Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja się chyba domyślam, jakie to są zamiary...:evil_lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Nie zapominam, tylko mi dogo dziwnie chodzi, zjada posty i fotki, itp. :roll: W Opolu Kruszek skończyl championat PL :multi: Dziekujemy serdecznie Lonce oraz Robertowi i Gosi za gościnę :) A Oli za przemile towarzystwo na wystawie i kibicowanie :loveu: Troszku foteczek jamniczych Pytam Kruszka: Chcesz takiego pieska? A jego mina mówi sama za siebie :evil_lol: na tej fotce też nowa torba na Kruszki :evil_lol: Obserwatorszek Z landsserem - takiego kupimy jak się domku dorobimy :D Na ringu (wreszcie, po 1,5 h opóźnienia) Cdn. Quote
Korenia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 SuperGosia napisał(a):Nie zapominam, tylko mi dogo dziwnie chodzi, zjada posty i fotki, itp. :roll: W Opolu Kruszek skończyl championat PL :multi: Dziekujemy serdecznie Lonce oraz Robertowi i Gosi za gościnę :) A Oli za przemile towarzystwo na wystawie i kibicowanie :loveu: Troszku foteczek jamniczych Pytam Kruszka: Chcesz takiego pieska? A jego mina mówi sama za siebie :evil_lol: Obserwatorszek Ślicznie wyszedł :loveu: Gratuluję championatu! Quote
SuperGosia Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Korenia napisał(a):Ślicznie wyszedł :loveu: Gratuluję championatu! Tylko się świnka upaprala nad okiem :evil_lol: Dziękujemy za gratki :loveu: Reszta fotek, jak się dogo uspokoi :p Quote
Korenia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 SuperGosia napisał(a):Tylko się świnka upaprala nad okiem :evil_lol: Dziękujemy za gratki :loveu: Reszta fotek, jak się dogo uspokoi :p A nawet nie zauważyłam :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 No- późna pora, więc spróbuję dorzucić fotki, bo jutro mnie duuuuuuuużo czesania czeka :diabloti: Ktoś tu byl niegrzeczny ;) Tak brzydko stalem przy opisie :eviltong: Ale jak dostalem RES.CACIB, to od razu zrobilem się dumny i pięknie stanąlem :D Potem chcialem zjeść medal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A po wszystkim... padlem. Quote
Korenia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Co Kruszek przeskrobał, że go wsadzili do klatki :eviltong: ? Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Korenia napisał(a):Co Kruszek przeskrobał, że go wsadzili do klatki :eviltong: ? To, co zwykle, czyli intensywnie próbowal amorów z Shihtzakami, nie zważając na ich protesty :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 hejak :) widzę że jeszcze nie śpisz :) nie chce Ci się spąc? :) Quote
karolayna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 SuperGosia napisał(a):To, co zwykle, czyli intensywnie próbowal amorów z Shihtzakami, nie zważając na ich protesty :evil_lol: ah ten Kruszek :evil_lol: usiłował pokryc mojego kudłacza nie zwazając na to ze to nie suczka :evil_lol: ale mojemu tez sie to zdarza z psem sąsiadki :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Rinuś napisał(a):hejak :) widzę że jeszcze nie śpisz :) nie chce Ci się spąc? :) Rinuś - odnośnie nocki, to ja się w dzień wyspalam, bo mam tydzień wolnego :cool1: Karolayn, wpadaj poczesać koltuny ;) Quote
karolayna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 SuperGosia napisał(a): Karolayn, wpadaj poczesać koltuny ;) tzn ze Tys zakołtuniony :mad:? nie wierze :) Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 karolayna napisał(a):tzn ze Tys zakołtuniony :mad:? nie wierze :) Teraz już "tylko" w polowie :evil_lol: Tyle podszerstka to ma chyba tylko Magnat :mad: Tyśkowi taka masa futra jest zdecydowanie zbędna, zaraz weźmiemy maszynkę i zrobimy porządek :diabloti: Pod moją nieobecność Tyń mial najwyraźniej spacery z atrakcjami typu zabawa w piaskownicy, lesie i nie wiem jeszcze gdzie :roll: Quote
karolayna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 SuperGosia napisał(a):Teraz już "tylko" w polowie :evil_lol: Tyle podszerstka to ma chyba tylko Magnat :mad: Tyśkowi taka masa futra jest zdecydowanie zbędna, zaraz weźmiemy maszynkę i zrobimy porządek :diabloti: a tylko sprobuj :mad: przypominam ze jeszcze niedawno miałas plany wystaw zagranicznych :evil_lol: i chce tez tam widziec Tysia :cool3: a wlasnie a nie bawisz sie juz w papiloty? Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Bawię się, a jakże. Tylko jak wyjechalam na 5 dni, to część zaginęla w tajemniczych okolicznościach, a pozostale smętne resztki zmienily kolor :mad: Pytam TZa, co robili, a on wzrusza ramionami :roll: Czasem się mu, biedakowi, Tysiek myli z ONkiem, którego mial poprzednio :diabloti: Ale Tyś jakby wreszcie przytyl :evil_lol: Może ktoś go z ręki karmil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mam pytanko - nie siedze w wystawach więc nie wiem :oops: Co to jest RES.CACIB, a co to CACIB, co to CWC :oops: ? Wiem, że BIS - best in show, BOB - best of breed, co jeszcze jest? Quote
SuperGosia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 CWC jest to wniosek na championa kraju. CACIB na międzynarodowego championa. Res (rezerwowy) CACIB to wniosek dla psa, który w swojej plci (w porównaniu zwycięzców z klas pośredniej, otwartej, użytkowej lub championów) zająl 2 miejsce, pies najlepszy dostaje CACIB. Jeśli pies, który dostal CACIB ma tytul interchampiona, to rezerwowy CACIB liczy się do interchampionatu psa, który byl 2-gi. Lo, jeżu, ale maslo maślane stworzylam :p Quote
Korenia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 SuperGosia napisał(a):CWC jest to wniosek na championa kraju. CACIB na międzynarodowego championa. Res (rezerwowy) CACIB to wniosek dla psa, który w swojej plci (w porównaniu zwycięzców z klas pośredniej, otwartej, użytkowej lub championów) zająl 2 miejsce, pies najlepszy dostaje CACIB. Jeśli pies, który dostal CACIB ma tytul interchampiona, to rezerwowy CACIB liczy się do interchampionatu psa, który byl 2-gi. Lo, jeżu, ale maslo maślane stworzylam :p Aha :lol: Kapuję ;) A ile trzeba mieć poszczególnych wniosków, aby ukończyć championat ? Quote
SuperGosia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 To jest różnie - zależy od kraju. U nas trzeba dostać 3 CWC od 3 różnych sędziów - dwa mogą być z wytaw krajowych, a jeden z międzynarodowej lub klubowej. Oczywiście mogą być wszystkie z międzynarodówek;) . Z interem - w zależności od rasy - są potrzebne albo 2 CACIBy z 2 krajów + konkurs użytkowości albo 4 CACIBy z 3 różnych krajów. CACIBy są przynawane tylko na wystawach międzynarodowych :lol: Quote
karolayna Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 SuperGosia napisał(a):Bawię się, a jakże. Tylko jak wyjechalam na 5 dni, to część zaginęla w tajemniczych okolicznościach, a pozostale smętne resztki zmienily kolor :mad: Pytam TZa, co robili, a on wzrusza ramionami :roll: Czasem się mu, biedakowi, Tysiek myli z ONkiem, którego mial poprzednio :diabloti: Ale Tyś jakby wreszcie przytyl :evil_lol: Może ktoś go z ręki karmil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :modla:to moze ja wysle Olivera do Was to go podtuczycie troszke :diabloti: bo przeciez moj je wszystko tylko nie to co w swojej misce :angryy: Quote
karolayna Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ja chciałam jechac bo chciałam zeby ten sędzia ocenił pieska, bo nigdzie nie moglam na niego trafic, ale przez miesiąc w kazdy weekend wystawa to troche za duzo ;) jeden weekend przerwy dla psiaka Quote
Korenia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 SuperGosia napisał(a):To jest różnie - zależy od kraju. U nas trzeba dostać 3 CWC od 3 różnych sędziów - dwa mogą być z wytaw krajowych, a jeden z międzynarodowej lub klubowej. Oczywiście mogą być wszystkie z międzynarodówek;) . Z interem - w zależności od rasy - są potrzebne albo 2 CACIBy z 2 krajów + konkurs użytkowości albo 4 CACIBy z 3 różnych krajów. CACIBy są przynawane tylko na wystawach międzynarodowych :lol: Aham :) Dzięki :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 milena182 napisał(a):12 i 13 maja mam wystawe bedziecie? Niestety do Plocka sie nie wyrobimy :shake: Strasznie zaluję :-( Jesteśmy tylko w Lodzi, a potem pewnie dlugo nigdzie. Tzn. w W-wie jestem, ale tylko towarzysko, bez psów - obsada sędziowska nam nie za bardzo pasuje. Quote
Recommended Posts