Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tez jestem w Łodzi w sobotę. I też nie ma mnie w W-wie na CACIB (obsada sędziowska!).
Pzdr.

Ale my jesteśmy w niedzielę :placz: Tylko, że my się i tak zobaczymy za tydzień :evil_lol: Ja już wiem wszystko - jedziemy po baty :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

W Lodzi Kruszek dostal CACIB, NDPwR i CWC. A więc "czarną serię" wystaw chyba mamy już za sobą :evil_lol:

Przemoklam do suchej nitki. Pies nie chodzil, tylko kical, taka byla trawa na ringu :mad: :mad: :mad: Przez niekompetancję Pani, która robi asystenturę - byla też w Opolu - mieliśmy 2 h opóźnienia i "radośnie" czekaliśmy w deszczu na swoją kolej :angryy: A tak pokreślonego dyplomu i karty oceny jeszcze nie mialam :mad:

A teraz jeszcze mam katar, buuuuuuuuuu :placz:

Posted

Dobry wieczór Gosieńko !!!!!!!:multi::loveu:
Nareszcie dotarłam do Twojej galerii i Twoich pupili.
Gratuluję nagród...:loveu:
Piękne masz pieski...jakbym widziała naszą Nilę

• Nilka była miniaturką jamnika, bez rodowodu, ponieważ była ostatnia z miotu...lubiła szczekać i podgryzać kostki nóg.:shake:;)
    Pozdrawiam Gosiu, wszystkiego dobrego i zdrówka, po tym przemoknięciu.:multi::loveu:
  • Posted

[quote name='Asiaczek']Po baty jedziesz do Ł. czy do A.?
    I czy aby na pewno? Przecież wszystko może się zdarzyć...;)
    Pzdr.

Do A., bo znam stawki :diabloti: :diabloti: :diabloti: i sędziego :eviltong:

Witaj Marzenko :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

a ja mam wrażenie że byłam już u Ciebie ale nie jestem pewna :)

nie wiem czy tutaj czy na psiejkostce :)
    ten Twój jamnior jest śliczny :loveu:
    a jak tam czesanie??:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']
    a jak tam czesanie??:evil_lol::evil_lol:

O czesaniu i kąpanku za chwilę będzie ;)

A na razie chwalimy się bezwstydnie - na wystawie w Alytus Kruś otrzymal CAC, NPwR, BOB i III BOG. SKOŃCZYL CHMPIONAT LITWY :multi: :multi: :multi:

Asiaczku - znów bylo milo Cię widzieć, KOCHAM CIĘ :loveu: :loveu: :loveu:
    Wpadnę później do galerii ;)

Na szybko - fotki z Litwy:

Przepraszam niewinnych oglądających za swój fatalny wygląd na fotce - nie spalam calą noc, a potem moklam 2 godziny w oczekiwaniu na ocenę, ale warto bylo :D

A za chwilę będzie o kapaniu Tynia :evil_lol:

Posted

Kąpanie Tynia to wielkie przedsięwzięcie, które należy planować z pewnym wyprzedzeniem :evil_lol:
    Tynia wklada się do wanny i polewa cieplą wodą. Jeśli woda jest za zimna, np. taka, w której ja się normalnie kąpie, Tyń jest bardzo nezadowolony i próbuje wyjść z wanny. Jeśli woda mu pasuje, to siada i czeka na masaż :evil_lol:
    Po wyjęciu Tiśka - Mokriśka zawija się go w ręcznik i Mokrisio siedzi w nim 10 min., żeby odżywka lepiej dzialala. To bardzo lubi, bo mu cieplutko i sobie drzemie. Potem zdejmuje się z Mokriśka ręcznik i wygląda tak:

Następnie suszy się Mokrinia suszarą jonizującą i rozczesuje. Rozczesywanie trwa w zależności od tego, jak dlugo nie chcialo mi się go wykąpać :oops:
    Troszku podsuszony Tyń wygląda tak:

A kiedy Tyń jest już suchy zaklada się papirki na wąsy (żeby sobie w misce nie moczyl) i uszy (żeby sobie ich nie zjadal) i wygląda tak:

A potem, to już może baby podrywać :cool3:

... dziękuję Ci Alu, że go dziś za mnie wykąpalaś :Rose:

:D :D :D

Posted

[quote name='SuperGosia']
    A na razie chwalimy się bezwstydnie - na wystawie w Alytus Kruś otrzymal CAC, NPwR, BOB i III BOG. SKOŃCZYL CHMPIONAT LITWY :multi: :multi: :multi:

Przepraszam niewinnych oglądających za swój fatalny wygląd na fotce - nie spalam calą noc, a potem moklam 2 godziny w oczekiwaniu na ocenę, ale warto bylo :D

Gosiu, jeszcze raz gratulacje!!!
    Pozwól, że powtórzę:"A nie mówiłam?!?!?! Wszystko się może zdarzyc! Warto było jechac!!!".

BTW - na II fotce, Pani trzymająca rozetkę, to sędzina z Litwy - Deimante Esebua. BOG też oceniała ta sama sędzina i proszę!!! SUPER!!!
    Pzdr.

Posted

SuperGosia napisał(a):

czesc Gosiu,

przejrzałam wszystko....taka byłam dzielna od deski do deski za jednym zamachem
    mam jakis problem bo ie wszystkie foty mi sie otwierały ale i tak duzo zobaczylam.....:p
    piekne szkudniki:diabloti: ...i masz tez jednego co jak i ja musisz czesac i inetnsywnie dwac o siorstke:loveu:
    Psiaki sa przecudne, jamniczek robi sline miniasy...zreszta futerko tez nie zostaje w tyle:diabloti: ...
    Gratuluje tych wszystkich sukcesów ringowych.......
    zdjecia w moro w lesie tez sa cudne......;)
    Wróbelek tez był uroczy......

Posted

Agunia, dzielna jesteś, że dalaś radę to wszystko przerzucić :multi: Pozdrawiamy i wielkie lizawki od maluchów. Zajrzę do Was niebawem ;)

Dziś skromniutko - Kruszek i dziouchy Amber :)

Najpiękniejsiejsza i najcudowniejsiejsza Cortina :loveu:

A tu gang w komplecie - Kruś, Finka i Cortinka :)

I jeszcze najslodsze maleństwo pod slońcem :loveu: :loveu: :loveu:

...ślicznie obgryza pańci torebkę :loveu:

Posted

SuperGosia napisał(a):
    O czesaniu i kąpanku za chwilę będzie ;)

:loveu::loveu:Tu Cie odnalazłam SuperGosiu:evil_lol:
    Wielkie gratulacje dla Kruszka-Okruszka!!!!!
    Na prawdę jest się z czego cieszyć.:loveu:
    Gosiu ty kokietko, wyglądałaś przecież ślicznie!!!

Posted

Vogue napisał(a):

Gosiu ty kokietko, wyglądałaś przecież ślicznie!!!

Witaj :multi:

Nie pocieszaj mnie - oka podpuchnięte z niewyspania, postura przygarbiona z zimna... a po wystawie od razu na zwolnienie lekarskie poszlam :diabloti:

Od jurta znowu do pracy, buuuuuuuuuuu :placz: