Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 fajna galeria się zapowiada, Gosiu:) cudowność:loveu: Quote
oktawia6 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 wakacje-fajnie-cisza, spokój-miejsce do zabaw-superosko:multi: Quote
SuperGosia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Galeryjki urlopowej ciag dalszy :) a tutaj jak Shih Tzu wygladac nie powinien :evil_lol: i archiwalne zdjecie z wystawy dla porownania ;) Quote
oktawia6 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 faktycznie SuperGosia- wystawa a las to 2 światy:lol: echh, ta fryzura z pięknym kucyczkiem:loveu: ale niedługo będzie miał komfortową fryzurkę:cool3: :cool1: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='SuperGosia']Galeryjki urlopowej ciag dalszy :) i archiwalne zdjecie z wystawy dla porownania ;) Na tym pierwszym zdjęciu to miałam trochę wątpliwości: gdzie przód , a gdzie tył?! Na drugim - już tych wątpliwości nie mam: piekny przedstawiciel rasy!!!:lol: Ale chyba czegoś niezadowolony, co?:evil_lol: Quote
SuperGosia Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Pewnie, ze niezadowolony, bo mozliwosci psocenia na tej wysokosci sa nieco ograniczone :evil_lol: (a na dole tyle fajnych pieskow do zaczepiania chodzilo ;)). Quote
SuperGosia Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Smutny komandos Tysiek po deszczu: i sloneczny Guru w ramach kontarastu: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nie dość, że Komandos, to jeszcze smutny... A to ubranko... Szał! Pzdr. Quote
Juszes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ae słodkie psiaki, a zwłaszcza shitsu :) Chciałabym taką psinkę mieć :*** Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 SuperGosia - mam dla Ciebie b.ciekawą ulotkę dot. szamponów, odżywek itp., m.in dla shit-su. Jak przyjdziesz, to dam Ci ten papierek + próbkę szamponu. Bo ja nie mam takiej potrzeby, no i długowłosych basków jeszcze nie wyhodowano... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 :nono:[quote name='Asiaczek'] m.in dla shit-su. Shih Tzu :evil_lol: Dzieki Asiu, wstepnie jestesmy umowione na ten tydzien po 9.09. Szczegoly dogadamy telefonicznie. Nizej Tysiek, co ma mokry pysiek :eviltong: ;) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 O,qurcze! Teraz już zapamiętam! A co do spotkania, to czekam na sygnał, OK? Pzdr. Quote
oktawia6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 udanego świętowania-i pyszności obżerania-z okazji wygranej Tyśka przepięknie wygląda-echh, jaby tak cały czas piękniaście chodził uczesany-jest boski Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 SuperGosia - pamiętasz o telefonie do kierowcy (kolega kolegi męża)? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Asiaczek']SuperGosia - pamiętasz o telefonie do kierowcy (kolega kolegi męża)? Pzdr. Wyslalam Ci PM ;) Telefon wzielam wczesniej, ale oczywiscie zapomnialam Ci przekazac. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Gosik - odebrałam 2xPW i... wszystko jasne. Dzięki. pzdr. Quote
Korenia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Galeria zapowaiada się wspaniale ;) Śliczne modele i zdjęcia - pozdrowinia dla Was i jak spotkasz się z Iwą i En-chou to też ich pozdrów od Koreni i Amy z dogsów :) Quote
SuperGosia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Korenia napisał(a):Galeria zapowaiada się wspaniale ;) Śliczne modele i zdjęcia - pozdrowinia dla Was i jak spotkasz się z Iwą i En-chou to też ich pozdrów od Koreni i Amy z dogsów :) Witaj, dobrze Was znowu spotkac :multi: - przynajmniej wirtualnie :) Iwa z Eskiem pojechali robic male Esiatka ;) Bedziemy sie widzialy w listopadzie, ale pozdrowienia na pewno wczesniej przekaze :lol: Quote
Korenia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No to super :) My oczywiście zapraszamy do naszej galerii :) Bedziecie moze we wroclawiu na wystawie ;> ? Quote
Juszes Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ejj kedy wreszcie nowe fotki :placz::placz::placz: Quote
SuperGosia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Juszes']Ejj kedy wreszcie nowe fotki :placz::placz::placz: Nowe fotki beda dopiero po 9.09, bo sie troche rozchorwalam (khy-khy) i przymusowo siedze w domu, a na spacery z maluchami biega Tomek. Na razie zapraszam do galerii obydwu psiakow: http://www.geniussaeculi.prv.pl/galeria.html Pozdrawiam Quote
Juszes Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ojj szkoda, że jeszcze tyle czasu trzeba czekać :( Oglądam stronkę, śliczne foty :*** Quote
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ale Galeria to nie to samo, co "świeżynka"... A może Szanowny TZ porobi trochę pstryków, co? pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale Galeria to nie to samo, co "świeżynka"... A może Szanowny TZ porobi trochę pstryków, co? pzdr. Czo Ty, Asku - on nieszczesliwy, ze musi na spacer wyjsc, bo "one go ciagna... do domu" :evil_lol: Quote
Recommended Posts