Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam Wszystkich po przerwie :)

Niedlugo znowu wyjeżdżamy - te wakacje takie w rozjazdach nam wyszly jakieś... ale to dobrze - po prawie 3 latach bez urlopu należy się chwila wytchnienia :cool3:

Po kolei - Oktawia - przykro mi, widzialam tego pieska i nie jestem w stanie nic zrobić. Sun Of Tybet oferowal pomoc finansową, czy ktoś się do niego odezwal, czy też wszyscy byli tak zajęci biadoleniem, że do nikogo to nie dotarlo? Przykro mi - nie pomogę wszystkim bidom, a chętni na Shih Tzu są, owszem, ale mlode i najlepiej suczki :diabloti: :mad: albo na Tyśka (tak, tak - jak się zwierzylam znajomej, że mam problemy z wlosem, to od razu parę osób mnie "szlachetnie" chcialo uwolnić od tego "ciężaru" - oczywiście charytatywnie ZA DARMO :angryy: ).

Obecnie malo czasu sędzam przed kompem, a maxymalnie poświęcam swoim maluchom i widzę postępy na "+" w ich wzajemnych relacjach. A bylo przez pewien czas bardzo nieciekawie - Tyś wszczynal burdy, Kruś je kończyl :p Obecnie - odpukać - jest OK, ale i tak staram się ich porządnie wymęczyć, by nie mieli chęci tluc się np. o to, który wejdzie na fotel :evil_lol:

Teraz troszku zaleglych fotek ;)

Wystawa w Warszawie:
Kruszek z Patką na MP:

I z Duśką w klateczce :diabloti:

Klateczka na ramię w torbę skladana, pelen komfort. Duśka po chwili podszla w kimę na miśkowatym materacyku, choć pierwszy raz siedziala w takiej "budzie".

Tymczasem w domciu Tysiek szykowal się na następny dzień:

...co go bardzo zmęczylo...

Posted

Kruś i Pata też padli...

(a ktoś powiedzial, że jamniory nie lubią dzieci :evil_lol: )

Nazajutrz:
Tyń ogląda dziwne stwory spacerujące po ringu

A pogoda ździebko wietrzna jest :p

I kunsztowną fryzurę trafia... wiatr :evil_lol:

Na wystawie jest bardzo interesująco zdaniem Tyśka :evil_lol:

Posted

Tynio na stoliku:

I na ringu, gdzie wcale nie wieje - nic a nic :p

A oto kontrowersyjna ocena pani sędziny z Finlandii - Tynio okazuje się zbyt krótki :crazyeye: Chyba powinnam tam Kruszka wystawić :evil_lol: ;)

Po wystawie w W-wie, Tyń dostal urlop, a ja z Krusiem śmignęliśmy do Kaliningradu i przywieźliśmy fotki w zastraszającej ilości szt. 2 :evil_lol:

Oto pierwsza:

i drugi portrecik świeżo upieczonego:
Championa RKFu :multi:
Championa Rosji :multi:
Zwycięzcy Klubu Rosji :multi:
CACIB, NDPwR, KChK :multi:

i taty dwóch ślicznych córeczek ;)

mojego Kruszeczka :loveu:

O samej wystawie napiszę trochę później. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających galerię :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no po prostu zjawiskowe fotki:loveu: i faktycznie myślałam, że coś się stało na SMS-y nie odpowiada, nie dzwoni:mad: koniec świata z tą SuperGosią-a ja się stęskniłam-Gryfiałka koniecznie musisz zobaczyc i Dandisia! Grynio to Twój faworyt:loveu: dobrze pamiętam?:cool3:

Posted

Ha, no to teraz już wiemy, co się z Toba działo i co się będzie dziać.

Gratki za Kalinek już gdzieś były (chyba na właściwym topiku), ale i teraz cieplutko ściskamy łapki za TAKIE OSIąGNIęCIA!!! brawo Kruszek!!!:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

Okta, widzialam to zdjęcie już dawno :eviltong: Przepiękny... jak zobaczę podobnego, to Ci przyprowadzę, choćbym miala go odebrać prawowitemu wlaścicielowi, bo wiem, że w skrytości ducha o takim marzysz :D

A teraz - przed kolejną nieobecnością - kilka skromnych fotek z ostatnich dni ;)

Wariacje na temat futbolu w wykonaniu Kruszka-Okruszka

Kruś i Duśka: nosek w nosek :loveu:

Pilka się zpsula :diabloti:

Posted

A jamniki biegają... od rana do wieczora. Tratując kwiatki i takie tam :roll:

A jak nie biegają, to w trawie żyjątek szukają :evil_lol:

Chwila bezruchu, Kruś myśli, co tu zbroić...

Pysiaczki kochane :loveu: Już niedlugo Duśka przerośnie Okrucha :)

Posted

Na koniec - męski fanklub Kruszka :evil_lol:

Z Jurkiem, który jest pierwszym facetem jakiego Okruś polubil (z wzajemnością) od pierwszego wejrzenia:

Jurek opiekuje się psami w "sytuacjach awaryjnych". Kruszek uwielbia wychodzić z nim na spacery, o wiele bardziej niż z TZ. Jest to o tyle niezwykle, że Kruszek nigdy nie byl tak przyjacielski do obcych jak Tysiek, a Jurek nigdy nie lubil jamników :evil_lol:

A to... To Bartek - TZ forumowej Amber. Spójrzcie, co on wyprawia :mad: ;)

Tak, tak - to mój pies przy stole :cool3: To również sympatia odwzajemniona, ale nieco inna. Kruś traktuje Jurka jak kumpla, a przed Bartkiem czuje respekt. Kiedy jesteśmy u nich w odwiedzinach Kruszek towarzyszy mu prawie wszędzie.

Tynio natomiast ma same fanki :) No i największego fana - swojego Pana :D

Dobranoc ;)