Asiaczek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja tez jestem w Łodzi w sobotę. I też nie ma mnie w W-wie na CACIB (obsada sędziowska!). Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja tez jestem w Łodzi w sobotę. I też nie ma mnie w W-wie na CACIB (obsada sędziowska!). Pzdr. Ale my jesteśmy w niedzielę :placz: Tylko, że my się i tak zobaczymy za tydzień :evil_lol: Ja już wiem wszystko - jedziemy po baty :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Po baty jedziesz do Ł. czy do A.? I czy aby na pewno? Przecież wszystko może się zdarzyć...;) Pzdr. Quote
Korenia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja - tak. Nie wiem, jak Gosia...;) Pzdr. O super :multi: :cool3: :lol: Quote
SuperGosia Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 W Lodzi Kruszek dostal CACIB, NDPwR i CWC. A więc "czarną serię" wystaw chyba mamy już za sobą :evil_lol: Przemoklam do suchej nitki. Pies nie chodzil, tylko kical, taka byla trawa na ringu :mad: :mad: :mad: Przez niekompetancję Pani, która robi asystenturę - byla też w Opolu - mieliśmy 2 h opóźnienia i "radośnie" czekaliśmy w deszczu na swoją kolej :angryy: A tak pokreślonego dyplomu i karty oceny jeszcze nie mialam :mad: A teraz jeszcze mam katar, buuuuuuuuuu :placz: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gosik, już starożytni Rzymianie mawiali: Per aspera ad astra. :evil_lol: Ten katar to mało przyjemny dodatek do CWC! Tak go potraktuj i ... po sprawie!:lol: Pzdr. Quote
marzenna79 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dobry wieczór Gosieńko !!!!!!!:multi::loveu: Nareszcie dotarłam do Twojej galerii i Twoich pupili. Gratuluję nagród...:loveu: Piękne masz pieski...jakbym widziała naszą Nilę Nilka była miniaturką jamnika, bez rodowodu, ponieważ była ostatnia z miotu...lubiła szczekać i podgryzać kostki nóg.:shake:;) Pozdrawiam Gosiu, wszystkiego dobrego i zdrówka, po tym przemoknięciu.:multi::loveu: Quote
SuperGosia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Po baty jedziesz do Ł. czy do A.? I czy aby na pewno? Przecież wszystko może się zdarzyć...;) Pzdr. Do A., bo znam stawki :diabloti: :diabloti: :diabloti: i sędziego :eviltong: Witaj Marzenko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 a ja mam wrażenie że byłam już u Ciebie ale nie jestem pewna :) nie wiem czy tutaj czy na psiejkostce :) ten Twój jamnior jest śliczny :loveu: a jak tam czesanie??:evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Rinuś, nie denerwuj Gosi przed wyjazdem! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Rinuś'] a jak tam czesanie??:evil_lol::evil_lol: O czesaniu i kąpanku za chwilę będzie ;) A na razie chwalimy się bezwstydnie - na wystawie w Alytus Kruś otrzymal CAC, NPwR, BOB i III BOG. SKOŃCZYL CHMPIONAT LITWY :multi: :multi: :multi: Asiaczku - znów bylo milo Cię widzieć, KOCHAM CIĘ :loveu: :loveu: :loveu: Wpadnę później do galerii ;) Na szybko - fotki z Litwy: Przepraszam niewinnych oglądających za swój fatalny wygląd na fotce - nie spalam calą noc, a potem moklam 2 godziny w oczekiwaniu na ocenę, ale warto bylo :D A za chwilę będzie o kapaniu Tynia :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Kąpanie Tynia to wielkie przedsięwzięcie, które należy planować z pewnym wyprzedzeniem :evil_lol: Tynia wklada się do wanny i polewa cieplą wodą. Jeśli woda jest za zimna, np. taka, w której ja się normalnie kąpie, Tyń jest bardzo nezadowolony i próbuje wyjść z wanny. Jeśli woda mu pasuje, to siada i czeka na masaż :evil_lol: Po wyjęciu Tiśka - Mokriśka zawija się go w ręcznik i Mokrisio siedzi w nim 10 min., żeby odżywka lepiej dzialala. To bardzo lubi, bo mu cieplutko i sobie drzemie. Potem zdejmuje się z Mokriśka ręcznik i wygląda tak: Następnie suszy się Mokrinia suszarą jonizującą i rozczesuje. Rozczesywanie trwa w zależności od tego, jak dlugo nie chcialo mi się go wykąpać :oops: Troszku podsuszony Tyń wygląda tak: A kiedy Tyń jest już suchy zaklada się papirki na wąsy (żeby sobie w misce nie moczyl) i uszy (żeby sobie ich nie zjadal) i wygląda tak: A potem, to już może baby podrywać :cool3: ... dziękuję Ci Alu, że go dziś za mnie wykąpalaś :Rose: :D :D :D Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='SuperGosia'] A na razie chwalimy się bezwstydnie - na wystawie w Alytus Kruś otrzymal CAC, NPwR, BOB i III BOG. SKOŃCZYL CHMPIONAT LITWY :multi: :multi: :multi: Asiaczku - znów bylo milo Cię widzieć, KOCHAM CIĘ :loveu: :loveu: :loveu: Wpadnę później do galerii ;) Na szybko - fotki z Litwy: Przepraszam niewinnych oglądających za swój fatalny wygląd na fotce - nie spalam calą noc, a potem moklam 2 godziny w oczekiwaniu na ocenę, ale warto bylo :D A za chwilę będzie o kapaniu Tynia :evil_lol: Gosiu, jeszcze raz gratulacje!!! Pozwól, że powtórzę:"A nie mówiłam?!?!?! Wszystko się może zdarzyc! Warto było jechac!!!". BTW - na II fotce, Pani trzymająca rozetkę, to sędzina z Litwy - Deimante Esebua. BOG też oceniała ta sama sędzina i proszę!!! SUPER!!! Pzdr. Quote
lonka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Gosieńka dla ciebie wszystko:loveu::B-fly::cunao: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 SuperGosia napisał(a): czesc Gosiu, przejrzałam wszystko....taka byłam dzielna od deski do deski za jednym zamachem mam jakis problem bo ie wszystkie foty mi sie otwierały ale i tak duzo zobaczylam.....:p piekne szkudniki:diabloti: ...i masz tez jednego co jak i ja musisz czesac i inetnsywnie dwac o siorstke:loveu: Psiaki sa przecudne, jamniczek robi sline miniasy...zreszta futerko tez nie zostaje w tyle:diabloti: ... Gratuluje tych wszystkich sukcesów ringowych....... zdjecia w moro w lesie tez sa cudne......;) Wróbelek tez był uroczy...... Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Agunia, dzielna jesteś, że dalaś radę to wszystko przerzucić :multi: Pozdrawiamy i wielkie lizawki od maluchów. Zajrzę do Was niebawem ;) Dziś skromniutko - Kruszek i dziouchy Amber :) Najpiękniejsiejsza i najcudowniejsiejsza Cortina :loveu: A tu gang w komplecie - Kruś, Finka i Cortinka :) I jeszcze najslodsze maleństwo pod slońcem :loveu: :loveu: :loveu: ...ślicznie obgryza pańci torebkę :loveu: Quote
karolayna Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 jakie cudenka :loveu::loveu: az normalnie wybacze ze nie ma zdjec Tyska :evil_lol: Gosiu trzymaj kciuki za nas :cool3: zaraz wyruszamy do Radomia Quote
Vogue Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 SuperGosia napisał(a):O czesaniu i kąpanku za chwilę będzie ;) A na razie chwalimy się bezwstydnie - na wystawie w Alytus Kruś otrzymal CAC, NPwR, BOB i III BOG. SKOŃCZYL CHMPIONAT LITWY :multi: :multi: :multi: Asiaczku - znów bylo milo Cię widzieć, KOCHAM CIĘ :loveu: :loveu: :loveu: Wpadnę później do galerii ;) Na szybko - fotki z Litwy: Przepraszam niewinnych oglądających za swój fatalny wygląd na fotce - nie spalam calą noc, a potem moklam 2 godziny w oczekiwaniu na ocenę, ale warto bylo :D A za chwilę będzie o kapaniu Tynia :evil_lol: :loveu::loveu:Tu Cie odnalazłam SuperGosiu:evil_lol: Wielkie gratulacje dla Kruszka-Okruszka!!!!! Na prawdę jest się z czego cieszyć.:loveu: Gosiu ty kokietko, wyglądałaś przecież ślicznie!!! Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 SuperGosia napisał(a): A tu gang w komplecie - Kruś, Finka i Cortinka :) Czy to jakiś gang rodzinny? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 karolayna napisał(a):Gosiu trzymaj kciuki za nas :cool3: zaraz wyruszamy do Radomia I jak???????????? Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Czy to jakiś gang rodzinny? Pzdr. Nie - te damy są standardowe, ale Oruch i tak zakochany... choć zabawkami z nimi się nie chce dzielić :diabloti: Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Vogue napisał(a): Gosiu ty kokietko, wyglądałaś przecież ślicznie!!! Witaj :multi: Nie pocieszaj mnie - oka podpuchnięte z niewyspania, postura przygarbiona z zimna... a po wystawie od razu na zwolnienie lekarskie poszlam :diabloti: Od jurta znowu do pracy, buuuuuuuuuuu :placz: Quote
Recommended Posts