Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SuperGosia']Galeryjki urlopowej ciag dalszy :)

i archiwalne zdjecie z wystawy dla porownania ;)

Na tym pierwszym zdjęciu to miałam trochę wątpliwości: gdzie przód , a gdzie tył?!
Na drugim - już tych wątpliwości nie mam: piekny przedstawiciel rasy!!!:lol: Ale chyba czegoś niezadowolony, co?:evil_lol:

Posted

SuperGosia - mam dla Ciebie b.ciekawą ulotkę dot. szamponów, odżywek itp., m.in dla shit-su. Jak przyjdziesz, to dam Ci ten papierek + próbkę szamponu. Bo ja nie mam takiej potrzeby, no i długowłosych basków jeszcze nie wyhodowano...
Pzdr.

Posted

:nono:[quote name='Asiaczek'] m.in dla shit-su. Shih Tzu :evil_lol:

Dzieki Asiu, wstepnie jestesmy umowione na ten tydzien po 9.09. Szczegoly dogadamy telefonicznie.

Nizej Tysiek, co ma mokry pysiek :eviltong: ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']SuperGosia - pamiętasz o telefonie do kierowcy (kolega kolegi męża)?
Pzdr.

Wyslalam Ci PM ;) Telefon wzielam wczesniej, ale oczywiscie zapomnialam Ci przekazac.

Posted

Galeria zapowaiada się wspaniale ;) Śliczne modele i zdjęcia - pozdrowinia dla Was i jak spotkasz się z Iwą i En-chou to też ich pozdrów od Koreni i Amy z dogsów :)

Posted

Korenia napisał(a):
Galeria zapowaiada się wspaniale ;) Śliczne modele i zdjęcia - pozdrowinia dla Was i jak spotkasz się z Iwą i En-chou to też ich pozdrów od Koreni i Amy z dogsów :)

Witaj, dobrze Was znowu spotkac :multi: - przynajmniej wirtualnie :) Iwa z Eskiem pojechali robic male Esiatka ;) Bedziemy sie widzialy w listopadzie, ale pozdrowienia na pewno wczesniej przekaze :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale Galeria to nie to samo, co "świeżynka"... A może Szanowny TZ porobi trochę pstryków, co?
pzdr.

Czo Ty, Asku - on nieszczesliwy, ze musi na spacer wyjsc, bo "one go ciagna... do domu" :evil_lol: