0&ac=&qs=121&o=&pg=4&eo=&en=te&io=0&pt=Adopted+Rescue+Dogs%2C+Shih+Tzu+and+Furbaby+Rescue&url=http%3A%2F%2Fwww.shihtzuandfurbabyrescue.com%2Fadopted.htm&u=http%3A%2F%2Fwww.shihtzuandfurbabyrescue.com%2Fadopted.htm strona adopcyjna Shih, Yorków, Szpiców Miniaturek i innych maleństw :mad: Tego tylko brakowalo :mad: No, ale coz - u nas tez tak bedzie jak dalej szczenie pozostanie dla niektorych tylko towarem :angryy: Quote
SuperGosia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Pare "odkurzonych" fotencji ;) Mlodzi i piekni :loveu: Krusi i dlugowlose: i szalejacy jamnior :evil_lol: No - a teraz koniec wklejania, czas spac, bo jutro mnie ciezka praca czeka :diabloti: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 SuperGosia co tak krótko!:obrazic: Tysiek-jest słodki:loveu: -tak mała cholera:evil_lol: chce trykać biednego Jamniczka Kruszka:nono: Quote
Psiarka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Świetna galeria:) Kocham shih tzu i jamniki... Gdyby mieć takiego rodowodowego szczurka..:roll: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Widać, że Kruszek spodobal się długowłosym... Eh ta miłość...:lol: Pzdr. Quote
oktawia6 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 dawaj Gosia nowe foty-jeszcze chcem i na dobranoc: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 SuperGosia - gdzie jesteś?! Mu tu na Ciebie (i fotki) czekamy... Pzdr. Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Też się przyłączam!! - do czekania :P Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gosia! Gosia! Gosia! Nie leń się, wstawaj, i fotki na DGM dawaj! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Ja sie nie lenie - tylko niestety dzis pracuje :diabloti: (zastepstwo :wallbash: ). Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 No, dobra! Musimy Ci uwierzyć na słowo. I przy tym pamiętaj, "...i pracą, ludzie się bogacą!".:evil_lol: Ale to zastępstwo i tak nie zwalnia Cię od wstawienia dzisiaj wieczorkiem kilku fotek! Nie myśl sobie! Tak łatwo się nie wykpisz... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Dzis nie ma zdjec moich maluchow - tylko samojedy i SuperGosia :eviltong: Buziaczki: Mizianko: Zdjecia moich dzieciakow beda zaraz jak wymienie zepsuta ladowarke do baterii za ktora zaplacilismy 200 zl :D :( Quote
Recommended Posts